- Apple iPhone 17 - alap
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
moleculez
veterán
"...az egy dolog..." aztán meg ha kiadnák és lassú, laggol, eszi akksit a i8-n akkor menne az átkozódás, az lenne a baj. Ha egyáltalán lehet kivitelezni, őszintén szólva nincs rálátásunk hogy ez konkrétan hogy néz ki, és ha azt állítják hogy kell hozzá az A13 el tudom hinni. Szerintem az A13 részletes működését pont annyira ismered mint én (semennyire), nem tudhatjuk hogyan, és mekkora mértékben van erre szabva a DF.
-
moleculez
veterán
Nem hardveres korlát, hw elvárás, ugyanis a Deep Fusion a A13-hoz lett tervezve, és fordítva, az A13 ban erre van dedikált részegység.
Nyers erőben nyilván bírná még az X vagy a 8is, csak ugye AI esetében nem elég a csak a lóerő.
Ez volt az i8 esetében is, kelett az új hw a portait lightninghoz. -
Schuler888
senior tag
Igen, emlekszek, tobb mint fel evtizede kezdte el a samsung az S4ben a "best" es a "burst" shot modokat, sot akkoriban volt dramatic photo mode is... aztan samsung szokashoz hiven ejtettek is ezeket. Pedig pl a dramatic shot nekem nagyon bejott anno. Tudom utopia, de jo lenne egy egyseges algoritmus amit a google,apple,samsung pakol ossze... durva vegeredmenyek lennenek :)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (CSAK RENDELÉSRE)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest