- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
moleculez
veterán
"...az egy dolog..." aztán meg ha kiadnák és lassú, laggol, eszi akksit a i8-n akkor menne az átkozódás, az lenne a baj. Ha egyáltalán lehet kivitelezni, őszintén szólva nincs rálátásunk hogy ez konkrétan hogy néz ki, és ha azt állítják hogy kell hozzá az A13 el tudom hinni. Szerintem az A13 részletes működését pont annyira ismered mint én (semennyire), nem tudhatjuk hogyan, és mekkora mértékben van erre szabva a DF.
-
moleculez
veterán
Nem hardveres korlát, hw elvárás, ugyanis a Deep Fusion a A13-hoz lett tervezve, és fordítva, az A13 ban erre van dedikált részegység.
Nyers erőben nyilván bírná még az X vagy a 8is, csak ugye AI esetében nem elég a csak a lóerő.
Ez volt az i8 esetében is, kelett az új hw a portait lightninghoz. -
Schuler888
senior tag
Igen, emlekszek, tobb mint fel evtizede kezdte el a samsung az S4ben a "best" es a "burst" shot modokat, sot akkoriban volt dramatic photo mode is... aztan samsung szokashoz hiven ejtettek is ezeket. Pedig pl a dramatic shot nekem nagyon bejott anno. Tudom utopia, de jo lenne egy egyseges algoritmus amit a google,apple,samsung pakol ossze... durva vegeredmenyek lennenek :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Háztartási gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest