- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyber86
őstag
Sziasztok. Valakinek van ilyen háza? Volna egy kérdésem.
-
thomeef
őstag
válasz
Zsmester89 #46 üzenetére
Ebben konkrétan 8k-s ventik vannak, kicsit komolyabb mint a 800asban.
-
robogos10
senior tag
A hatalmas ház belseje meglepően sokoldalúan ==>akakítható,<== és temérdek extrával szerelték fel.
Egy javítást megérdemelne szerintem -
Xero
nagyúr
válasz
Zsmester89 #46 üzenetére
Az lehet, én azt vettem amit ismertem, de attól még oob házakat ilyen minőségű ventikkel nem szerelnek.
-
Xero
nagyúr
válasz
Zsmester89 #42 üzenetére
Nem igazán van olyan ház ami noctua szintű ventikkel érkezik. Legyen bármilyen prémium egy ház, a noctua az noctua.
-
válasz
Zsmester89 #42 üzenetére
Ááá, az semmi.
Az én házam 60 felett volt, de a 4 ventiből 1 hibás volt (zörgött).
Mondjuk nem reklamáltam, mert az egész házat cserélték volna, külön a ventilátort nem. -
törölt tag
Nekem egy Silent Base 800 Window házam van. 1 hónaposan sajna elhalálozott benne az egyik venti, de most nem ez a lényeg.
Ha itthon lehet majd kapni, szerintem lecserélem az SB-t erre. A párom úgyis noszogat, hogy neki is nagy ház kell
Nekem tetszett. Ha kisebbe lenne én akkor is ezt választanám.
Köszönjük a tesztet.
-
DarkFire
csendes tag
Hm, azért az, hogy szupertorony erős túlzás, egy CM Cosmos 2 na az az, de ez egy normál miditorony szerintem.
Amúgy tetszik maga az elrendezés, szépen ki lett alakítva. Külön öröm látni a silent wings ventiket benne, én is pure wing és silent wing ventiket használok és remek teljesítményűek. Grat Be Quiet! -
válasz
rottenbull #36 üzenetére
Sajnos az.
-
davidsone
addikt
szép darab, miniITX-ben és fehérben mégszebb lenne
-
Dr. Akula
félisten
válasz
Sanchez638 #26 üzenetére
Akár. Ha az olcsóságra mennék Codegent vennék Vargáné és Tsa táppal, nem ilyet.
-
flymi
addikt
Végre gondolnak azokra is, akik bal oldalon tartják a gépházukat, mégis szeretnének gyönyörködni a bélésben. Silverstone raven 4 például, csak az áruk rettent el a megvásárlásuktól.
Nagyon jó az egész gépház, kivéve a színét, de már feltalálták a festéket. Táptakarót meg lehet hajlítani igényesen is lemezbõl hozzá.
Csak támogatni tudok (szóban)minden ilyen jellegü kuckót!
Bravó Be Quiet! -
hemaka
nagyúr
Frankó házikó, az én konfigom elveszne benne az tuti.
-
Xero
nagyúr
A gameboypc-t én is egy 800-asba költöztettem nem olyan régen. Első ránézésre nagyon hasonló, bár nem egészen a hangra mentek rá mint annál. Nyilván nálam az elsődleges szempont az volt, hogy csöndben legyen a gép, de ha minőség ugyan az, akkor bizony megéri az árát ez is.
-
proci985
MODERÁTOR
tokjo megoldasok vannak benne.
egyetlen baja, hogy a HDD tartót nem lehet a táp előtti ventihelyre mozgatni ahogy nézem akár részlegesen is, ha előre bemegy egy radi úgy marad egy (gyakorlatban kettő) 2.5ös hely tárolni. bár végülis ez egyre kevésbé probléma.
-
Zsmester89
őstag
válasz
Sanchez638 #26 üzenetére
Az én házam is alu acél vázon + edzett üveg oldallapok, árban pedig ez alatt van 5-10e ft-al.
-
Dr. Akula
félisten
Alapvetően jól ollóztak össze ötleteket a konkurrensektől: moduláris belső a CM MasterCaseből, hosszabbítós tápegység a Lian Li V750-ből (csak ott értelme is volt, mert a táp előrekerült a vinyók alá, az alaplap lecsúszott a földig, jobb helykihasználással alacsonyabb lett a gép). Viszont ami szar: ajtós előlap (lengyel piacos megoldás), csak a vinyókeretek forgathatók, nem tehető a helyére 5.25" egység (leginkább hotswap rack, a DVD már sok vizet nem zavar), ha már vinyókeret, elférne rajta a hotswap hátlap. És persze a gagyi műanyag burkolat helyett Lian Li féle minőségi alu kéne.
-
scope2007
addikt
Elég kicsi még így is nekem belsőre
-
wattafaka
senior tag
válasz
Jim Tonic #22 üzenetére
Igen, közben szétnéztem a hivatalos MSI oldalon, és pont olyan.
-
wattafaka
senior tag
válasz
Jim Tonic #20 üzenetére
Jó kérdés, élőben még sosem láttam. Itt a szóban forgó alaplap.
Itt a manual alapján teljesen jobb oldalt van középen (az a fehér kis valami). Gondolom fektetve van és hasonló lehet, mint maga a type-c dugalj.De igazából lényegtelen, mert ha a házon van ilyen USB, akkor ami kábel fut hozzá az úgyis passzol az alaplapi csatlakozóra.
-
Fitzgerald
veterán
Ez nagyon jól néz ki, de elég drága.
-
válasz
rottenbull #16 üzenetére
Nem, annál jóval többet tudóra lenne szükségem. Közben találtam is: [link]. Jó húzós ára van.
-
tatararpad
őstag
Nekem jó lenne ez a ház olyan feleekkorában
-
Jó az a ventilátor-szabályzó. Külön nem lehet ilyesmit venni?
-
wattafaka
senior tag
Már léteznek ilyenek (legalábbis 1-1 biztosan).
Itt egy MSI alaplap Type-C előlapi konnektorral, illetve előlapon elhelyezkedő Type-C csatlakozós In Win ház.
-
Egon
nagyúr
Gépcserére készülődvén, én is nézegetem ezeket a házakat (pont a Silent Base 600-at), bár a régi házam (Fractal Design Define R3) is hangszigetelt, és nem biztos hogy előrelépés lenne egy csere (meg vagyok elégedve a jelenlegivel, csak akkor váltanék, ha szellőzés/hangszigetelés tekintetében jobb lenne az új, azaz ha ugyanolyan szellőzéssel jelentősen halkabb, vagy ugyanolyan zajszinttel jelentősen hűvösebb házat kapnék).
-
drsanya
aktív tag
Kettő probléma van ezzel a házzal szvsz. Az ára, és az, hogy nem lehet elrejteni a tápot a kábelekkel együtt alul.
-
Cifu
félisten
Nagyon ígéretes ház, viszont egy vadonatúj háznál nagyon nagy elvárás lenne az USB Type-C támogatása a front panelen? Vagy erre még nincs alaplapi csati-szabvány? Vagy mi miatt nem látni még mindig elöl Type-C csatit, csak hátul?
Oké a Qi töltő, meg minden, de szvsz az Type-C hasznosabb lenne...
-
tibaimp
nagyúr
Nem rossz. Az én véleményem az, hogy minél nagyobb egy ház, annál jobb. Nekem egy Cooler master HAF 932-es házam van. Meg is vettem szinte azonnal, ahogy megjelent, ez az első igazán "nagy" házam, de nem bántam meg. Aki "erős" gépet épít, kell a nagy ház (szerintem).
-
Ugye, ennyiért elég csak rádobálni a házra az alkatrészeket és azt beszereli saját magába?
Tetszeni tetszik, de egy házért - elavult módon (?) - max. ~30 ezer Ft-ot tartok elfogadhatónak. Persze aki szeret folyamatosan legózni...
-
antihero0112
tag
Külsőre tetszik, bár a narancssárga szín nem az én világom, de bejön. Belső elrendezése az viszont nem bejövős, nem lehet olyan jól elrejteni a kábeleket. QI töltő az marha jó, meg hogy ki lehet venni az alaplap tálcát. Méretben a Phantom Full Toweremre emlékeztet, nagyon sok helyet foglalt, egy kisebb verziót szívesen látnék belőle. Most egy Phanteks Enthoo Pro M-et használok maximális megelégedéssel, ott a kábeleket marha jól el lehet vezetni/rejteni, ami nálam fő szempont.
-
R3wind
csendes tag
Hasonlót kérek ITX méretben. Nem kell ennyiféle dolog bele, elég ha kicsi és ilyen bitangul néz ki.
-
Romvr
őstag
Nemrég vettem Silent Base 600-at és teljesen elégedett vagyok vele. Valóban tompítja a hangokat, még így 30 fokos szobahőmérsékletnél se olyan hangos mint a régi házam. Jól szellőzik, rengeteg hely van benne és az ajándék 14 és 12 cm-es ventilátor is jó húzás volt. Meg persze nekem nagyon tetszik a fekete - narancssárga design
A jövőben tuti hogy amiből lehet csak Be Quiet! -et fogok venni.
Jó lenne ha beszállnának a Custom VGA (hűtés) iparba is, csendes, hűvös kártyákkal.
-
Xaels
félisten
Érdekes ház, rengeteg ötlettel és lehetőséggel. Árban sincs elszállva, főleg ha azt nézzük amire ki van találva még akkor sem ez lesz a gép egyik legdrágább komponense. Ettől függetlenül nem tetszik, nekem nem kéne igaz nem is használnám ki a felét sem annak amit ez tud.
-
eventus
veterán
microATX házat is kérünk tőlük
Nagyon tetsztenek, de nagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- BestBuy topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- További aktív témák...
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- Garanciális Noctua NH-D15 chromax.black
- FSP Aurum Pro 1200W 80 PLUS Gold - AU-1200PROH
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest