- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
FLATRONW
őstag
Igazad van, nem kell fanboykodni. Az én válaszom is csak egy ugyanolyan reakció volt mint a tied az enyémre. Abból a rövid mondatából pedig nem derült ki, hogy fanboykodik vagy ironizál. Más fórumokból ismerve az NV iránti gyűlöletét és az AMD iránti imádatát feltételeztem, hogy nem ironizál.
Tisztában vagyok vele, hogy vannak hibák mindkét oldalon, annak ellenére hogy nálam még nem jelentkeztek.
Azonban fanboykodáson kívül is vallom, hogy két hulladék driver között is óriási különbség van.
Most megfogadom, hogy többé nem megyek bele ilyen vitákba, mert tényleg igaz az, hogy ne etesd a trollt. -
FLATRONW
őstag
A hardveres gyorsítás semmit sem ér a böngészőben, nem lesz tőle gyorsabb semmi. Egy igazi parasztvakítás. Ahol pedig igazán számít egy jó driver (játékok), ott lényegesen kevesebb probléma van az NV driverekkel. Plusz a videók hardveres gyorsítása a böngészőkben (ami nem ugyanaz mint a böngészők hardveres gyorsítása) vagy azon kívül AMD driverrel egy rakás szar, ezalatt nem a rossz minőségű lejátszást értem, hanem a pocsék órajel vezérlést, ahol egy szaros youtube video alatt is 3D órajelen fut a GPU.
Eheheh, bocs de ezt nem letehet kihagyni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kompakt vízhűtés
- Kuponkunyeráló
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Renault, Dacia topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- E-roller topik
- Reklámblokkolók topikja
- A Teslákba költözik a Grok AI
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ALIENWARE Area-51 R5
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest