- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zdanee
őstag
A maguk korában azok is teljesen rendben voltak. Ma már persze, hogy semmire nem elég egy első generációs Atom, de azok a gépek mostanra 7-8 évesek! És az akkori belépőszint, hozták az akkori használtgép-átlagnak számító Pentium 4-es szintet, töredék fogyasztással. Én lazán játszottam Morrowindet anno N270-es, az integrált kártyával. Igaz, 800x480-ban, de vitte.
Amúgy nem érdemes így összemosni az Atomot, ez olyan, mintha egy rossz Celeron 400 tapasztalat miatt a Tualatint fikáznád vagy egy Duronos beégés miatt nem kérsz a Phenom II X6okból, a jelenlegi CherryTrail és BayTrail Atomok simán egy kései Core2Duo szintjén vannak. -
pengwin
addikt
Csak hülyeség a véleményed...
Pont olyan logikus 1-2. (de akár még 3.) generációs atomok alapján megítélni a Z3000-es szériát és utódait, mint apám AMD undora: Sikerült (önhibájából) kb. 20 éve megsütnie valamilyen AMD procit tuning közben, szóval minden ami AMD az csak szar lehet...
Egyébként úgy tudom lesz utódja az atomoknak, csak Pentium és Celeron néven. Azokat remélem már szeretni fogod , mert nem atom lesz ráírva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest