Új hozzászólás Aktív témák
-
DMG
senior tag
válasz
Menthirist #162 üzenetére
Nálam az IE9 csak az explorer-t akarta bezárni, ez nem vonja maga után a programok bezárását, amint újraindul az explorer ugyan úgy dolgozhatsz tovább.
Mindentől függhetlenül szerintem nem igazán értelmes az egyes böngészőket a telepítési idő rövidsége miatt preferálni, vagy nem preferálni, mert csak egyszer teszed fel, azt utána csak használod.
A többség persze elő ítéletes ezért nem fogja kipróbálni az IE9-et pedig sokat hozott az elődökön. A Flash, mint már mondtam érezhetően használhatóbb rajta, mint máson, egy gyenge VGA-val szerelt notin, böngészés is gyorsabblett az elődökhöz képes, végre kapott letöltés vezérlést, nem fényezni akarom, csak van javulás na.
-
DMG
senior tag
Nekem már az is elég, hogy egy ócska x1300-al szerelt laptopon érezhetően gyorsabb rajta a flash, mint a többi böngészőn.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest