- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
juzer78
tag
Jelenleg is 2 magos a rendszerem, igaz hogy nem egy mai darab, de 2 magosra nem váltanék egészen biztos, jelen pillanatban csak a kényszer vihet rá, hogy vegyek valamit. Jelenleg is Intelem van, szóval nem vagyok elzárkózva az Intel elől, a gondom csak az IGP-vel van, azok szolidak és igen halovány támogatással. Egyik ismerősöm eladta a videókártyáját, és az IGP-t akarta használni, hát nem sikerült, még böngészésre sem, rendszertelenül újraindult a gép, hiába bios frissítés, különféle driverek... úgyhogy vihette vissza... ha nyersen csak a sebesség lenne a döntő, akkor egyértelműen Intel, de nekem fontos a szoftveres támogatás is. Igazából amit megvárnék az a Haswell és a Kaveri... csak nem tudom, hogy a gép kibírja addig vagy sem.
-
juzer78
tag
válasz
atti_2010 #94 üzenetére
No ez az, én is csak akkor ha tudnám követni az előbb felvázoltakat... engem az sem zavarna, ha a jelenlegi gépet kellene használnom még 1 évig, mert eddig nem volt vele gondom és bármiylen fura ugyan nem egy mai darab, de mindent visz... a probléma, hogy nem sikerült még kiderítenem, hogy mi okozza a problémát, a memóriát jónak jelzi a memtest, a LinX simán fut, nem jelzi, hogy a procival lenne gond, marad még az alaplap, de azt nem tom más procival és memóriával tesztelni... illetve az eszközillesztők, azokból most mindent leszedtem és csak azok vannak fent amit a windows alapból felrak, catalyst van fent ami külsős és slussz.
-
juzer78
tag
válasz
atti_2010 #92 üzenetére
Lehet azért nagy a titkolózás, mert valami nagy dologra készülnek, bár a Bull után annyira nem hiszek én ebben... igaz az új vezér elég tökösnek tűnik, reméljük jól lőtte be az irányt... talán hogy ennyire elhúzták a Trinity-t lehet csak jövő őszre jön a Kaveri GCN 2.0-val?! Egyszer majd csak kiderül...
Jaj igen, most olvasom, hogy Október 2-án jön a Trinity.
-
juzer78
tag
válasz
atti_2010 #90 üzenetére
Ez nem annyira titkos információ szerintem, az hogy felépítésben milyen lesz az igen, hogy hány mag, a GCN-ből mi... de hogy kompatibilis lesz vagy sem, vagy milyen mértékig az nem, sőt még eladás ösztönző is lehet, mert a juzer (mint én is) azt mondja veszek most egy jó alaplapot, telepakolom rammal, és veszek egy kis Trinity-t majd ha jön a kaveri abból meg veszek egy jobbat. De most ehelyett az lesz, hogy várok, (amíg a gépem bírja) ez pedig nekik nem jelent bevételt... Nem kell mindent annyira titokként kezelni... a Haswellről is jönnek már az infok, de az az Ivy-k árazásából kiindulva, nem az én pénztárcámra lesz méretezve. A legolcsóbb 4 magos, 45e... és ez a legolcsóbb...
-
juzer78
tag
Abu85: Te mindig jól informált vagy
, remélem tudsz ezzel kapcsolatban is valamit, szóval most jön a Trinity FM2-be, a maga tudásával, majd jövőre jön a Kaveri, ezek vajon kompatibilisek lesznek egymással? Inkább Kaverit vennék, de nagyon sanszos, hogy kényszerből vennem kell majd valamit (megmagyarázhatatlan újraindulásokat produkál a gépem, memtest86 ment vagy 10 kört nem talált problémát, na mindegy)... szóval pl PCI-Express 3 hogy lesz megoldva? Meg lesz egyáltalán? Elég lesz egy friss bios a Kaverinek? Vagy alaplap is kell? DDR4 még felejtős ugye? Mert egy ilyet feltöltenék jó sok rammal, és pár évig megint elfelejtem, hogy foglalkoznom kell ilyenekkel... vagy esetleg érdemesebb várnom, ha bírja a gép, hátha lesz valami hivatalos info ezzel kapcsolatban?
Előre is köszönöm...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Formula-1
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Macbook White 13" unibody
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged