- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomcat
őstag
De néha muszáj ha valaki mindent maximumon akar megjeleníteni.
Csak azért 8-10 havonta 200k Ft 2db VGA-ra nekem is sok. Karácsony előtti héten vettem a mostaniakat és meg vagyok velük elégedve. Egyszerűen semmi nem indokolja most a váltást. Lehet jövőre más lesz a helyzet da az az igazság hogy az előző HD4870 páros is megállná még a helyét de ugye az csak DX10.1. -
-
Tomcat
őstag
válasz
Badman 4ever #51 üzenetére
Én bölcsebb döntésnek választanám az AMD helyében ha az ősszel kijövő 40nm-es technikát valami HD5000+ (HD5890?) névad adnák ki mint egy fejlesztett HD5000-es szériát. Amit viszont jövőre terveznek 28nm-en azt kellene HD6000 néven árulniuk. Vagy akkor az már HD7000 lenne? Nem túl gyors már ez a fejlődés?
HD5890 -
Tomcat
őstag
Gondolom ebből hivatalosan egy darab sem jön Magyarországra. Pedig keresek valami ütősebb CF párost a harmadik gépembe megfizethető áron. Ez jó is lenne ennyiért, ha lehetne itthon kapni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest