- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
fordfairlane #20 üzenetére
úgy tudom, hogy az autó nem ad a távirányító felé.
-
bambano
titán
de, segít.
ugyanis amikor otthagyom az autót, akkor csak záró kódot tud eltenni, annak meg nincs értelme feltörési szándéknál. amikor visszamegyek, akkor elvileg el tudna menteni egy nyitó kódot, de mivel ott vagyok az autó mellett, és az emberek zöme kisebb darab nálam, nem tudja észrevétlenül se kirabolni, se elvinni az autót.tehát az a járható út számára, hogy eltesz egy nyitó kódot, követ hazáig, amikor leteszem éjjelre az autót, és akkor elvileg ki tudná nyitni a tárolt kóddal. de amikor leteszem éjjelre az autót, én is távirányítóval csukom be, amikor nő a sorszám, ez pedig érvényteleníthetné az általa tárolt kódot.
a gsm kártyával az a baj, hogy még annál is kevesebbe kerül a cucc, amivel hatástalanítod, mint ez a ketyere.
egyébként pedig túl van bonyolítva a dolog, jürgen annyira ostoba volt, hogy sok autót egy nagyobb csavarhúzóval is ki lehet nyitni...
-
bambano
titán
válasz
tothmaxy182 #7 üzenetére
"Akkora zavarás meg nem hiszem, hogy lenne.": nem hiszed? nem olvastad a cikket? benne van, hogy ő csinálja az akkora zavarást, direkt. tehát van.
"miután a tulaj beült a kocsijába, követed. Itt van egy buktató,": itt tényleg van egy buktató, mert képesnek kell lenned követni
(#9) -szp-: "Az a baj, hogy hiába változik a kód ami nyitja az ajtót, nincs hitelesítés a távirányító és az autó között,": elég lenne, ha sorszámozva lennének a kódok, és egyszerűen nem fogadna el az autó olyan nyitókódot, aminél nagyobb sorszámút már elhasznált.
egyébként van hitelesítés a távirányító és az autó között. a kulcsokat fel kell programozni az adott autóhoz és az ugrókódos rendszer is olyan, hogy csak egy autót nyit. (kódütközés esetén lehet, hogy kettőt, de az ritka).
-
bambano
titán
jól mondod, amikor magára hagyom az autót, akkor ott záró kódot tudott rögzíteni.
amikor nyitó kódot rögzíthetett, akkor meg van egy súlyos akadálya az autó észrevétlen ellopásának: 135 kiló élő hús a vezető ülésen.egyébként pedig az a parasztvakítás az egészben, hogyha én ott állok az autó mellett, 50 centire az antennától, és sugároz a kulcsom egy csomagot, akkor az még előfordulhat, hogy távolról veszi, még akár az is előfordulhat, hogy távolról képes akkora adásteljesítménnyel adni, hogy az enyémet ne vegye, de azt hogy oldja meg, hogy az övét ekkora zavarban vegye?
mondjuk nekem feltűnne, hogy ott áll mellettem egy szakadt kinézetű fickó egy 60 centis parabolával és az autómat skubizza...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Formula-1
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Synology NAS
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Lexus, Toyota topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest