- iPhone topik
- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Mobilhasználat külföldön
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Buvana
aktív tag
Hát, én pedig wifi nélkül is rendszeresen használom autós navigációra. Volt már egy pár gps-em, most is van, és semmivel sem később találja meg a jelet (wifi nélkül) mint egy célhardver gps. 1, max 2 percen belül talál 3d pozíciót, akár hidegindítás után is, szabad ég alatt természetesen.
-
Buvana
aktív tag
Kezd elmenni a kedvem az utód TF201-től: [link]
Akkor a következő táblám TF700T lesz.
-
Buvana
aktív tag
válasz
mazsola77 #902 üzenetére
Szóval... a "sikertelen frissítés, kérjük próbálja meg újra" azt azért írja ki, mert az asus időjárás widget nem tudott frissíteni! Semmi köze a rendszerfrissítéshez. Ezért kár volna resetelni a gépet. Ha zavar az üzenet a widgetet töröld a képernyőről, vagy állíts be másik várost, vagy a gps-t kapcsold be, hogy a jelenlegi tartózkodási helyedet tudja frissíteni.
-
Buvana
aktív tag
Csemege: [Full HD-s Transformer Prime TF700T]
-
Buvana
aktív tag
Hmm, és Ti is rányomtatok a frissítés keresésére? Nekem csak így tölti le mostanában. Régen magától ott volt az ikon, szóval automatikusan kereste a frissítést. Na mindegy, itt is itt van.
-
Buvana
aktív tag
Most érdemes tf101-et rendelni, mert aki szerencsés, annak primet küldenek!
-
Buvana
aktív tag
Igen tudok segíteni. Meg kell nyomni a fiók törlése gombot.
Nekem meg véletlenül egy dokkolót küldtek mellé. Félretéve a viccet, ilyen nincs, hogy elnézik, és 32-eset küldenek helyette, ám ha van, akkor most irigy vagyok!De az adataidat nem úgy kell védeni, hogy törlöd a fiókot. Hanem pl. képernyőzárral.
-
Buvana
aktív tag
Semmi hír az ICS frissítésről?
-
Buvana
aktív tag
Tegra zónából szedjétek a ZEN Pinballt. Free. Űbrebrutál!
-(már aki flipper fan, én az vagyok)
-
Buvana
aktív tag
@674, @673, @672
Én tavaly ilyenkor fogtam először ipad-et a kezemben, egy Francia bevásárlóközpontban. Amikor megláttam, nem tudtam mi az, de egyből levett a lábamról. Akkor elhatároztam, hogy nekem olyan KELL! 600,700, és 800 eurósak voltak, SSD-től, 3G-től függően. A nyáron meg megláttam az ASUS TRANSFORMER TF101-et, és nem volt kérdés, hogy melyiket vegyem! Ára is alatta volt, nomeg Android, ráadásul ASUS, egy percig sem gondolkoztam
-most, meg hogy hallom gondok vannak az alma új oprendszerével, mégegy pötty az Android platform mellett. Azt is bevallom, hogy az alma rendszeréhez hülye vagyok. Az Androidhoz is az voltam, de mivel a google mindig is a barátom volt, gondoltam ez is az lesz! Az lett!
-
Buvana
aktív tag
Van egy zte bladem is, azt wifi hotspotként használva elég ütős páros a transformerrel. nem kell ide 3g!
-
Buvana
aktív tag
jajj, ne ügyetlenkedjetek! ha valamelyik widget telepítés után nem látszódik, restart után fog! ez transformer sajátosság. hosszú tapi a képernyőn, modulok, és ott lesz.
-
Buvana
aktív tag
válasz
papabear73 #511 üzenetére
Nos, ez nem jó dolog. Az elalvással kapcsolatban pedig: hiába alszik, pár percenként bekapcsolja egy tized másodpercre a wifit, hogy szinkronizálni tudjon. Reggel, mikor felébresztem, már ott van az új e-mail, ami éjjel 3-kor érkezett, + marketes frissítések. Tehát csekkol alvó módban is, és csak kb 3-4 %-ot eszik az akksiból így. Ötletnek pedig a mai frissítést tudnám javasolni, hátha segít a dolgon. Pont a wifi részt frissítették. Bár nekem idáig sem volt gondom vele. Hátha nálatok rendbehozza.
-
Buvana
aktív tag
Jött ma egy frissítés, wifi lett 5.2.63-ról 5.2.65.
Szeretem, hogy foglalkoznak velünk! :-D -
Buvana
aktív tag
Egy tipp nektek, Transformereseknek. A BSPlayer (marketen is) szerintem a legjobb video lejátszó. FullHD-avi-t viszi akadás nélkül az új verzió!
-
Buvana
aktív tag
Megvan a gép 3 hónapja, és még mindig teljesen rá vagyok kattanva
Egyszerűen megunhatatlan! Némi wrz-al természetesen :p
-
Buvana
aktív tag
válasz
Rudiaszarvas #499 üzenetére
Én megtenném még egyszer a dolgot. Csodákra képes! Ha úgy sem lesz jó, szervíz, mert az hardveres problem. Én szeptemberben küldtem garis szervízbe, mert a jobb hangszóró meghalt. Hétfőn vitte el a futár, és szerdán visszahozta megjavítva! 2 nap múlva! Megjárta Csehországot, mert csak ott van hivatalos szervize ennek. Hatalmas az ASUS csapat!
-
Buvana
aktív tag
válasz
Rudiaszarvas #495 üzenetére
Neked is egy táblagép visszaállítást javasolnék. Olyan nincs, hogy nem tér vissza stabilan az alvó módból! Resetelj!
-
Buvana
aktív tag
Nincs jó hírem. Csak a táblagép visszaállítása segít a dolgon! Szóval rászántam magam a resetre nagy nehezen. (adatvédelem/gyári adatok visszaállítása) Most már aktív a frissítés keresése gombom. Nem talál semmit, de legalább aktív.
Még szerencse, hogy az alkalmazásaim 90%-át vissza is állította a gép, persze a maradék wrz 10%-ot újra kell raknom
-
Buvana
aktív tag
Rendszer firmware-frissítés menüpont alatt, nekem nem aktív a [Frissítés ellenőrzése] gomb.
Miközben azt írja, hogy az eszközhöz rendszer-firmware frissítés áll rendelkezésre. Kérjük ellenőrizze az értesítéseket. Persze az értesítéseknél nincs semmi. Ez így van az utolsó 3.2.1 óta (kb 1 hónapja)Nálatok hogy áll ez a helyzet? Egyébként nekem semmiféle javítás nem érkezett ma.
-
Buvana
aktív tag
Nos, én is csak azt tudom mondani, hogy amióta megvan a gép, eléggé hanyagolom a laptopot :-) Persze én sokat vagyok úton. Ezt nekem találták ki!
Ja és volt már garis szervízben, egyik hangszórója meghalt. 2 nap alatt vissza is jött megjavítva! Egyebet nem tok elmondani :-D
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TUF Gaming F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- MSI Prestige 15 i5-1240P/ 8gb ram/512ssd FHD IPS/RTX3050Ti
- Szuper áron DELL XPS 13 9380 /i7-/16 GB Ram/512 GB SSD 4K Touch/IPS/
- Dell Latitude 7280, 12,5" FHD IPS, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest