Új hozzászólás Aktív témák
-
dongokiller
csendes tag
3hét használat után kiprobáltam lájtosabb és komolyabb játékokat. Real Racing2, Dead Trigger (high-on), Shadowgun, GTA III, Redline Rush, Need for Speed - Most Wanted, Zombie Area, SpeedX 3d, Skyriders tökéletesen mennek rajta.
A Real racing 3-nál azt vittem észre, hogy versenyközben a kocsi ''mozgása'' folyamatos (nincs lagg), viszont a a környezet mozgása egy picit szaggat. De szerintem még simán jácható kategoria.
Beac Buggy blitznél (nem tudom h miért) sajnos átlagosan félpercenként beszaggatott.Én ezeket probáltam ki, illetve az első körben felsorolt játékokkal szoktam játszani napi szinten (egy-kettő kivételével).
Modern combat 3, ill. Modern combat 4, valaki már probálta öket vagy játszik velük ezen a tableten, és ha igen válaszokat privátba kérném. Köszönöm!
-
zsola32
őstag
Fairway Solitaire
Jewel Quwest heritage( 40 után enegm már inkább ezek szórakoztatnak
)
Off: logikai játék címeknek örülnék, ha tudtok valami jót.
más:
ez a 2.tab sem jó teljesen.
pl. beragadt egy üzenet, (WIFI bekapcsolva) az istennek sem tudtam lekapni, csak újraindítással.
töltés után meg nem tudtam bekapcsolni a tabot, csak harmadjára.
az első tab nagyon rendben volt, ezt megint nem értem, hogy miért lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Xbox Series X|S
- Diablo IV
- PlayStation 5
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Lenovo Tab K10 / M11 8GB RAM, 128GB - WiFi
- Eladó iPad Pro 13 256GB WIFI + CELLULAR ~1.000.000 Ft újkori ár
- iPad 9 64GB wifi + cellular. dobozos, hibátlan.
- Bomba ár! Panasonic FZM1-3 Tablet - i5-7Y57 I 8GB I SSD, Adapter, Akkumulátor nélkül
- Apple iPad Mini 6 Purple 64GB Wi-Fi, Apple Pencil 2nd gen, kitámasztós tokkal
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 512GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest