Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iOS alkalmazások
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Nagyot ugorhat a Poco M8 Pro
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Akkor passz, nekem mindig sikerült ily módon "életet lehelni" bele. Akkor ezek szerint ott valami más bug lehet.
Persze nagyon idegesítő volt, mint írtam is egy bizományiban vettem 1 hónaposan, de sajnos jól beleturkáltak a rendszerébe, semmilyen frissítés nem ment fel rá, néha úgy eldobta a wifi-t, hogy alig bírtam működésre bírni.És szerintem ez mind amiatt volt, mert fontos dolgokat kitörölt belőle az előtte lévő barom gazdája! Ezért visszavittem és inkább vettem egy teljesen újat.
Ezzel az alig két hetes vadi újjal még ilyen nem fordult elő. Sőt semmi, gyorsan és szépen teszi a dolgát, kifagyasztani sem tudtam.
Az aksiját én nem formáztam, felraktam töltőre és kb 3 óra múlva le is kaptam róla, mikor 100% volt a töltöttségi szint. Napi 2-3 óra (net, film, zene, etc..) használat alatt 5-dik napja 42 százalékon áll.Szóval fasza kis gép, mellettem főleg a párom használja, (nekem van egy iPad-om is, ne azt buzerálja), de kíváncsi voltam az android rendszerre is emellett, de persze a nők többsége általában (tisztelet a kivételnek) mint mindenhez, ami műszaki dolog, néha ehhez is néha tök agyvelőgyulladások. Ilyenkor győzőm visszaállítgatni a dolgokat.
Jó kis gép na!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Microsoft Surface Pro 9 i7 16GB ram 2TB ssd + Microsoft Surface Dock 2
- Samsung Galaxy TAB S9 5G/LTE 8GB/128GB, Állapot- Mintha új lenne, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- iPad Air 4 64GB wifi+ cellular kiváló akku
- Samsung Galaxy Tab S10 Plus 256GB 2027.11.03. gyártói jótállás+Dexnor billentyűzet
- Ipad Mini (1.gen) 32GB Wifi+Cellular , üzletből, Garanciával
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22 (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Jó kis gép na!