- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Akkor olvass jobban utána. [link]
Én nem a teljesítménynövekedést kritizálom, hanem azt, hogy az ár nem csökkent. Pedig a 499 csak az NV ajánlása volt, és a termékek a kereskedelemben gyorsan elérték az 550 dolláros átlagárat. Ezért lett rossz minősítésük a tesztekbe. Más kérdés persze, hogy az a 20% mennyire jó érték egy 60%-kal nagyobb chiptől, de nyilván ez már a GF100 bukásának az oka. Nem véletlen, hogy nincs még teljes értékű GF104, egyszerűen a termék gyorsabb és kevesebbet fogyaszt. Nem lehetne mellette eladni a GF100-as kártyákat ... most csak árcsökkentés lesz, és kiürülnek a raktárak, aztán lehet hozni az olcsóbban gyártható gyorsabb termékeket, a GeForce GTX 465-480 pedig EOL lesz, csak nem jelentik be hivatalosan. Ugyanezt eljátszották a GTX 200-nál is. Október óta nem gyártják, de a sajtó felé "a tonnaszámra okádjuk a termékeket" volt berögzítve.
-
Dark KillerX
addikt
Olvastam a cikket,persze,és értem miről beszélsz.De a nézőpont a más
,mert én az 5870 ár/teljesítményét hasonlítottam a GTX480-hoz képest,te pedig a GTX480-ét az 5970-hez képest.Persze az szép munka az NV részéről,hogy az új driverekkel beérte ár/teljesítmény szempontjából,sőt O.C-val még jobb is az NV(persze az 5970-et is lehet húzni
),meg nem mellesleg magasabb felbontáson 2560-on pl sokszor jobb is,mert bizony nem egyszer kifogy az 5970 a Vram-ból(2GB-os esetén),a magonkénti 1GB miatt,de ebbe a kategóriába sztem akkor is az 5870 a bajnok ár/teljesítmény szempontjából nálam
legalább is,más kérdés,az ENHAUST kategóriában 2560-as felbontás vagy fölötte,jobb az NV,főleg SLI-be.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Kezdéskor volt 550 dollár is ... sőt. 499 dollárnál anno nem húzták volna le a terméket, mert annyit megér, csak hát az NV MSRP árát senki sem tartotta be.
Felőlem elhiheted, hogy a driverek miatt van ez az egész, csak ez nem ért volna semmit, ha az árakat nem mérséklik, hiszen az ár/érték arány messze rosszabb volt a konkurenseknél. Most lényegében a termékek kiszórásán van a hangsúly, mert a GF104 személyében van olyan lapka az NV kezében, amire haszonnal árulható termékeket lehet építeni. Azért esik a GTX 465 és a 470 ára is. A gyártóknak már ez mindegy, előre tudták, hogy a GF100 egy rossz konstrukció, így sejthették, hogy nem jönnek ki belőle pozitív mérleggel. Mondjuk az biztos fájó pont, hogy az Apple is elvetette a GTX 400 sorozat használatának ötletét, de ezt túl lehet élni. A Radeonok is túlélték amikor GeForce-ot pakoltak a Mac-ekbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- SSD kibeszélő
- Microsoft Excel topic
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- TCL LCD és LED TV-k
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- További aktív témák...
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest