Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- iPhone topik
- Netfone
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Macrodroid
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomp
félisten
Ahogyan az M5 úgy a C5 sem lesz itthon hivatalosan kapható. Aki itthon veszi meg az "sufni" garanciát kap. Elektronikai eszköznél ez egy kicsit rizikós.
-
Enci1983
senior tag
Egyáltalán nem húzós ár hiába is beszéltek, az egy kártyás verzió gondolom ennél valamivel olcsóbb lesz. Várni kell pár hónapot és jóárasodik.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal.
-
törölt tag
válasz twollah1976 #35 üzenetére
Az enyém is dual stand-by, bár én netes kártyával használom, így nekem nem akkora érvágás.
-
törölt tag
válasz twollah1976 #32 üzenetére
Dual stand-by lesz.
-
Matada2.3
veterán
És a legrosszabb, hogy ha dollárban nézzük az árat az szinte biztos, hogy nettó.. 120 ezerért pedig már nagyon sok.
Finn the human
-
Fejvadi
nagyúr
válasz AllTheBest #6 üzenetére
Neked egy MX5 kell, nem Sony
-
daniel909
addikt
szoftveresen dizájnra és kamerában viszont rosszabb. simán fizetnék ezekért ekkora felárat..
ne beszéljünka támogatásról amiben a sony most eléggé megindult.
témához: kezdőárnak elmegy. kiv leszek rá élőben. ez a dizájn elég jól sikerült.
[ Szerkesztve ]
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
Quasi_modo
nagyúr
A mai viszonylatokat tekintve az a kezdőár szinte normális.
valami
-
janeszgol
félisten
Itthoni ára kb 130-140k? Elmegy. Ez a Galaxy S5 szint árban. (És ha választani kell, S5.)
Viszont jól néz ki ez a C5. -
FireFox1996
őstag
fél évet kell várni, és 90e környékén lesz kapható, vagy ha vki megy ázsiába, ott megveheti olcsóbban
<< Nem szabad félni a kudarctól, játszd végig a játékot ! >>
-
8zabi
őstag
engem az érdekelne, hogy ennél az mtk procinál lehet-e zárni a bootloader-t, a kínai gyártók ugye ilyet egyáltalán nem szoktak alkalmazni, de lehetséges egyáltalán? lehet lesz egy sony készülék, ahol nem bukom a garanciát, ha szoftveresen szeretném mókolni egy kicsit
-
GeryFlash
veterán
válasz #16514048 #18 üzenetére
340 dollár még az elvetemült magyar árazások szerint sem lesz 120 ezer Ft, 100-105-re tippelném. A két kártyás variáns lehet lesz 120.
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
Wapmester
senior tag
válasz #16514048 #18 üzenetére
az M5 hogy legyen olcsóbb? elég fullos minden szempontból és ott a hátlapi kamera 21,5 mpx, C5-nél meg 13, csak azt nem értem miért lett ilyen kemény az M5, az M kategória nem képviselt ekkora magas mércét, továbbá már nem is lehet tudni mi lesz így, hogy átkeverték az M szériát.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz GeryFlash #16 üzenetére
Azért 1-2 hónap alatt nem esik 40k-t az ár.
Amúgy szerintem ez nem annyira sok érte, kínaiakkal meg felesleges összehasonlítani ilyen szempontból, más kategória...
Nekem inkább az a problémám, hogy a pletykák szerint az M5 és a C5 közül utóbbi lesz az olcsóbb. (Bár az M4 és C4 esetén nem így volt.)
[ Szerkesztve ]
-
GeryFlash
veterán
Megjelenési ár, 1-2 hónap és ez is 80 lesz, cserébe nagyobb kijelző. (bár én pont utálom azt, de ez a termnék nem nekem készül)
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
gerii
addikt
Ez soha nem lesz itthon 120k kezdőáron.
-
blagolf
senior tag
Drága? Mihez képest? A galaxy a8 még ennél is drágább 40-60e ft-al. Szerintem 100-120e ft teljesen reális ár érte. De még az a7 is drágább, pedig még gyengébbek is.
Üdv, Zoli
-
blagolf
senior tag
Jó kis cucc ez, kár hogy 6 coll.
[ Szerkesztve ]
Üdv, Zoli
-
Wapmester
senior tag
a Z Ultra sem volt olcsó, mit gondoltatok ez bagóért lesz kapható?
-
icp1970
senior tag
Nagyon tetszik ez a teló.De az árazás kicsit borsos lett.
-
2ofthem
aktív tag
Még pár év és ez a mini kategóriába fog tartozni
Csak így tovább minden gyártónak. -
AllTheBest
őstag
Ez a telefon miatt gondolkoztam volna el azon, hogy ismét veszek egy sony-t, de ez az ár nevetséges...
Esetleges elírásokért elnézést kérek, kevesebb ujjal nehezebb pontosan írni :) ---> Xiaomi Mi 9T 128gb
-
Hunt3r22
őstag
Itthon lesz ez 170-180k is.
Xr
-
ctvagyok
őstag
Csak egy kicsit. Nem sokkal olcsóbb sajnos a középkategória más gyártóknál sem. Megint az a helyzet, hogy ennyiért tavalyi csúcskészüléket lehet kapni. Ha 120-130k induló árról beszélünk.
(#3) telemundo Cserébe csak HD kijelző, és már egy ideje a piacon van. Nem azt mondtam, hogy nincs jobb ajánlat. Ez a telefon legalább egyedi.
[ Szerkesztve ]
-
telemundo
tag
Kicsit sok Pedig ez tényleg jól sikerült
[ Szerkesztve ]
Kínáé a jövő :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest