Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 11 Pro XL – új szoftverhez új hardver dukál?
- iOS alkalmazások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Siri AI nélkül startolt el az iOS 27
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarknessHope
senior tag
Már több hónapja rendelkezem ilyen készülékkel.. nagyon olcsón jutottam hozzá igy minenképp megérte. és várakozáson felül teljesít... egyáltalán nem lassu mint korábbi alkatelem.. bár a p770 lenovo szintjét talán nem éri el. egy gond van csak a kevés belső memóriát valami idóta tervező 2 részre osztotta igy hiába van 800mega helyem nem tudok telepíteni mert az csak külön partícióra lehet.
próbálta már valaki feltörni újraparticionálni CM rom stb?
-
kpal
nagyúr
Külsőre jó de amúgy nagyon sovány...
-
hue2000
tag
árához képest jó
-
Dr.FantastiK
őstag
telefonalasra megteszi.

-
gghrtz
őstag
Még mindig nem értem, miért kell ennek a "gyártónak" a termékeit egyáltalán szóba hozni.
-
Riuko
senior tag
Szép....ennyi.
-
Duree
veterán
Kísérletnek jó,de maradjunk ennyibe.
-
Luck Dragon
támogató
-
Graphics
Jómunkásember
-
s3nsitivity
addikt
Ez a ZTE-s cucc a sógoromnál 3 hónap intenzív használat után hozta az általam már előre borítékolt "ba...tad volna meg a k.... anyádat te ro...t szemét g..i" feelinget,occó volt,meg hát szép kék,mondtam neki hogy tegyen még hozzá egy kicsit,és vegyen egy használható vasat,de ő kalandvágyó.
Most van egy iPhone-ja amit hitelre vett,és minden létező helyen okádik az Androidra...Akkor gratulálok a ZTE-nek a rendszerükhöz..

Pedig 200-as snapi és 1 gb ram páros elég korrekt.
-
Cobra.
őstag
Nekem ennek az "elődje" van (ugyanaz a belső, más burkolat). Én 100 Euroért vettem, az valamivel jobb, mint az itthoni 35k, bár ahogy nézem a 40b kint is kicsit drágább.
Ennyi pénzért nem vártam sokat, ezért meg is vagyok vele elégedve. Videózni mondjuk nem lehet rajta, mert nem csak tükröződik, de katasztrófális a színhű(tlen)sége is. Kihangosítva zenehallgatásra alkalmatlan, de beszédhangra jó. Én csak néha veszek észre erősebb lagolást, meg persze nem instant indulnak az appok, de ennyi. Visszafogott használattal 2 napot bír, ha sokat játszom vagy megy a navigálás, akkor este már fel kell tölteni. GPS elég gyenge, még épületek között is hajlamos elveszíteni a műholdakat. Fényképező rész olyan, mint amit leírtak, de a régi T700-amhoz viszonyítva komoly előrelépés
-
ak76
senior tag
Na jó már ő is 40. De akkor már ráfizetném azt a plusz 5 ezret a közel 2x olyan erős hardverre.

[link] Ő csak 38.

Ez a ZTE-s cucc a sógoromnál 3 hónap intenzív használat után hozta az általam már előre borítékolt "ba...tad volna meg a k.... anyádat te ro...t szemét g..i" feelinget,occó volt,meg hát szép kék,mondtam neki hogy tegyen még hozzá egy kicsit,és vegyen egy használható vasat,de ő kalandvágyó.
Most van egy iPhone-ja amit hitelre vett,és minden létező helyen okádik az Androidra... -
s3nsitivity
addikt
-
m1lan
őstag
Ja,csakhogy az említett Lumiákban hiába van csak 512 mb,oda vissza agyonverik az összes hasonlóan felszerelt droidos társukat...
Nem,ezt rosszul mondtam,nem agyonverik,dimenziót ugranak miközben azok még azon erőlködnek hogy a lagtengeren átevickélve megjelenítsék e a komplexebb tartalmakat,vagy kifagyjanak a francba.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mondom ezt úgy,hogy elég rendesen rühellem a Wp-t.Tudom, Xperia U után a Lumia 520 egy isteni csoda számomra

-
ak76
senior tag
Ja,csakhogy az említett Lumiákban hiába van csak 512 mb,oda vissza agyonverik az összes hasonlóan felszerelt droidos társukat...
Nem,ezt rosszul mondtam,nem agyonverik,dimenziót ugranak miközben azok még azon erőlködnek hogy a lagtengeren átevickélve megjelenítsék e a komplexebb tartalmakat,vagy kifagyjanak a francba.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mondom ezt úgy,hogy elég rendesen rühellem a Wp-t. -
Graphics
Jómunkásember
-
s3nsitivity
addikt
-
m1lan
őstag
-
Ricardo
titán
-
s3nsitivity
addikt
oh kár érte, a design engem nagyon megfogott.

Az a baj, hogy más nem..
-
Graphics
Jómunkásember
-
bostone
addikt
Kína egy picit közelebb lenne, beköszöntene a mobilos kánaán.
-
Ricardo
titán
Fél giga ram? Ez a belépő szintre is kevés.
-
-Faceless-
őstag
Miért olyan nehéz összerakni egy 4-4,3"os, qHD S400-as keszüléket egy díszönt 2000-2500as akkuval meg IPS-sel? Vagy bilibe lóg a kezem?
Motorola Moto G, a felhasználói felület mérete 4.25 inch.
Htc one mini 4.3 inch.
Samsung galaxy s4 mini 4.3.
Lumia 630 4.25 inch, a felbontás kisebb, de közel feleannyi, mint az előbbiek -
dlaj
őstag
-
halkow
őstag
nem kellene ,nem győzött meg engem se
-
Graphics
Jómunkásember
Megmondom őszintén, nem nagyon értem, hogy ha egy Wayteq 7x kijön 30k-ból, akkor ez a készülék miért nem max ugyanannyi... Azon az áron már tűrhető lenne a hazai piacon, 27k-ért pedig kifejezetten jó vételnek mondanám.
Így viszont az itthon 25k-ért beszerezhető F1 nem sok teret hagy ennek a készüléknek.Most vettem én is egy F1-et. Majd ha nem elöznek be vele. Akkor irok egy kicsit rola.
Sztem bestbuy az F1.
-
fateless
veterán
Megmondom őszintén, nem nagyon értem, hogy ha egy Wayteq 7x kijön 30k-ból, akkor ez a készülék miért nem max ugyanannyi... Azon az áron már tűrhető lenne a hazai piacon, 27k-ért pedig kifejezetten jó vételnek mondanám.
Így viszont az itthon 25k-ért beszerezhető F1 nem sok teret hagy ennek a készüléknek. -
roli543
őstag
Egy giga rammal meg jó is lenne ennyiért.. Nagyon túlzó az ár, főleg a Vodafone smart mini 4 azért jóval olcsóbb... Pedig külsőre nagyon is tetszik

-
pulyka jocó
senior tag
,,Android 4.2.2 alatt a kártyára való telepítés sem lehet probléma" Itt lehet ilyet???
-
Sn00k
veterán
Részemről nagy plusz pont jár a rádió jelenléte miatt

-
blade zte
őstag
Elöször a WVGA kijelzőnél hagytam abba majdnem az olvasást, de aztán itt végleg be is fejeztem: rendszermemóriából 512 megabájtot kapunk. A legolcsóbb kínai 40-50 dolláros, brandelt tucatdömping cucc.
A slusszpoén hogy ennél olcsóbban vettem a Jiayu G4C-met ami már elnézést de egy napon sem említhető ezzel a telefonnal.Ja, amúgy meg Acer-koppintás.

"egy napon sem említhető "
Pedig mindkettőt kedden említetted meg.

Még mindig! Egyszerűen még mindig csak a rohadt wvga 35-ezren?! zte blade...
-
ALBY
senior tag
"Sztereó előlapi hangszóró" , tényleg pont az kelle a népnek a 21. században

most már két helyről visíthat a buszon a Lagzi Lajcsi.Az szerintem Android BUG hogy bedugott fülhallgató nélkül megszólalnak média fileok!
Be is kéne adni, kijavíthatnák a következő verziókra...
Sztereót ezek még nem hallottak.
-
blueMerle
veterán
Elöször a WVGA kijelzőnél hagytam abba majdnem az olvasást, de aztán itt végleg be is fejeztem: rendszermemóriából 512 megabájtot kapunk. A legolcsóbb kínai 40-50 dolláros, brandelt tucatdömping cucc.
A slusszpoén hogy ennél olcsóbban vettem a Jiayu G4C-met ami már elnézést de egy napon sem említhető ezzel a telefonnal.Ja, amúgy meg Acer-koppintás.

-
Decske
senior tag
Jó cikk, a telefon már kevésbé. Az első oldalon az akku még 1600-as, a végén meg 1400 mAh lett írva. Melyik a valódi? Kéretik javítani!
-
bollokcs80
Korrektor
Tök átlag másodosztályú kínai izé...

-
ALBY
senior tag
-
ALBY
senior tag
Miért olyan nehéz összerakni egy 4-4,3"os, qHD S400-as keszüléket egy díszönt 2000-2500as akkuval meg IPS-sel? Vagy bilibe lóg a kezem?
szívemből szoltál!

Mikor láttam a cikket már azt hittem lesz egy használható kicsi telefon. De most sem

-
ucli
senior tag
Azzal csak az a baj, hogy szinte az összes középkategóriás cuccba S400 van, IPS qhd vagy Hd.
-
Graphics
Jómunkásember
Ööm azért ezt se a franciák rakják össze...
Bérgyártásban készül Kinában...
-
Donkeysaurus
csendes tag
-
babkukta
senior tag
Köszönjük a tesztet!

Nem fogott meg ez a cucc.... mint a cikkben is van, egyedül a sztereó hangszóró lett volna az, ami kiemelte volna a mezőnyből, de még ezt is sikerült elbaltázni. Grat a gyártónak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Lexus, Toyota topik
- Formula-1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autóhifi
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- GTA VI
- Roland861010: Negyven előtt: amikor már a pihenést is luxusnak érzed
- Óra topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 17 256GB White -fehér 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Új Apple iPhone 18 Pro MAX 512 GB Burgundi - 1 Év Apple garancia
- Új Apple iPhone 18 Pro 256 GB Gleccser / Burgundi / Ezüst - 1 Év Apple garancia
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 17T Black 12/256 GB 2 Év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 27" iMac 5K - i7, 16GB RAM, 512GB SSD 27% ÁFÁS - 0452AB
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 2 - i5 1145G7, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- BESZÁMÍTÁS! 128GB Crucial OEM 5600Mhz DDR5 SO-DIMM memória garanciával hibátlan működéssel
- Jonsbo RGB VGA / Lian Li Strimer Plus V2/Wireless 12VHPWR RGB tápkábelek
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-R001313SL Gamer notebook - i7 13700H 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 8GB W11

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A slusszpoén hogy ennél olcsóbban vettem a Jiayu G4C-met ami már elnézést de egy napon sem említhető ezzel a telefonnal.