- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
eladogeppc
veterán
válasz lindermen #15548 üzenetére
Nálam Spotify menne reggel kb 1 óra, haza 1 óra.
Folyamatos 4G, mivel Telenornál occsó volt a korlátlan.
Facebook max 30 perc, Messenger amit párommal szoktam írogatni.
Játék 1db van, az Empires Puzzles. Ennyi. Max BKV app nézegetés, OTP bank progi.
Most S8-am van, ami innovációban agyonveri az i7-et, viszont megkívántam asszony SE-je után az iPhone-t.Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
JoseGee
tag
Én most küldtem vissza az enyémet a kedvezményes aksi cserére. Értetlenkedtek is az iStyleban, hogy minek akarom kicseréltetni egy 11 hónapos készülék aksiját. Leírtam nekik, hogy ha most 88%-os a kapacitása, akkor 2 évesen mennyi lesz? Mondjuk most már választhatok, hogy vagy belassítom a telefonom vagy hirtelen fog kikapcsolgatni. 😁😁
Ami késik, az nem jön időben
-
tomi5244
őstag
Sziasztok, nem követem napi szinten a fórumot. Van valami oka, hogy a nagyobb boltokban nincs 32 gigás i7? Ha jól tudom a 6S-t nyugdíjazták, a 7es marad forgalmazásban, nem? iStyle, MM, edigitál, sehol sincs.
Köszi!
T -
Tibee86
nagyúr
válasz JoseGee #15554 üzenetére
Úgy más.
Valaki cseréltetett már innen úgy, hogy foglalt szépen időpontot, leadta, és mondjuk 20-30 perc várakozás után (abba még a szervizes ebédideje is bőven belefér) mehetett is útjára?
Mert lassan vinnem kéne nekem is mèg a nagy roham előtt, de nagyon nem örülnék neki, ha az 5 perces munkáért akár napokig telefon nélkül lennék. -
lindermen
senior tag
válasz eladogeppc #15551 üzenetére
Érzésre ennyit ki kellene bírnia. A fényerőt írják az új xs-ek gyengeségének is. Magas fényerővel nem fogja bírni
-
beer1
aktív tag
Szisztok!
Tudnátok ajánlani valami jó appot amivel YouTube-ot tudok háttérben hallgatni ?
iMusic volt eddig de az mostanában már nem nagyon akarja lejátszani amit én akarok hallgatni, mindig tovább lép.
Előre is köszönöm! -
MNBT
tag
Sziasztok,
Olyan kérdésem lenne hogy adott egy szolgáltató által letiltott iPhone 7-es készülék, amelyet azért tiltottak le mert nem fizetett a tulaj. Annak mennyi az esélye hogy berakom az én SIM kártyám és tudom használni?
Vagy esetleg ez a megoldás segíthet? [link]Válaszokat előre is köszönöm!
-
tecsa74
tag
Sziasztok!
Szerintetek innen merjek rendelni?
Vagy esetleg már rendelt valaki tőlük?
A kiírás szerint gyári garanciás.
Válaszotokat köszönöm!
[link]Mindegy milyen jó ember voltál,a temetésed menetének hosszát úgyis az időjárás határozza meg:)
-
eladogeppc
veterán
iPhone 7 megvéve. S8 eladva. Kíváncsi leszek. 0 kilóméteres, javított iStyle javított darab.
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
natë
nagyúr
válasz eladogeppc #15568 üzenetére
2 napig lesz meg 😁
-
JoseGee
tag
-
Gigicuci
senior tag
válasz eladogeppc #15568 üzenetére
Osztán miért váltottál? Ha előbb szólsz 1:1-ben elcseréltem volna veled.
-
nickedez89
senior tag
iOS 12.0.1 elérhető!
Ahogy elnézem nekünk nem sokat oszt/szoroz!🤔
"...ne gondoljuk, hogy egy kikapcsolt számítógép biztonságos! Elég rávenni valakit, hogy kapcsolja be!" - Kevin D. Mitnick
-
törölt tag
válasz nickedez89 #15572 üzenetére
Nem minden változást írnak le ám.
-
galaxys80
veterán
Kedd óta.
-
eladogeppc
veterán
S8-nál egyelőre jobb az üzemidőm.
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
beer1
aktív tag
Még nem frissítettem le az iOS 12-re, de egyébként miben tud többet ? Esetleg új funkciók ?
És nem lassul tőle a telefon, elég a 2gb ram a rendszernek ? Mármint multitasking stb. Mert valaki azt írta, hogy sokszor újra kell tölteni az appokat. -
nickedez89
senior tag
Szerintem 12-re mindenképp érdemes frissíteni mert gyorsabb lett tőle a teló!
Én panaszkodtam korábban, hogy gyakran újratölti az appokat a rendszer.Nálam ez továbbra is fennáll, de kevésbé zavaró módon mivel gyorsabban tölti újra! A 2GB RAM véleményem szerint már akkor is kevés volt mikor megjelent a készülék, szóval ez csak rosszabb lesz, főleg hogy az új modellek 4 gigát kaptak!
iOS 10.3.3 -ról nem biztos hogy frissítenék, de 11-ről mindenképp.
"...ne gondoljuk, hogy egy kikapcsolt számítógép biztonságos! Elég rávenni valakit, hogy kapcsolja be!" - Kevin D. Mitnick
-
beer1
aktív tag
válasz nickedez89 #15578 üzenetére
Értem.
Végülis akkor nem lassult a telefon, de az újra töltés meg ugye evidens, mivel bizonyos idő után úgyis újra tölti.
Ha jól tudom amikor megvettem tavaly november körül akkor már 11. Volt rajta, de ez nem biztos. Szerintem 11el is gyors, de ha 12-vel gyorsabb az milyen lesz már 😯
Egyébként az üzemidővel mi a helyzet? Nem merül jobban ? -
szetib
tag
Frissítettem 2-3 napja 10.3.2-ről 12.0.1-re, este 1%-on rádugtam a töltőre, csippant, most reggel 6%-on volt. Hurrá.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz nickedez89 #15578 üzenetére
Különböző sebezhetőségek javítása miatt mindenképpen érdemes frissíteni, két főverzióval korábbi rendszert nem érdemes tartani szerintem.
-
nickedez89
senior tag
Üzemidő nálam ugyanaz mint 11-en.
#15581 lugosi: Persze, de azért ha kibírtam volna eddig 10-esen én már nem frissíteném! Nekem még mindig az tetszett legjobban!😢
#15582 jófejsrác: Szerintem félre érted! Nem gyorsan merült neki, hanem nem töltötte fel reggelre! Az meg nem vicces mondjuk valóban!🧐
[ Szerkesztve ]
-
jófejsrác
senior tag
válasz nickedez89 #15583 üzenetére
Jaa, tényleg ! Félre olvastam valóban . Elnézést
-
szekelybacsi
csendes tag
Sziasztok. Kevesebb mint egy éves, még garanciális készülék esetében mennyire normális, hogy az akkumulátor elhasznalodása már 89%-on van? Alig jobb mint a 3,5 éves tabletemé. Ez lehet indok az aksi garanciális cseréjére, vagy ez a mérték természetes.
-
beholder00
tag
válasz szekelybacsi #15586 üzenetére
Szinte napra pontosan 1 éves nálam és 92%-n állok. Sztem ez már csak ilyen.
-
Frontiner
aktív tag
Sziasztok!
Lehet banális kérdés, de még soha nem kérték tőlem.
Nos eladom a régi telóm (SE) és a lehetséges vevő kéri az imei számat check céljából, lopott, tiltott e! Megadhatom neki nyugodt szívvel? köszi IPhone 15, AppleWatch SE, Airpods 2, MBA 13" 2015
-
C.Brigante
veterán
Novemberben lesz nekem 1 eves, 97% van.
uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
-
galaxys80
veterán
Ez a mérés nekem csak tippnek tűnik. Múlt héten nekem még 99% volt. Most meg ránéztem és 95.
-
leslieke
Jómunkásember
22 hónapos és 95%-on áll az enyém akksija.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
JoseGee
tag
Itt a válasz a kérdésedre. 11 hónapos a készülékem és 88%-os aksival adtam le. Valószínüleg mivel rengeteget töltöm és nem is a gyári 5w-os töltővel, hanem 12 W-ossal, ez is kifingathatta az aksit.
Ami késik, az nem jön időben
Új hozzászólás Aktív témák
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest