- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
flesh
aktív tag
Hali!
Egy ilyen tokot rá, és egy ilyen töltőt hozzá.
Én is ilyet használok teljesen meg vagyok vele elégedve.[ Szerkesztve ]
Nokia 5110 > Nokia 3510 > Sonyericsson K700i > ETEN Glofish M700 WinCE 5.0 > Samsung Champ DUO WiFi > Samsung C6112 Dualsim > LG Connect 4G metroPCS (Cayman) > LG Optimus F6 (D505) > Nokia Lumia 930 WP8.1 & LeTV Max Pro x900 Snapdragon 810 octacore 4GB/128GB > P8 Lite+Samsung Note 3+iPhone 7 128Gb
-
Sogi74
tag
Sziasztok!
Használt ipad vásárlását tervezem és a múltkor a fórumokat böngészve találtam egy oldalt ahol le lehet ellenőrizni az apple termékeket, hogy garanciás-e, hálózatfüggő-e illetve ami fontosabb, hogy nem-e lopott, sorozat vagy imei szám alapján. De sajnos most nem találom ezt az oldalt, tudtok esetleg segíteni, hogy hol találhatok ilyen oldalt?
Köszönöm előre is! -
lindermen
senior tag
Sziasztok! Aki nem tudja idén megoldani az akksicserét: egy regisztrációval az idei akciós áron lehet még a jövő év elején cseréltetni. Link
-
csaba1203
addikt
Sziasztok!
Használtan vennék egy ilyen telefont,ami 1,5 éves megkímélt és 91%-os az akku benne.
Ajánlott vétel ebben a formában és mi az,amire még ügyeljek vásárlásnál?
Válaszokat megköszönöm! -
trobi28
addikt
válasz csaba1203 #15955 üzenetére
Ár kérdése, hogy ajánlott-e az általad kiszemelt példány? A készülék még nagyon rendben van mai is, teszi a dolgát Ha jó áron veszed, akkor jó vétel lehet.
Arra figyelj, hogy megbízható eladótól vedd. Ne legyen megbontva (futottam már bele utángyártott kijelzősbe), nehogy letiltsák (független a tuti), gyári tartozékok legyenek meg (valami gagyi kábellel, töltővel nem jó tölteni), doboza legyen meg. Én az olyan készüléket meg sem nézem, ahol a "doboza elveszett költözéskor" című műsor van. Az egy trehány tulajdonos, ha így figyel a holmijára, akkor hogy bánhatott a telefonjával?
Próbálj ki minden funkcióját (rezgés, ujjlenyomat, wifi, kamera, stb.) és ha ok, akkor megveheted.[ Szerkesztve ]
Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
Sawyer_
tag
Sziasztok! Refurbish telefonnal volt már valakinek tapasztalata? Mik lehetnek ennek a hátrányai? Illetve miért fontos, hogy volt-e már aktiválva a telefon?
-
Steeke
tag
https://www.ebay.com/itm/8GB-512GB-Flash-Drive-USB-Memory-Stick-U-Disk-OTG-Pen-drive-For-iPhone-IOS-Apple/232876304008?hash=item3638826688:m:mkeVPuIo4tQrJQ0lq5uzu0A
Ez működik vagy csak paraszt vakítás? -
Frontiner
aktív tag
Sziasztok!
Akit nem érdekel, ne olvassa el!
Ugye én voltam az, aki felküldte Pestre a fülest az Almáriumba, garanciás cserére. Ez volt 11.30-án. Jött email,iktatószámmal, ahol ellenőrizni tudtam, hogy áll a "javítás". 12.06-án tettem erre kísérletet, és azt írta a rendszer, hogy nem található ilyen számmal nyitott tétel, vagy vmi ilyesmi. Na mondom ez most mi? Felhívtam őket és mondta a kolléga, hogy azért látom ezt, mert elkészült és fogja vinni a futár. Megkérdeztem (az iktatószámot bediktálva) , hogy akkor cserélik e, vagy mi? Azt mondja, hogy nem tapasztaltak hibát, így visszaküldik. Amikor postáztam nekik a fülest, mellékeltem egy levelet is, melyben leírtam, hogy ha szükséges tudok küldeni röntgenképet (amit ide is feltöltöttem). Nem kérték, gondoltam tapasztalták a hibát. Hát nem! Annyit mondott, hogy ne vegyem át akkor a futártól és küldjem már akkor el nekik ezt a képet. Aznap hívott is a futár (12.06), de mondtam vigye vissza. Eltelt egy hét semmi email nemjött, felhívtam, elmondtam a sztorit, szerencsére emlékezett, érdekes rá 1 órára jött a mail, hogy főnökük utasítására, aki látta a képet, kicserélik. Ma,azaz kereken 3 héttel a felküldés után megjött az új füles. Ha elsőre elkérik a képet 1 hét alatt meglett volna,így viszont 3 hét lett belőle. Lényeg, hogy most már megvan, asszony örült is neki
Összesen 2400 Ft-ba került felpostáznom+az ő futáruk. IPhone 15, AppleWatch SE, Airpods 2, MBA 13" 2015
-
marilllyo
veterán
12.1.2
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
senior69
tag
Téves
[ Szerkesztve ]
-
senior69
tag
Üdv,
Valaki tudna segíteni?
Köszönöm előre is!https://m.prohardver.hu/tema/re_apple_iphone_8_es_8_plus_duplateszt/hsz_4553-4553.html
-
senior69
tag
-
C.Brigante
veterán
[link]
Allitolag “fasza” lett az uj frissites.uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
-
stifi82
aktív tag
Az történt, hogy a telefonon fent van a legfrissebb verzió telefon azt írta napra kész.
Rádugtam a számítógépre windows7 fut rajta. Azt irta ki az itunes hogy telepítsem a legfrissebb verziót ami a telo szerint fent van. Amíg nem lett ez telepítve addig nem látta a sajátgép a telefont. Utána tudtam csak leszedni a fényképeket. Ezt eljátszotta az iphone SE-vel is.
Ki érti ezt? -
Mbenyo97
aktív tag
Hali!
Az ugy mennyire gaz hogy kb 9 honapos a telefon es mar 95%-os az akkumulatoranak az elettartalma ? -
Mbenyo97
aktív tag
Ahha ertem, jol van rendben.
-
jookomak
őstag
Vasárnap cseréltettem akksit a telómban. 81%-os volt a beállítások menü szerint. Az új érezhetően jobb, szóval valami igazságalapja valóban lehet. Másfél éves a telefon, napi 1 töltés volt általában, nem túlontúl extrém használattal. Júliusban jár le a hűségem, addig van egy teljesen jól működő telefonom. Aztán majd eldől mire váltok, ezt meg vagy eladom, bár sokat nem fogok már kapni érte, vagy megmarad tartalék telónak.
Kicsit izgultam most is, hogy helyben megcsinálják-e, ugyanis nem volt másik telefonom, amit használni tudtam volna, de 2 óra alatt meg is volt a dolog. -
jookomak
őstag
válasz koxkids #15981 üzenetére
Külföldön élek, azért nem írtam, nem igazán releváns. De a helyi apple store-ban, online foglaltam időpontot, bementem, minden zsír volt. Természetesen az egyik ügyfélszolgálatos pont magyar volt.
A kijelzővédő fóliát/üveget levetetik, erre készüljetek, legyen kéznél egy új, miután kihozzátok. Persze már ha használtok. Én elkövettem azt a hibát, hogy most nincs pótlék, így várok, hogy megérkezzen aliról, addig meg próbálom nem eldobni a telót. -
beholder00
tag
Sziasztok!
Részt szeretnék venni az aksicserés programban, ellenben a telefon bal sarkán van egy repedés, nehezen észrevehető de van. Ez kizáró ok?
-
-
leslieke
Jómunkásember
válasz beholder00 #15983 üzenetére
Szerintem nem.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Sanyi.il
aktív tag
használható matt fóliát tudtok ajánlani? kezdem unni az ujjlenyomatokat
-
flesh
aktív tag
válasz Sanyi.il #15987 üzenetére
Itt, semmi gond a matt üveggel, legalább nem tükörként viselkedik!
Nokia 5110 > Nokia 3510 > Sonyericsson K700i > ETEN Glofish M700 WinCE 5.0 > Samsung Champ DUO WiFi > Samsung C6112 Dualsim > LG Connect 4G metroPCS (Cayman) > LG Optimus F6 (D505) > Nokia Lumia 930 WP8.1 & LeTV Max Pro x900 Snapdragon 810 octacore 4GB/128GB > P8 Lite+Samsung Note 3+iPhone 7 128Gb
-
-
flesh
aktív tag
válasz trobi28 #15991 üzenetére
Én ezt használom! (y) Főleg autóban navigáció közben!
-
zmtTom
aktív tag
Üdv Mindenki.
Mi a különbség a sima black és a Jet black között? Van e előnye vagy hátránya egyiknek másiknak?Köszönettel,
-
Alex91
félisten
-
jófejsrác
senior tag
válasz zmtTom #15993 üzenetére
A fényes tok nélkül sokkal szebb, viszont anélkül tényleg karcos lesz és extra ujjlenyomatos Kvázi úgy néz ki mint egy fekete iphone 8. Én gyári bőrtokban hordtam anno és egy 1 karc sem volt rajta majd 1 évig míg megvolt.
Szerintem azt döntsd el, hogy tokban akarod e hordani vagy sem.
-
col
addikt
válasz Alex91 #15994 üzenetére
Nekem 7 Plus Jet Black van (fényes), ami karcolódik, sérül, stb. (legalábbis a közvélekedés szerint )
Érdekes az enyémen nincs se karc, se sérülés. Közél 2 éves és végig tokban volt, ez is igaz.[ Szerkesztve ]
Si Vis Pacem - > Parabellum. //// Iphone 6 Plus valamint egy Iphone SE (2022)
Új hozzászólás Aktív témák
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest