- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Android szakmai topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bagoly01
senior tag
Üdv!
Volna egy használt készülék, gondolkodom hogy meg vásárolom.
Sajnos nincs meg semmi papírja. Azt állítja az eladó, hogy nem szolgáltatós,
és kártyafüggetlen. De úgy tudom hogy attól még hogy kártyafüggetlen, még lehet szolgáltatós.
Hogy lehetne kideríteni hogy szolgáltatós vagy sem? -
thungoozka
csendes tag
Sziasztok! Egy 2015-ös A3-at szeretnék lassan leváltani és az I7 tűnik a legszimpatikusabbnak a mai T-s kínálatban. Tudna valaki egy-egy fotót küldeni valami random témában (egy makróval) a kamerát illetően?
-
flesh
aktív tag
válasz thungoozka #16854 üzenetére
Egy makrót megnéznék én is!
Nokia 5110 > Nokia 3510 > Sonyericsson K700i > ETEN Glofish M700 WinCE 5.0 > Samsung Champ DUO WiFi > Samsung C6112 Dualsim > LG Connect 4G metroPCS (Cayman) > LG Optimus F6 (D505) > Nokia Lumia 930 WP8.1 & LeTV Max Pro x900 Snapdragon 810 octacore 4GB/128GB > P8 Lite+Samsung Note 3+iPhone 7 128Gb
-
flesh
aktív tag
Szerinted miért írtam ezt!!?
[ Szerkesztve ]
Nokia 5110 > Nokia 3510 > Sonyericsson K700i > ETEN Glofish M700 WinCE 5.0 > Samsung Champ DUO WiFi > Samsung C6112 Dualsim > LG Connect 4G metroPCS (Cayman) > LG Optimus F6 (D505) > Nokia Lumia 930 WP8.1 & LeTV Max Pro x900 Snapdragon 810 octacore 4GB/128GB > P8 Lite+Samsung Note 3+iPhone 7 128Gb
-
thungoozka
csendes tag
Bocsánat a pongyola kívánságért, jár az ördög. Közeli képre gondoltam.
-
weinmaker
őstag
Sziasztok! Hogy lehet azt megcsinálni (vagy mit kell beállítani), hogy az apple music onnan folytatódjon mondjuk az ipaden, ahol a telón abbahagytam a zenehallgatást?
[ Szerkesztve ]
Www. Kavekorzo.hu - Gyanús vagy nekem, mint a krematórium büféjében a hamubasült pogácsa!
-
djkacor
tag
Üdv.!
Olyan kérdéssel fordulok hozzátok hogy van egy i7-m es az a problémám hogy az érintő képernyője ugy viselkedik mintha több ujjal tapiznám félre érzékel vagy hogy is mondjam, ilyenkor mi a teendő Köszönöm a válaszokat! -
törölt tag
Most vennek az asszonynak egy 7-est. Meddig lesz jo meg neki? Ios 14 biztos lesz rá talan 15 is ha jol sejtem. Milyen az aksi 1 napot kibir?
-
mazsiii92
aktív tag
válasz #16695808 #16866 üzenetére
Ha minden áron ez a méret kell és ezt az összegkeretet szánod rá, akkor szerintem várj az új telefonra amit hamarosan bemutatnak. Állítólag az sokkal olcsóbb lesz, mint a többi és ugyanezzel a mérettel jön majd (ha jól tudom).
Én 7-et már nem vennék hosszabb távra, de nyilván felhasználás kérdése.iPhone 15 Plus , Watch Ultra 2 , Beats Studio Buds+, R7-5700x+4070+32G
-
Trolee
aktív tag
Hello!
Lett valami megoldása a beszélgetés közbeni hívás megszakadásnak? Ezzel küzdök és nagyon bosszantó.
13.3.1-es IOS.
Köszi. -
törölt tag
Sziasztok!
A szomszédom szeretne vásárolni egy -7 est vagy egy 8-ast. De a 8 -ast csak használtan. 100 a keret neki max. Szerintetek melyikel járnajobban Garancia nélküli 8 vagy 7 garanciával ?
Zene hallgatás facebook stb alapvető programokra használná. Játszani nem szokott telefonon.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz djkacor #16861 üzenetére
Ha volt már cserélve a kijelző és valami utángyártott kínai ócska hulladék került bele akkor az tud ilyet csinálni. Újonnan vetted vagy használtan? Szervíz előéletéről tudsz valamit?
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
törölt tag
Sziasztok! 32 verzió esetén mennyi a szabad hely?
-
veterán
Az Iphone 6s szilikon tok jó az ihone 7-re?
-
Mr.Grincs
veterán
válasz #38464487 #16881 üzenetére
Huh ez jó kérdés. Van egy 16 GB-os 6S-em azon a szabad hely iTunes Visszaállítás és Frissítés után és újra beaktiváláskor 10,9 GB. 32 GB-s iPhone 7 nél szerintem kb. 22-24 GB maximum lehet, de javítsatok ki ha tévedek. De azt tudom, hogy a 6S a 10,9 GB-vel hamar be tud telni...Szinte semmire nem való már.
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Mr.Grincs
veterán
-
Mr.Grincs
veterán
Azt hogy? Taníts mester!!!! Jó mondjuk nekem a 128 GB-s 7-esemen 64,79 Gb hely van....Van egy csomó alkalmazás amit nem használok és nem tudom minek is van rajta, képeket szoktam törölgetni, meg a VLC videókat és zenéket. Most van rajta egy csomó szemét, mert amúgy a szabad hely az kb 80 GB fölött szokott lenni.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz #38464487 #16891 üzenetére
Igen nagyon karcolódik. Tok nélkül okádékul tud kinézni. Láttam már párat amit tok nélkül hordtak és hát nem szép látvány. Nekem van egy fólia a hátulján, így karcmentes a hátulja, de a keret az enyhén karcos, mert a szilikon tok és a keret közé bemegy a piszok és az elintézi, de nem annyira vészes. Kemény tokot nem szeretek használni, mert az törik szét mint a ropi.
-
-Ben-
veterán
válasz Mr.Grincs #16895 üzenetére
Gyári szilikont/bőrt érdemes használni, az alá nem megy be a por. De aki tokkal használja a telefont, annak olyan mindegy, hogy fekete, fehér, zöld, sárga vagy épp fényes fekete ... Nem látszik belőle semmi. Emiatt nem is értem, hogy néhányan miért agyalnak ezen napokig...
[ Szerkesztve ]
-
rodi81
tag
13.4 jelen!
-
Mr.Grincs
veterán
Én anno a 6-osomon használtam gyári szilikon tokot, de egy idő után olyan vállalhatatlanul csúnyára kopott, hogy leváltottam, szerintem sokba kerül, ahoz képest emennyit bírt. Az 5S-emnél gyári piros bőrtokot használtam az tovább bírta, de nagyon fain volt. Aztán inkbb Ali Expresses szilikon tokokat használok. Most Pepe The Frogosból van egy újabb modell.
-
veterán
Vadonatúj a telefon felraktam tölteni első töltés de 99%nem tölti tovább, az az nem 100% rá.
Vajon miért nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- DIGI kábel TV
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Háztartási gépek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Synology NAS
- Építő/felújító topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest