- Vodafone mobilszolgáltatások
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeus_2k14
senior tag
Sziasztok.
Lehet hogy nem a legjobb kérdés de tanácstalan vagyok.
Telefon vásárlás előtt állok. Mindenképp Iphone kellene mert évek óta azt használok, és a ami most van, Iphone 5s, az haldoklik. Két telót néztem ki , az egyik az Iphone 7, a másik a 8, de a 7-nek a hátulja jobban bejön a fém hátlap miatt.
Kinek mi a véleménye az Iphone 7-ről? Megéri még megvenni? Mennyire vagytok meg elégedve vele? 3-4 évre tervezem, támogatottság szempontjából még megéri?
-
zeus_2k14
senior tag
Holnap mennék venni, azért is kérdem, mert nem akarok bevásárolni. Nekem a fő szempont a megbizhatóság, a kinézet, de mégse legyen az ára a csillagos ég.
3 évig akkor szerinted lesz támogatva?
-
zeus_2k14
senior tag
válasz tboldi #15704 üzenetére
oké , mondjuk ez igaz: D
Gondolom használója vagy a telónak. Mennyire lassú a telefon? Előlapi - hátlapi kamera mennyire jó? Illetve a 32 GB megéri még?
Amúgy ha lenne rá lehetőséged, és mondjuk új vásárló lennél, és kérdeznék, hogy Iphone 7 vagy 8, melyiket választanád illetve miért pont azt?
-
tboldi
nagyúr
válasz zeus_2k14 #15705 üzenetére
8 Plus-om van most, de volt 7-esem is, amit jelenleg anyum használ. Egyáltalán nem lassú, még a 8 Plus-hoz képest sem, teljesen jól használható a mai napig.
Előlapi kamerát sosem használom/használtam, a hátsó viszont elég jó az én laikus szememnek.
A tárhely méretét neked kell eldöntened, hogy elég-e, nekem a 128-as is kissé szűkös volt.
És én inkább a 8-ast választanám, mert mégiscsak egy évvel fiatalabb, ráadásul nekem a vezeték nélküli töltés is nagyon bejön. Viszont ha neked a fém hátlap jobban tetszik, akkor nyugodtan választhatod a 7-est is.szerk.: Én amúgy azért váltottam, mert túl kicsinek találtam a 4,7-es kijelzőt. Időközben megjelent a 8-as széria is, úgyhogy inkább azt választottam (főleg az feljebb említett dolgok miatt), de ha eleve 7 Plus-t vettem volna, akkor nem biztos, hogy lecseréltem volna.
[ Szerkesztve ]
-
beer1
aktív tag
válasz zeus_2k14 #15705 üzenetére
A tárhely az szubjektív, attól függ mire használod.
Nekem is 7-es van 32gb-os.
Kb.1 éve van meg és meg kb 10gb tárhely van rajta.
Kb 600zene 400 fotó kb 10video
Játékok, fájlok egyéb appok.
Szóval elég is lehet, de ha nem meg mindig itt van a nagyobb tárhely vagy iCloud 50gb/300ft havonta.
Az meg hogy i7/i8 az amelyik jobban tetszik és amelyiket meg engedhetsz magadnak.
Meg annyit, hogy én megnézném az i7 plust is, hatha a nagyobb méret jobban bejön, de ha elég kisebb méret az i7 is tökéletes.
Amúgy mind kettő jól néz ki, de az alu hat lap azért csak strapabíróbb. -
szekelybacsi
csendes tag
Nekem nagyon egyszerű dolog döntött a 7-es mellett tavaly év végén. Egyszerűen jobban tetszik az alumínium hátlap az üveghez képest
-
zeus_2k14
senior tag
Sziasztok
Nos a mai napon megvettem , Iphone 7 , black, 32 GB . Gondolkodtam az Iphone 7 Plus-on ,de sajnos nem volt egy boltban sem, pedig 2 városba voltam, összesen 4 Vodafone boltban, egyikbe sem volt. Nem is baj igazából.
Kérdésem lenne. Hogyan tudok minden adatot átvinni az Iphone 5s-ről az Iphone 7-re?
Illetve tokot + előlapi - hátlapi fóliát akarok rá venni. Ki milyet ajánl?
Köszi
-
zeus_2k14
senior tag
Sziasztok , gondolom már kivagytok tőlem
Kérdésem lenne, ezek a tokok közül ki melyiket ajánlja fekete Iphone 7-re? Fontos , hogy a hátlap és a tok közé ne kerüljön be porszem, mert féltem a teló hátulját , nem akarom szétcseszni ( Mezőgazdaságban dolgozom, kicsit poros szakma) , tehát szerintetek melyik a legjobb és szép is?
-
tboldi
nagyúr
válasz zeus_2k14 #15714 üzenetére
AirSkint hanyagold, 1-2 hónap után kinyúlik, és éppen az történik, amit szeretnél elkerülni. Saját tapasztalat.
Amúgy én is a gyári (bőr)tokot favorizálom, a belseje bélelt, és jól megfér a Nillkin 3D CP+ Maxszal. A Spigeneknél erre figyelni kell, azok hajlamosak felnyomni a fóliát.
[ Szerkesztve ]
-
zeus_2k14
senior tag
A gyárinak az alja nyitott. Ott a por nem megy be? Mint írtam, mezőgazdaságban dolgozom , néha poros a meló
-
flesh
aktív tag
válasz zeus_2k14 #15712 üzenetére
Nekem ilyen fólia van a tok alatt.
Nokia 5110 > Nokia 3510 > Sonyericsson K700i > ETEN Glofish M700 WinCE 5.0 > Samsung Champ DUO WiFi > Samsung C6112 Dualsim > LG Connect 4G metroPCS (Cayman) > LG Optimus F6 (D505) > Nokia Lumia 930 WP8.1 & LeTV Max Pro x900 Snapdragon 810 octacore 4GB/128GB > P8 Lite+Samsung Note 3+iPhone 7 128Gb
-
nagyfejü
őstag
Sziasztok.
Van a telon egy csomo foto , amit az ios elrendezett valahogy. Szeretném mappákba rendezni hogy átláthatóbb legyen . hogy lehet ezt megoldani?
üdv
-
BaLee
addikt
válasz zeus_2k14 #15714 üzenetére
Én ezt a problémát úgy hidaltam át, hogy a hátlapra vettem egy akármilyen legolcsóbb hátlap fóliát ebay-ről, így ha alámegy a port (mert alámegy) akkor sem karcolja meg a gyári hátlapot. Pontosabban amit vettem az nem is hátlapfólia hanem körbeöleli a telefont az oldalán is, így ott sem karcolódik.
-
zeus_2k14
senior tag
Na sziasztok.
Megrendeltem a fóliákat, már csak a tokok vannak. Hétfőn megyek venni egy gyári tokot.
Még akarok rá tokot. Amit ajánlottak ( egyik user ) , az egy Nillkin Synthetic Carbon Fiber . [link]
Szerintetek ilyet hol tudok venni? eBay-en van, nem tudom hogy mennyire megbízható, mármint a tok. [link]
Esetleg még ki milyen tokot ajánl?
-
stormaudio
lelkes újonc
Sziasztok! Van egy kis problémám az Iphone 7-esemmel remélem tud valaki benne segíteni. Tehát a sztori az az, hogy vettem egy új ezüst Iphone 7-et a barátnőm meg megkapta az én régi arany színű 7-esem. Nem nagyon költöztettem még telót, a lényeg az, hogy sikeresen átraktam a cuccom az új 7-esre, viszont akkor semmilyen kódot nem kaptam e-mailben, sem sms-ben hiába választottam ki. Át rakott minden programot híváslistát képet appot, viszont a beállításoknál volt egy olyan üzenet, hogy néhány funkció csak akkor fog rendesen működni ha újra bejelentkezek. Rámentem kiválasztottam valami hitelesítésre várt a telefon, a lényeg az, hogy ez eltűnt utána. Minden működik rajta rendesen, viszont azt vettem észre a gyári időjárás appal amit én nagyon szeretek ha nincs kirakva oldalra ahol a naptárat lehet kitenni, részvényeket stb. akkor megnyitva teljesen jól mutatja az app hogy hol vagyok kiírja az időjárást. Viszont ha kiteszem oda oldalra, hogy ne kelljen megnyitni állandóan, a Kongói Demokratikus Köztársaság időjárását írja, néha-néha pár percre csak azt ahol éppen vagyok. Ami borzasztó idegesítő. Beállításokba be van állítva hogy használja az app mindig a helyzetem de mégis ezt írja ki. De csak akkor ha kicsibe is ki van téve, ha nincs akkor teljesen jól írja. Találkozott már valaki ilyen hibával? 12.0.1 van a telón. Előre is köszönöm a segítséget.
-
trobi28
addikt
válasz stormaudio #15726 üzenetére
Én nyomnék egy resetet és újra visszaállítani mentésből. Ha akkor sem javul meg, akkor kell egy tiszta telepítés, mert valami gebasz van a mentéssel.
Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
marilllyo
veterán
Párom választhat új céges telefont. Iphone 7 vagy Honor 10-et. Van valami érdemi előnye valamelyik telefonnak a másikkal szemben, azt leszámítva, hogy android / ios. Nem volt még iphone-ja azért kérdezem. Jobb lehet annyival a i7 a h10-hez képest, hogy megérje ios-ra átszoknia?
Munkaeszközről van szó, tehát fontos pdf-ek, táblázatok stb.. kezelése is. Bár ez gondolom egyiknél sem probléma.[ Szerkesztve ]
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
spider80
őstag
válasz marilllyo #15728 üzenetére
Szerintem ha androidot szokta meg,ne kockáztass. Teljesen jó a Honor 10 is. Szebb a kijelzője,nagyobb is,akksija is jobban birja. Ha jól tudom nincs a fényképezőjében optikai képstabilizátor viszont.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
zeus_2k14
senior tag
Sziasztok.
Na ma voltam, lefóliáztattam a telót + vettem rá gyári tokot Na eddig tetszik. Viszont, hol tudok venni hozzá fóliát? Amit ráraktak az 3D-s Xpro fólia. Esetleg ebay-ről , aliról tudtok valami jót? legyen itthon fólia azért.
-
tboldi
nagyúr
válasz Tibee86 #15733 üzenetére
magától belevegősödött a sarka
Azt meg hogyan? A 8 Plus-omon lassan egy éve hibátlan a Nillkin, és a másfél éves ex-hetesemen - amit most anyum használ - sincs semmi baja a Nillkinnek.
Mondjuk mindkét telefonon gyári tok van (enyémen bőr, anyumén szilikon), ezek valamelyest ráhajlanak a fólia széleire, sarkaira.
[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
válasz tboldi #15734 üzenetére
Tok nélkül használom a telefont és azért repked is néha, szóval fogyóeszköz nálam az üvegfólia. De akkor engedtem el, mikor ~másfél hónap után a jobb felső sarkánál elengedte, és levegős lett (1 volt ilyen a sokból amit használtam). Viszont szó se róla, jó fólia a Nillkin, csak pár havonta sok azért mindig újat venni. Rengeteg félét rendeltem mire kikötöttem ennél, a legtöbb minősége tükrözte is az árát, ez a fajta viszont nagyon jó. Kicsit vékonyabb is mint a Nillkin (ezért mondjuk hamarabb is megreped, ha odaverem pont a fólia szélét valahova) és minőségre szinte ugyanaz.
[ Szerkesztve ]
-
stormaudio
lelkes újonc
válasz trobi28 #15727 üzenetére
Nem csináltam még meg, viszont voltam ma bent egy hivatalos apple szervízbe akit ajánlottak ismerőseim. Megnézte a srác és ő azt vette észre, hogy a dátum és időnél az időzónát nem érzékeli a rendszer csak pörög pörög de nem tölti be. Mutatta az övén rendesen oda van írva mellé, hogy Budapest. Azt mondta nagy valószínűséggel ez a baja. Te elképzelhetőnek tartod, hogy ez okozza a hibát?
-
trobi28
addikt
válasz stormaudio #15738 üzenetére
Megnéztem, ha automatikusra van állítva, akkor nekem is csak pörög. Amint kikapcsolom az automatikus funkciót, beáll Budapestre.
Szerintem ennek semmi köze a problémádhoz.Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
marilllyo
veterán
Srácok! A múltkori soft frissítés óta odaragadt a beállítások ikonra egy "1"-es jelvény értesítés. Nincs ötletetek, hogy tűntethetném el?
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
leslieke
Jómunkásember
Ma megérkezett az utód, egy fekete 128GB XR lesz az i7 helyett. De az is marad, asszony fogja a továbbiakban használni.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
nickedez89
senior tag
válasz Kyller #15745 üzenetére
Én is Xr-re váltottam, ha sokat használod a 3D touch-ot akkor szerintem ne ezt vedd mert mindig "piszkálni" fog a hiánya! Engem nem zavar mert szinte sosem használtam!
A mérete szintén megszokást igényel, a 7-es még mindig a legjobb méret, szóval ha ezt nézzük akkor is érdemesebb lehet az Xs!
Ezektől eltekintve viszont bitang jó teló!
Brutál gyors és egyszerűen nem lehet lemeríteni!😆
Mondjuk én nem játszom, de ugyanazzal a használati móddal kb. dupla üzemidő nekem eddig!A faceID -től tartottam pl. de el kell ismernem, hogy sokkal kényelmesebb és gyorsabb mint az ujjlenyomat, mondjuk én azt is szerettem!
[ Szerkesztve ]
"...ne gondoljuk, hogy egy kikapcsolt számítógép biztonságos! Elég rávenni valakit, hogy kapcsolja be!" - Kevin D. Mitnick
-
C.Brigante
veterán
Hat grat hozza! En pont ma tapogattam meg ezt az xr-t es rendesen le voltam fagyva ugy az osszhatastol amit tapasztaltam. Nalam eddig a legrondabb iphone amivel talalkoztam. A kepernyo kisebb mivoltabol valo beljebb nyulas az valami ultra gagyi! Mint egy rossz kinai utanzat, nekem ezt a benyomast keltette. Pedig nagy remnyeket fuztem hozza de a kinezete teljesen letaglozott. Marad a sima x, jelenleg a legjobb vetel ~200-220k korul.
uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
-
mazsiii92
aktív tag
válasz C.Brigante #15748 üzenetére
Hol lehet újat 220 körül venni?
iPhone 15 Plus , Watch Ultra 2 , Beats Studio Buds+, R7-5700x+4070+32G
-
nickedez89
senior tag
válasz C.Brigante #15748 üzenetére
Nekem az X 65 ezerrel drágább lett volna a vodánál és az csak 64-es, ez meg 128-as... Plusz nem akartam tavalyi SoC-ot meg faceID-t ha már új telót veszek!
A kinézetével nekem semmi bajom, nem sok különbséget véltem felfedezni az Xr és X/Xs között küllemre. Az amoled sem hoz lázba...220-ért persze nem rossz egy X, de én annyiért sem biztos hogy azt választottam volna. 🤔
"...ne gondoljuk, hogy egy kikapcsolt számítógép biztonságos! Elég rávenni valakit, hogy kapcsolja be!" - Kevin D. Mitnick
Új hozzászólás Aktív témák
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- Gumi és felni topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Politika
- Androidos tablet topic
- Óra topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest