- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Netfone
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
cellpeti
nagyúr
nem szólt neki senki, hogy szabad pislogni?
-
simán működhetne akár, ha oxygen plusz fény váltaná ki az elszíneződést ... de színes akkor se lehetne + külső behatások (lámpa, nap) ugyanúgy előidézhetnék az elváltozást
... Ergó esetleg egy vak sötét szobában piros színre aktivizáló réteggel megoldható lenne, de akkor a kijelzőn nem lehetne semmilyen piros szín ami mint tudjuk elég nehezen megoldható ... mert alapszín ...
Tuti kamu még az elvi lehetőségektől is igen nagyon elrugaszkodott történet...
-
luke.
aktív tag
Ennek is tipikus iKöltségei lesznek. Aki hülye és otthon hagyja az nyomtathat magának 50 vagy 100 szoros áron fóliára. iTulajoknak megéri, de én maradok a szabadságnál!
-
dr.dre bike
csendes tag
Nem rossz ötlet de nem egyszerűbb bluetooh-n átküldeni a névjegyet ?Hamár mindenkinek almája van !
Egyébként kicsit fura lenne hogy hé várj nyomtatok neked névjegyet !
.10 példányban egyszerre!
-
Hina
aktív tag
Én örülnék egy ilyennek, elfogadható áron.
Na de ha tényleg és mégis meg valóban működik a dolog, akkor a kérdés, hogy a "nyomtatott" cucc meddig marad meg a hordozón??! Pár hónap, vagy év és eltűnik? Olyan mint a polaroid? -
NGA
addikt
Dejó, biztos lesz 10 colos tabletre is, és akkor lehet újságot nyomtatni :-)
-
vasii
senior tag
Hihetetlen h ennyi ember komolyan veszi ezt
Se értelme nem lenne ennek a cuccnak, se logika nincs abban amiről beszél -
Bocha
HÁZIGAZDA
Valaki már cikkezett is róla.
-
Arcanis
aktív tag
Ha tényleg működik, akkor nagy respect a fejlesztőknek!
Már látom is az alternatív felhasználási lehetőséget
"Bizonyára Önök közül is sokan kerültek már olyan kellemetlen helyzetbe, hogy a mellékhelyiségen ülve, dolguk végeztével vették észre az üres wc-papír gurigát..." -
becenevem
aktív tag
Óriási kamu.
-
dogi01
aktív tag
Érdemes a YouTube kommenteket elolvasni
-
Péter747
tag
ez tetszik
tők jó szerintem
-
Atuskaa
csendes tag
Engem hipnotizált a tag.
És szerintem minden másra jobban használható, mint névjegyet nyomtatni. Akár még fekete fehér képnek is nagyon haszna lenne. -
HuMarc
veterán
válasz
sz.balazs.95 #28 üzenetére
Van némi hasonlóság
-
Ez nagyon tetszetős, ez a kezdet, de remélem nem csak névjegykártyát lehet majd később.
-
Végre valami, ami apple-höz kapcsolódik, és igazán ötletes, és hasznos.
-
4 collos? Ezek láttak már élőben névjegykártyát?
Amúgy meg ott van a telefonomon egy QR kód, azt beszkenneli a másik fél azt cső. Videón jól mutat, de tök fölösleges.
Elképzelem a szitut, amikor húha bocsi otthon hagytam a névjegyemet (amit amúgy mindenki a pénztárcájában hord, és egy jó üzletember mindig ellenőrzi hogy megvan e egy fontos tárgyalás előtt), de várj csak nyomtatok egyet amit úgy is kidobsz a francba, ahelyett, hogy elküldené az elérhetőségét, vagy kontaktját mms-ben, névjegyként. -
HuMarc
veterán
Nagyon jó ötletnek tartom, de a pasas a videóban...
Kicsit, mintha feszült lett volna.
-
Blyan
félisten
válasz
xperiasigi #14 üzenetére
Figyi, ez nem alma képesség, ha az iPhone képes ilyesmire, akkor valszeg a többi nagyfényerejű kijelzőjű is - LG Black pl.
De ha olvasod a cikket és látod a videót leesett volna, hogy az Apple-nek ehhez semmi köze.
-
Egyébként ez még rosszabb, mint a "hagyományos" névjegykártya:
Azt csak kiveszed a zsebedből, és utána annak adod oda akinek akarod.
Ennél meg külön azzal kell vacakolni, hogy "kinyomtasd"...De legalább fel tudsz vele vágni, hogy neked ilyenre is futja...
-
-=Ghost=-
őstag
Egész ötletes, bár a papír alapú névjegykártyákon azért már túl vagyunk... Egyéb felhasználásokon viszont lehetne gondolkodni...
Ez a természetes előadásmód....
Értem, hogy nem ez a lényeg, de mi lenne ha egy olyan embert raktak volna oda aki embernek néz ki a kamerán keresztül nem egy androidnak? -
ESP
őstag
Ez már valami!
-
64b0r
aktív tag
Ezt egy hónappal korábban publikáltátok. Meg lehetett volna várni az ápr. 1-jét.
-
Blyan
félisten
Patrick Bateman ezért (ettől) tuti ölni tudna.
Marhaság, kit vennének komolyan ezzel a megoldással?
-
celebor
csendes tag
Így MWC után lesz ma MAtv nem tudjátok?
-
Szerintem kamu.
Eleve milyen név az, hogy iKárd??
Meg mióta tud ilyet az ájfón kijelzője?Meg most így mi ez az egész???
-
Blaise
veterán
Szimpla gerillamarketing, semmi más
-
kristof83
aktív tag
Helyesen írva: el sem hiszem, hogy ilyen létezik [moderálva]
[ Módosította: crey ]
-
Cilindrik
aktív tag
Most komolyan elhiszitek hogy ez igaz?
-
xperiasigi
őstag
ezt ugyan úgy otthon vagy a kocsiban lehet felejteni ..és annak sincs sok értelme hogy besétálsz a starkingbe gyorsba hogy vegyél egy ilyet mikor oda akarod adni valakinek a névjegy kártyád..nyílván öletes de ez szerintem megint egy kis csicsa..
-
blade zte
őstag
Ezt nevezem, de vicces, hogy arra a mobilra jön, amire a legeslegkevésbé szükséges. Ki csináltat 4 hüvelyken valamit? Max személyire képkészítéshez, de ki az a hülye, aki egy iphone melett csak így tudja elkészíteni?
-
Harlek
tag
Jópofa cucc, biztos lesz olyan ember, akit ez érdekel. (Mondjuk az a zombi tekintet a videóban nagyon meredek.)
-
Levente17
tag
Nem rossz ötlet!
De ha nem csak névjegykártyát lehet vele nyomtatni akkor még jobb lenne. -
Xaels
félisten
Szerintem vicces, hogy a digitális korszakban még a papíralapú névjegykártyának ekkora feneket kerítünk...
(#4) sdombi: ez most komoly? szerintem névjegy küldésére nem csak NFC-t lehet használni.
-
Sonyfan
tag
Ez ötletes. Androidra is jöhetne.
Kíváncsi vagyok, hogy ezzel csak a névjegykártyát lehet "kinyomtatni", vagy esetleg mást is. -
sdombi
tag
remélem azért a 10-es csomag 9990 HUF lesz, úgy az igazi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Proxmox VE
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Spórolós topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Synology NAS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest