- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Telomanikus
senior tag
Hát kb. bár azért a két tibi csoki tényleg túlzás...max 1 ...
De jááájjjjj...hát ránézek a telóra és fúúúújjjj....azok a gombok...hát te jó ég...mi az? ...komolyan mint a rózsaszín kis játéktelók amiből cukorka pereg...kb olyan lehet az anyaghasználat...bár azért azok a cukortartók igen erős műanyagok, úgyhogy lehet ez is túlzás volt...mert ez még annál is gyatrább...grat kína....
újabb szégyen....
adjunk hálát a magyaroknak, hogy nem gyártanak semmi trágyaphone.t -
rizso
addikt
Ha már Blackberry-hez hasonlít, akkor inkább egy Curve 8900
-
Fryskitt
addikt
"a hozzá kapcsolt hang rémisztő egyvelege a tapsolásnak és annak, amikor a hatodikról leesik egy gardrób" - ez nagyon tetszik. Még több ilyen tesztet!!!
-
gantum
tag
symbian és sony telefonok is alkalmazhatóak webkamerának, igaz nem a legjobb megoldás.
d750i -vel necces, de mondjuk n90-el tűrhető volt a kép is sebesség is, mással még nem próbáltam. -
PHM
addikt
válasz
BloodyEddie #62 üzenetére
Ez a hasonlóság pusztán a véletlen műve.
-
zippofcy
senior tag
válasz
D4rkAv3ng3r #60 üzenetére
Ja nekem is havonta érkezik 4-5 csomag. Ezekből átlag 1-et bontanak fel, de vámot még sose raktak semmire.
Anyám bíró majd megkérdezem tőle a pontos ügymenetet, de 90%-ban biztos vagyok benne hogy vámkivetésnél ha végigviszed a fellebbezést (panaszt) vagyis nem fogadod el akkor bíróság elé kerül az ügy.
Ott meg a vámhatóságnak kell bizonyítani hogy nem ajándékba kaptad, illetve hogy olyan összegért vetted ami már vámolandó kategória.
Na majd megkérdem tőle, bár az emberölésben / rablásban jártasabb mint a vámügyekben -
zippofcy
senior tag
Ebayen 139$ az ára, postaköltséggel együtt Magyarországra.
Az durván 25-27 ezer HUF.
Szal óccó ez, csak a magyar mentalitás ... rakjunk rá 500%-os hasznot, igaz így csak a hülyék veszik meg de legalább nekünk (mármint az eladónak) jó.
(a kínai autókkal is ezt csinálják, különben 2 milla lenne egy SUV)Aki vásárolt már Kínából az tudja hogy ha 3-at vesz akkor az ár lemegy 22 ezerre rögtön ... ha meg 10-et akkor max. 20 ezer lehet darabja.
Ha 100-at akkor szvsz 10-15 ezer lehet, de ez már csak becslés
Aki kínai mobilt nem ebayen vesz az hülye (vannak weboldalak ahol még olcsóbbak, de az ebayes feedback komoly érték, azt nem veszélyeztetik azzal hogy nem küldik el a cuccot, szal az ebay biztonságos - ráadásul a PayPalon vissza lehet kérni a pénzt, igaz kb 1 hónap az ingyenes postázás de türelem óccó árakat terem.
Na persze gari az csak addig van míg nem hagysz pozitív feedbacket (vásárlástól számítva max 2 hónapig lehet húzni) de nekem még semmi se ment tönkre ... kopp kopp.
(a magyar forgalmazó biztos úgy számol hogy minden általa eladott telót kétszer kell kicserélnie minimum ... az megmagyarázza a 60 ezres árat)
Tom gonosz vagyok ... de legalább nem hülye
-
Egzee
őstag
Drága...
Milyen formát tervezzenek? Sztem nem hasonlít semelyik qwertyre sem...
-
D4rkAv3ng3r
senior tag
Pont most mutatta a felső sávban ezt a cikket, igen létezik kínai droid.
Ez a telefon meg ennyi pénzért csak egy rossz vicc, az MTK meg nekem nem bejövős.
-
rep3at
őstag
Mikor lesz végre saját fejlesztés
Örülök hogy végre rájöttek hogy van wifi is a világon..
-
Norbi21
senior tag
Tényleg úgy lenne a legjobb a dolog, ha az új platformmal végre saját tervezésű telefont adnának ki. Ár meg szóra sem érdemes, annyira sok
. Azért még egy darabig nem lesz kínai telefonom
-
Ricardo
titán
Nem lenne ezekkel gond, ha nem akarnának mindenképpen hasonlítani egy minőségibb telefonra. Az új MTK szoftver meg elég használható. Nekem a T-mobile Vairy text (Alcatel OT-800) kellemes meglepetést okozott.
Az ára vicc, de szerintem ebben az is szerepet játszik, hogy nálunk szinte mindennek el van szállva az ára. -
Prof01
veterán
12.1 MP
Bírom ezeket a telókat. -
60e te jó ég
azért már (pl) omnia-t veszek
meg ez a kamera -
<NewL>
addikt
azt a betyár mindenit
-
Pxs
aktív tag
Szutykok ezek a telók...legközelebb 120 Mpixel lesz rajta a kamerán.
Ha már üvölt a telóról messziről, hogy kínai klón, akkor mi a bánatért erőltetik az ilyen kamu feliratokat ? Tudja az ember róla alapból, hogy nem épp csúcstechnológiát készül megvásárolni.
Fater hozott pár hónapja egy N95 8GB klónt németből...külsőre és tapintásra megszólalásig olyan, mint az eredeti, de a szoftvere, ha lehet egyáltalán annak hívni, egy ritka undorító gányolás, olyan grafikával, amit egy ötéves gyerek is überel rajzolás terén.
Mégis sikerült tőle megszabadulnom, méghozzá egy 25 ezres SE telóra cserélve, a gyerek, aki a cserét kérte, annyit mondott, hogy neki csak csajozni kell a diszkóban.
Ja mondom, ok, de ne kapcsold be a csaj előtt.
-
HyP3b0y
senior tag
MÓNIKA SHOW behaloook !!! XDXD
-
BloodyEddie
őstag
Feleennyiért akár meg is venném. Messziről Blackberrynek tűnik...
-
plus44
veterán
Na ezen jót röhögtem: 12.1 megapixels. Eddig is ráhazudták a real-HD-t, de ez...
-
EczkE
veterán
Érdekes telefon, de semmiképp sem rossz!
Az ára viszont kicsit magas.Bog: jól láttam, hogy az utolsó képen az asztalodon egy LG GW300 lapul?
-
madarasz92
őstag
Szerintem kicsit sok az ára de amugy nagyon jó szerintem..
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Thibbie22 #24 üzenetére
Hajjaj van ám kereslet. Egyik kollégám szokott Ebayről ilyen kínai csodákat rendelni. Mondjuk ő abszolút beszerzési áron adja tovább az itt dolgozóknak tehát nem "Vaterásak" az árak. Kipróbáltam egykét ilyen kétkártyás csodát. Háát... 20-at még megér amibe kerül de többet biztos nem adnék értük. Mondjuk a tesztben szereplő készülék már egy fokkal jobb ez már érne úgy 30-at.
-
törölt tag
Megnyitottam a tesztet, és mikor megláttam az első képet, kitört belőlem a röhögés. Na úgy kb ennyit ér ez a telefon.
Hát ezek a kínaiak... Terjednek, mint az influenza...
-
hans87
tag
Ami a telefont illeti, fejlődés az van, egy pici legalább is.
Ugyanakkor a 12.1 megapixel vicc...
De, az ára még inkább, egy E63 1 év garival függetlenül 50k és ha dual sim hiánya gond, akkor még mehet mellé egy low-end 10k-s kis teló. Ugyan ott vagyunk árban, 60k. -
hans87
tag
válasz
Thibbie22 #13 üzenetére
Aaaazzz kemény!
Nézem a belinkelt oldalt, hát lol.
SE, Nokia, Alcatel, szifon másolaok +a személyes kedvenceim: Tiger WE72 (as Nokia E72), Jincen E71XM (na vajon?) és a legkirályabb: Changjiang A918 (volt N95 tulajként).
Nagyon komolyan nyomják.... -
iknight
senior tag
Nemtudom, de középkategóriában megállja a helyét? 60 ezerért azt a telefont is meglehet venni amiről másolták, illetve egy rakás jó telefont. Továbbra is szánalmas szar, addig nem beszélhetünk komoly gyártóról amíg 12 megapixelt ír a 3-ra
-
Móci
addikt
válasz
Mr.Csizmás #16 üzenetére
Íbéjen 140, s ingyé van a posta.
Katt!Ahogy nézem kettőt már el is adott az eladó. Nem semmi.
-
meroly
veterán
válasz
Thibbie22 #24 üzenetére
És tényleg, ez érdekes....
-
Thibbie22
tag
Igen, láttam... Vagyis nézegettem a tevékenységüket. Igazából a vicc az, hogy ezekre a kínai cuccokra van kereslet!
Megnézed a fent nevezett aukciós oldalt, akkor 20-30 licit van többnyire egy kínai vackon és nem ám 10-20k, hanem 30-40k körül mennek el...Egyébként ezek a kínai webshopok segítenek a vám, adó kikerülésében és ezt több helyen leírják.
Annyi az egész, hogy a kísérő levélre biggyesztik, hogy "gift". Persze ez csak 1-2 darabnál játszik. -
Móci
addikt
válasz
Mr.Csizmás #21 üzenetére
Vagy inkább elsírnák magukat.
-
Thibbie22
tag
Így árulják ezeket a vaterán... Lementik a képeket, főbb adatokat, de a tellár nincs is náluk, hanem fizeted és megrendelik a Te címedre.
De ha 10, vagy több darabot rendelsz egyszerre, akkor olcsóbb.
-
zaskar
senior tag
Jól szórakoztam a teszten, csak arra nem tudok rájönni (az én hülye agyammal) hogy ki vásárol ilyet, ki a célcsoport...Ugyanígy érzek akkor is, amikor meglátok az utcán egy új Ladát...
Mindig úgy nézek a a volán mögött űlőre, mint egy különös, ritka állatfajra.
-
kaller1
veterán
válasz
Mr.Csizmás #16 üzenetére
Vám, áfa, magyarítás(?),garancia vállalása, és végül a haszon.Ezek egyből megduplázzák az árat.
-
Móci
addikt
Jó teszt lett, köszönet érte!
Nagyokat röhögtem néhány helyen, mindig élmény egy kínai készülékről olvasni.
Valami saját cucc jobb lett volna, így sajnos a poén irányába ment el a dolog... -
Mr.Csizmás
titán
megnyitom a hírt, meglátom ezt (zöldben) -1- -2-
blackberry? wtf? TV? 2 sim?
imádom a kínai telefonteszteket!
-
Thibbie22
tag
Uhh, hát ez nem gyengén erős.
Már nem a tellár, hanem az ára...
Beütöttem a gugliba a telefon nevét és ezt az oldalt leltem: [link]
Szét röhögtem magam...
Van Symbian menüs Ericsson, T-mobile és Verizon feliratú telefon, de még az öregasszonyoknak szánt telefont is lemásolták, színes, érintőkijelzővel!!!
Kemény arcok a kínaiak!
-
örvendetes a platform fejlődése, a ház minősége is, de azért a sok idegesítő dolog mellett nem lehet elmenni, főleg nem az ára mellett..
-
hitvanyalak
senior tag
A tegnapi Acer is 60, úgy gondolom vannak különbségek. Nekem legalábbis nem kell két kártya, és koppintot telefonnal száz forintért sem járnék, ez olyan mint amikor az ember vesz egy Tag Heuer másolatot nyolcért a gazsitól és felveszi mellé a lancaster suhogóst
annyit elismerek, hogy fejlődnek a kínaiak, de nem csk ezen a téren, és nagyon gyorsan
-
Napfénysüti
nagyúr
Nem is rossz készülék. Egész vállalható. Viszont a 12.1 Mpixeles feliraton 1 órát nevettem de amint megláttam az árát azon már inkább sírtam volna. Azt hittem olyan 40k lesz...
-
Stiky
senior tag
Kicsit túlárazták
Amúgy ez tényleg HD kamera. Sőt, a 1920x1080 helyett ez 2048x1536. Szóval még jobb is...
-
meroly
veterán
Nekem is bejön (az árát kivéve).
Egy apró észrevétel a kamera mellett úgy néz ki mintha vaku lenne, akkor az is kamu? -
atike
nagyúr
Nos igen. Az ár.
De amúgy meg határozottan alacool az anycool...
-
JanFe
aktív tag
Tetszett a cikk, a telefon is eleg jo, csak tul lett arazva
az ezzel történő navigálás nehézkesebbnek tűnik, mint Magyarországon bevezetni az eurót.
ez jo volt
-
VD
őstag
Az ára mega LOL!!!
Ennyiért kapunk e63-at, ami a két kártyás működést leszámítva, minden szempontból mérföldekkel ez előtt jár! Ha mondjuk 25 lepedőt kérnének érte akkor azt mondanám akár még a tetszett plecsni is ráfért volna, de így csakMikor lesz végre kínai andorid mobil teszt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Mobil flották
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- EAFC 25
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Google Pixel topik
- Formula-1
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Akciókamerák
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest