- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Magisk
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
zippofcy
senior tag
válasz
D4rkAv3ng3r #60 üzenetére
Ja nekem is havonta érkezik 4-5 csomag. Ezekből átlag 1-et bontanak fel, de vámot még sose raktak semmire.
Anyám bíró majd megkérdezem tőle a pontos ügymenetet, de 90%-ban biztos vagyok benne hogy vámkivetésnél ha végigviszed a fellebbezést (panaszt) vagyis nem fogadod el akkor bíróság elé kerül az ügy.
Ott meg a vámhatóságnak kell bizonyítani hogy nem ajándékba kaptad, illetve hogy olyan összegért vetted ami már vámolandó kategória.
Na majd megkérdem tőle, bár az emberölésben / rablásban jártasabb mint a vámügyekben -
zippofcy
senior tag
Ebayen 139$ az ára, postaköltséggel együtt Magyarországra.
Az durván 25-27 ezer HUF.
Szal óccó ez, csak a magyar mentalitás ... rakjunk rá 500%-os hasznot, igaz így csak a hülyék veszik meg de legalább nekünk (mármint az eladónak) jó.
(a kínai autókkal is ezt csinálják, különben 2 milla lenne egy SUV)Aki vásárolt már Kínából az tudja hogy ha 3-at vesz akkor az ár lemegy 22 ezerre rögtön ... ha meg 10-et akkor max. 20 ezer lehet darabja.
Ha 100-at akkor szvsz 10-15 ezer lehet, de ez már csak becslés
Aki kínai mobilt nem ebayen vesz az hülye (vannak weboldalak ahol még olcsóbbak, de az ebayes feedback komoly érték, azt nem veszélyeztetik azzal hogy nem küldik el a cuccot, szal az ebay biztonságos - ráadásul a PayPalon vissza lehet kérni a pénzt, igaz kb 1 hónap az ingyenes postázás de türelem óccó árakat terem.
Na persze gari az csak addig van míg nem hagysz pozitív feedbacket (vásárlástól számítva max 2 hónapig lehet húzni) de nekem még semmi se ment tönkre ... kopp kopp.
(a magyar forgalmazó biztos úgy számol hogy minden általa eladott telót kétszer kell kicserélnie minimum ... az megmagyarázza a 60 ezres árat)
Tom gonosz vagyok ... de legalább nem hülye
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Robotporszívók
- E-roller topik
- BestBuy topik
- Házimozi belépő szinten
- Linux kezdőknek
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest