- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jadro
veterán
Nekem ebből a T-s összehasonlításból az látszik, hogy a 3GS-en bizony nem iOs4 van. De ha ráteszed akkor elérhető lesz pár funkció még. Mint pl Multi-tasking és Alkalmazások mappákba
rendezhetősége.A T akkor melyik rendszerrel adja alapból?
-
Jadro
veterán
válasz
talamasca #28 üzenetére
A 3GS iPhone OS 3-al megvásárolható. Igaz vagy nem igaz? I4 meg iOS 4-el. Frissíthető igen a 3GS is. A júzerek nagy része nem fogja/tudja frissíteni, használja amivel vette. És ugye 3GS-en akad probléma még az iOs4-el.
Másrészt meg mert frissíthető iOs4-re, attól még a piacon van a 3 is nemdebár? Ez volt ugye az eredeti felvetés. Vagy lemaradtam és kötelező lenne a frissítés?
Tudom hogy kötekedni egyszerűbb mint gondolkozni, örülj magadnak ha ez dobja fel a napod.
-
sarocker
csendes tag
Jó, akkor hasonlítsd össze a többi csúcsteló hardverével.
Meg aztán ne feledd, hogy a bemutatás és a sorozatgyártás között sok idő tud eltelni.
Meg azt se, hogy jön még újabb hardverrel WP7. De amúgy meg minek, mikor ezen is tökéletesen működik.
Meg hát azért nem durva egy mobiltelefonban 1GHz CPU? Dehogynem! A te telefonodban nyilván ennél is komolyabb számítási teljesítmény rejtőzik.
-
Fecow
aktív tag
válasz
zsirfecske #72 üzenetére
Eddig is nyilvánvaló volt, hogy lassulni fog (már ha nem az eladott darabszám, hanem a piaci részesedés növekedését vesszük figyelembe), ugyanis kb. 17%-os piaci részesedéssel, nehéz megint 800%os növekedést produkálni
-
zsirfecske
addikt
hehe, wp7 azért a vállalati ms integrációval, az xboxlive mobil platformmal és az előéletével együtt bőven tényező, lehet félni tőle, android emelkedése most bizony lassulni fog.
azért tetszik, hogy beszól
-
Enjoy
addikt
Azért ez mekkora feature:
Videó - Emoticons -
Ricardo
titán
Leültetném egy nyilvános vitára a többi cég vezetőjével, első körben nem is kell a microsoftossal. Elég lenne Vanjoki bácsival, hogy megvitassák mennyire átmeneti megoldás az Android
-
cqr
aktív tag
Ah tényleg, 50-es valsz a vége, de ha jól tudom:
QSD8250: 1gen, adreno200, 65nm
MSM8250: 2gen, adreno205, 45nm cdma/gsm
MSM8255: 2gen, adreno205, 45nm gsm only(tehát az ~egész htc lineup-ban már a második generációs snapdragon van. -de ez persze nem biztos, lehet hogy "pongyolán" bánnak az oldalak a nevekkel : ) -)
-
oO7
őstag
a főképernyő csak álló módban van
ma voltam a minimix konferencián és volt lehetőségem (végre valahára) kipróbálni egy WP7 -es telefont... hát gyönyörű
szoktuk mondani, hogy ne a képek alapján ítélje meg senki hanem nézzen róla egy videót mert a sok szép, látványos animációval és úgy egyáltalán mozgás közben teljes a user experience... na élőben még annál is sokkal szebb és jobb -
pzstm
titán
válasz
Arthuro_Adam #64 üzenetére
legjobb tudomásom szerint igen
-
Arthuro_Adam
őstag
Egész érdekesnek tűnik ez a WP7, azt jól láttam a videókon, hogy a főképernyő csak állított módban működik?
Amúgy jó látni valami teljesen másfajtát, mint amit megszoktunk.
-
Móci
addikt
Nem valami szimpatikus a bácsi feje...
Nincs rá szüksége? Ezt azért elég erős így... -
pzstm
titán
mármint ez az 53-as kommentemre a reakciód?
"Az LG Optimus 7 egy olyan teljes érintőképernyős okostelefon, amely lehetővé teszi számos funkció lehető legegyszerűbb kezelését és használatát. Október 21-től elsőként a Vodafone-nál lesz elérhető a készülék. Podhorányi László, a Vodafone vezérigazgató-helyettese szerint jelentős sikert érhet el a piacon az igényes felhasználók körében, köszönhetően az egyedi dizájnnak, a különleges alkalmazásának és a könnyű kezelhetőségnek."
Ebből nekem az jön le, hogy a magyar vodafone-nál is kapható lesz, még ha nem is HTC modellek.... -
Morden24
nagyúr
-
pzstm
titán
Nekem a jelenleg "bemutatott" 10 féle készülékből a HTC HD7 a legjobban gyerebe, de gondolom az USA és O2 UK-n kívül sehol máshol nem lesz kapható.......(USA-ban 2éves szerződéssel tán 199dollár lesz....annyiért itt lehet nagyobb sorbanállás lenne érte mint a szifon4-ért.....
)
-
pzstm
titán
"Világszerte elrajtoltak az első Windows Phone 7 mobilok, az LG, a Samsung és a HTC is bemutatta készülékeit, amelyek október 21-étől lesznek kaphatók a boltokban, Szerencsére Magyarországra is jut az újdonságokból, itthon az LG Optimus 7 és a Samsung Omnia 7 lesz megvásárolható a Vodafone, illetve a T-Mobile kínálatában."
szerintem nagyon hamar...
[link] -
Kakumix
senior tag
Flame ON:
Komoly profiknak szánt készülék ez a HTC HD7 Pro! Dedikált hardveres smiley gomb!!! WP7-hez így dukál?
/Flame OFFui.: Don't feed the troll!
ui.2: mégiscsak fontos a smiley gomb, erről a hozzászólásról is lemaradt -
kokyt
senior tag
Elvileg a T-mobil-nál kapható lesz, a kérdés az, hogy mit jelent a "hamarosan"
-
ROBOTER
addikt
Ez a fickó úgy néz ki mint a "6. napon"-ban a klónozós főgonosz. Az se volt szimpi.
-
KillArmy
tag
Bocsi az offért, de kb. mikor jönnek errefelé az első WP7-es telók? Nem vagyok képben...
-
moonman
titán
"a Microsoft csak politikai okok miatt erőlteti a saját szoftveres megoldását, noha a piac már jelenleg is túlságosan széttagolt a számos okostelefon platformnak köszönhetően."
2008-ban, amikor elindították az Android-ot ez ugye nem jutott eszébe? ráadásul ha valami, hát a rengeteg integrált szolgáltatásával a WP7 fog valamiféle egységet teremteni a mobilvilágban.
-
Rickazoid
addikt
Na, róla se olvastam még. De persze mi mást nyilatkozna?
-
Quasi_modo
nagyúr
-
Ha megnézem, hol indulnak elsőként, akkor azért számíthat az MS magasabb árnál is bő bevételre. Franciao., Andlia, Németo., Amerika...
Everman:
A 6.1-es WinMo 200 MHz-es procin is elfut (tudom, mert használtam úgy). Az egyik legalacsonyabb a hardverigénye, míg az első Androidok az 528 MHz-es telefonokon eléggé döcögtek. Ha mellé teszem a Touch Diamondot, nincs semmi gond a sebességgel. Még a 6.5 is szépen fut rajta. -
Everman
addikt
"a nylít Android rendszer lényegesen több megoldást kínál ingyen"
Gondolom itt a spyware-ekre, trójai vírusokra és rootkitekre gondolhatott, mert az Android nyíltsága miatt csak ezekkel rendelkezik, amivel egy zártabb rendszer nem fog.
-
papi77
addikt
A WP7 telekkel az lesz a baj,h mindegyik 150K felett lesz...azért az egy átlag usernek nagyon sok.Szvsz nem valami nagyot fog hasítani abból a bizonyos tortából!
De majd az idő eldönti...úgy egy év múlva meglátjuk. -
Morden24
nagyúr
Sajnos tényleg komolyabban kéne venni őket.
Amikor ilyen dolgokról van szó, akkor az ember elgondolkodik a sok ingyenes kirakatappjuk (Maps, Streetview meg egyebek...) pontos értelmén, és úgy en bloc a Google-féle don't be evil terveken.Nekem nem tetszik a jövőkép, hogy pár év múlva valami here nekemjön az automata kocsijában azért, mert az a szar Google Translate rosszul fordított egy utcanevet
-
lmisi
senior tag
Nyilván hazabeszél. Most ők kezdenek MS pozícióban lenni a mobil fronton. Ha a tendenciák nem változnak érdemben, 1 év mulva az USA mobilpiacának akár 40% is birtokolhatják. Nemzetközi szinten elérhetik 80-90 milliós androidos aktiválást. Ebből a pozícióból továbbléphetnek tábla-netbook szegmensbe lazán.
Mivel aki egész nap androidos telefonját bökdösi örömmel veheti ugyanezt platformot az említett eszközökön. Ugyanaz a hatás mint xp-nevelkedett userek xp-t akarnak a netbookjukon is, csak most ellentétes az irány.
Onnét mégtovább lépnek a desktop gépekre. Szép lassan kiszorítva az MS-t szinte mindenhonnan.
Mi a titok, add azt amit MS-tudna kvázi ingyen. Hasonló technikával nyomult anno az MS is, csak ők mindent mondjuk 25-50 % adtak olcsóbban és egy adott rokon területen kialakult dominanciájukat kihasználva felőrölték a konkurenseket, erős marketinggel megspékelve.
No most az MS van Célkeresztben.
A Gugli kegyetlen játékos ám.
Gondoljatok bele a kereső piacon alig pár év alatt domináns pozíciót értek el. Lehet nem az ővék a legjobb kereső, de mindenki elismeri, hogy kiváló termék a konkurenciához mérve.
Talán bő két év alatt hasonlót értek el telefonos oprendszer téren, itt is hasonló a minőség.
Gmail, gmaps, gcalendar mind sikeres legalább jó szintű termékek. Annyira jók hogy gmail user ne nagyon foglalkozzon máséval. Elfogadható online navijuk is van, amiből azért nem csinálnak offline, nehogy heves támadásoknak tegyék ki magukat a régi navis cégektől.
Most mi kell még nekik rászánni néhány százmilliót az MS office-nál jobb minőségű free office kifejlesztésre és egy Adatbáziskezelőre mondjuk a libre office, postgreSQL jó kiindulási alap. Akkor már csak egy free vállalatirányítási cuccost kellene összehozniuk.
Meg tudnák csinálni, szerintem folyamatosan azt bizonyítják, hogy igen!
Miért nem csinálják, mert végtelen kapacitással ők sem rendelkeznek és már így is gyanakodva figyelik őket. Feltételezem nem hülyék, kiterjedt stratégiájuk van évekre előre, többféle lehetséges tervvel.
Ők azok akik hasonlóak az MS-hez, de szinte mindenben jobbak. Van jövőképük. Ugyanolyan jó embereik vannak mint a versenytársaknak, ellenben sokkal jobb eredményeket tudnak belőlük kicsiholni.
Kis adalék, melyik softwarecégnek van jelentékeny részesedése vizierőműben, műholdhálózatban? A választ ti is tudjátok. Vegyétek komolyan amit egy guglis főfejes mondogat, a konkurencia elkövette azt a hibát, hogy nem tette. -
Gengi
senior tag
Csak példának hoztam fel és egyáltalán nem hinném ezt. Kiszedik a régi verziós telók marketjét. Vagy ezer meg ezer módja biztos létezhet az ilyen fajta hadviselésnek. De valamilyen módon az android gyártókat rá kell venni . Erre pedig nem más mint az egész elterjesztője a legalkalmasabb.
-
Integra
titán
juj, ez de szar szöveg volt, omfg....
-
Morden24
nagyúr
Új rendszereknél én azért általában szkeptikus vagyok, iOS-re sem véletlenül vártam a negyedik inkarnációig. Ettől függetlenül összvissz két OS-ben gondolkodtam most telóvásárlás előtt, és végül azért nyert az alma, mert 1. nem volt olyan WP7 telefon, amitől eldobtam volna magam (a HD7 szájhúzással elment volna, bár a 8Gb tárhely nem éppen bölcs), 2. egy vadiúj rendszerrel azért mindig érdemes szkeptikusnak, de legalábbis türelmesnek lenni (iOS-ből sem kellett volna nekem az eddigi 3 iPhone, és az Android sem a Nexustól használható... szóval valszeg WP7-nek is kelleni fog legalább egy év).
-
Gengi
senior tag
Nem csak politikai útja van ennek. De szerintem tudnának olyan dolgokat tenni a Google-nál ,ami arra kényszeríti a gyártókat ,hogy frissítsenek.
Mit tom én (lehet ,hogy nagy hülyeség) : de XY gyártó YX készülékérül kilövik a marketet. Vagy egyebek. Kicsit zsarolni kicsit odaszólni. Egy két embert megfejelni és kész.
stevve# Szerintem is nagyon dögösek ezek a mobilok! HTC PRO
-
törölt tag
mik vannak, ezt nem hittem volna hogy ilyet pont a google mond
az ideális piacon szerintük csak android kéne legyen, dehát ez nem túl sanszos. gondolom a nyilatkozat után most minden gyártó kicsit magába száll és átadja a területet a googlinak sűrű bocsánatkérés mellett
ez kicsit olyan volt mintha jobs bácsi mondta volna, lehet hogy elemzik az apple marketingét, és próbálják utánozni
-
erdoke
titán
Savanyú a szőlő, kedves ex-MS alkalmazott?
Szerintem meg az Android fölösleges, mert nem tudnám rajta a céges ügyeimet intézni. Játszani meg mindegyik vérszegény, persze aki függő, annak megteszi.
Aki még nem fogta fel, hogy eltérő felhasználói igények vannak jelen a piacok nagy többségén, annak semmi keresnivalója az üzleti életben... -
kokyt
senior tag
Ez már csak hab a tortán
(#10) Gengi:
de pontosan ők tudnának a gyártókra nyomást gyakorolni ,ha akarnának.A baj ,hogy ezt a csúnya törvényhozó bácsik és nénik éppen úgy nem engedik a Google-nel, ahogy a cikkben szereplő másik cégnek sem.
Bár lehet, hogy amíg az utóbbit kis híján darabolták emiatt, az előbbit megdicsérnék érte -
Morden24
nagyúr
Főleg, hogy a júzernek nem előny, hogy a mobil OS ingyenes, mert nekem, mint végfelhasználónak elhanyagolható pénzösszeggel növeli az árat... ergo mint végfelhasználó, nem fogsz semmit látni abból, hogy az Androidos telefonodra ingyen ment az OS, a WP-sre meg nem.
Arról nem is beszélve, hogy ha ingyenes az OS, akkor máshonnan jön a lóvé, és hát nem mindenki szeretne egy adatbányász cég adattelérje lenni. -
roti86
őstag
Nem a másikat kéne ócsárolni, hanem kijavítani az Android hiányosságait, bár semmi sem tökéletes, de akkor ne szóljuk már le a konkurenciát.
-
Gengi
senior tag
Egyébként nem értem ,hogy miért nem tesznek ellene ,ha már ennyire fáj a szívűk miatta. A felhasználó nem tud tenni azért ,hogy ne legyen széttagolt az OSük világa ,de pontosan ők tudnának a gyártókra nyomást gyakorolni ,ha akarnának.
Az meg ,hogy megszólják más gyártó próbálkozását az meg szánalmas
.
-
kokyt
senior tag
Fasza dolog megszólni a Microsoft-ot egy olyan piac széttagolásával kapcsolatban, amit gyakorlatilag ők hoztak létre, és a Google lépett be oda utoljára.
Elszaladt kicsit a ló Mr. Rubin -
Morden24
nagyúr
Köszi Google, hogy így aggódsz miattunk, de nyugi, majd megoldjuk!
- a Piac
-
Morden24
nagyúr
[dupla]
-
Inarus
addikt
LOL, pont a licenc díjjakkal és a széttagoltsággal vagdalkozik?
-
Valzor
aktív tag
válasz
Quasi_modo #4 üzenetére
hehe Like
-
Quasi_modo
nagyúr
Lehet, hogy az Androidon kívül mind felesleges.
Csak mi még nem jöttünk rá. -
hülyegyerek
addikt
Hehe.Ez eléggé LOL megjegyzés volt.Ha lenne egy közértem,nyilván én is feleslegesnek ,meg tisztességtelennek tartanék egy másik közértet...
-
Kashim
őstag
Szvsz a széttagoltsággal pont nekik nem kellene dobálózniuk...
-
Alexios
veterán
Ki gondolná, hogy a google ezt nyilatkozza
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- BMW topik
- Építő/felújító topik
- Nintendo Switch 2
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Autóhifi
- PlayStation 5
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest