- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Az Euronics is elkezd használt mobilokkal foglalkozni
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
zex
aktív tag
Helló,
Nem tudja valaki, hogy az Androidos IGO-ba hogyan tudom bemásolni a Windows Ce-s kedvenceimet (.upoi). Sehol nem találok az SD kártyán ilyen, vagy ehhez hasonló file-t. :S
Köszönöm a segítséget.
-
adp
őstag
valaki tudja hol lehet leszedni androidra igot?
-
atike
nagyúr
Nem is mondott senki ilyet. Az iGo (itthon legalábbis) viszont tényleg annak számít.
És ha lesz Android alá egy tényleg jó OFFLINE navigációs program, az segít neki, az tuti.
Hiába lesz a Google brutálisan jó, látványos, újszerű (StreetView pld) ha állandó netkapcsolat kell neki. Szerintem azért ez külföldön is komoly szempont, nemhogy ithon.
-
moonman
titán
"a Google bejelentette: Google Maps Navigation néven ingyenes navigációs szoftvert integrál operációs rendszere új kiadásaiba"
majd megvágják őket érte. -
atike
nagyúr
Hajaj. Az Android lendülete töretlen. Mihelyst fut az iGo rajta nem nagyon lesz olyan pont ami alapján ne lenne immár nagyon is reális vetélytársa vagy alternatívája a WinMo-s cuccoknak. Na meg az iPhone-nak...
Én úgy olvastam neten, hogy Symbianos iGo-t már elég régen ígérgettek... De utána mindig tolódott a dolog és most abszolult nincs szó róla.
-
sputnick
tag
Éljen!
-
Hanzsi
tag
Valaki esetleg rendelkezik információval, hogy Syimbianra mikor jön? Vagy lesz-e egyáltalán?
Hanzsi
-
AMD_ok
őstag
Na tessék.Android most jön ki, és már kész rá az IGo, Ugy látszik, PNA nincs még elég a piacon ehhez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest