Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hommeros
őstag
válasz
Protezis
üzenetére
Úgy néz ki, mint ha kisgyerekeknek meg kamaszoknak találták volna ki ezt a felületet

Már vártam mikor tűnik fel egy pokemon a fentebb belinkelt videóban. A színek is katasztrofálisak, halvány lila, fos kék - MetroSexual design.Nagyon nem tetszetős ez a gaggyantás irányzat. Persze, itt is ellehet beszélgetni a kontrasztok párhuzamáról, amely egységesít és a jövőt szimbolizálja, de a fehér vászonra csapkodott fostömlő az csak az ami.
-
ddekany
nagyúr
válasz
Protezis
üzenetére
Én ezekben a minimál designokban nekem az nem tetszik, hogy általában semmi nem utal arra, hogy mi az ami vezérlő elem, azaz mi az ami lenyomható, meg mi az ami elhúzható, és mi az ami csak tartalom. És a számológép az persze pofon egyszerű, de ott van kismilló app, szét vagy csúszva a napi forgatagban, és akkor ilyen divat majmoságokat eléd dobnak, ami semmi kapaszkodót nem ad az agyadnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipad Mini (1.gen) 32GB Wifi+Cellular , üzletből, Garanciával
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- Bomba ár! Lenovo Miix 520-12IKB : i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ, bontatlan iPad A16 (2025) 128GB WIFI + 5G Cellular silver KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Samsung Galaxy Tab S10 Plus 256GB 2027.11.03. gyártói jótállás+Dexnor billentyűzet
- LG 83G4 - 83" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Apple iPhone 14 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- magyar billentyűzet - 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Vadiúj AM 4 procik! Raktáron! Kamatmentes rèszletre is! ÈRDEKLŐDJ!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX B360 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB Zalman N5 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest