Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Az a probléma, hogy ha a sallangot törölni akarnám, akkor kb az egész topicot törölhetném. Szóval aki ennyire méltatlannak tartja eme játék bemutatását, az ne ereszkedjen le ide trollkodni!
-
=Mentor=
őstag
Ráadásul még csak nem is a Vitsa-ban debütált modernebb külsőt örökölte...

-
nicu71
addikt
Egy ártatlan kártyajáték,amit nem tudom mekkora fáradtsággal/akármekkorával,de biztos nem 2 perc alatt készült el/ekkora feszültséget képes generálni...Igenis az van hogy a wp7 még mindig új platform,MAGYAR fejlesztésű kártyajáték még nem volt rajta,én sem tudtam hogy van ,pedig fél éve használom teljesen elégedetten az Omnia7-t,erre beszólnak ,gúnyolódnak,puffognak, megsértődnek,magyarázkodnak.

-
Gadgetfan_
senior tag
"Ma egy kártyajátékot nézünk meg, amely kizárólag Windows Phone 7 platformon érhető el"
Ez a mondat kissé félreértelmezhető. Gondolom arra utal, hogy a szóban forgó fejlesztőnek a programja érhető el "kizárólag" csak a Wp7-en, mert amúgy minden platformon elérhető ez a játék, csak hogy tiszta víz kerüljön a pohárba...

A fikázókat meg nem értem, szerintem hiánypótló, ha eddig valóban nem volt Wp7-en elérhető. Nekem az elsők között volt, amit letöltöttem a játékok közül a szifonomra anno. Nagyon jó kis unaloműző... -
Dominó85
addikt
"Sokablakos: Ne haragudj, de miről beszélsz? A Metro UI pont hogy nem sokablakos. Ott mindig egy ablak van a képernyőn." - és én pont erre kaptam kiskaktusz-tól kielégítő választ (magyarán ezt kérdeztem
)A "Bakker" pedig jelentheti ennyi erővel a Béna Alkoholisták Közös Kettyintésének Egyesületi Rög-jét is NEM?

Ti tényleg nem vagytok ma toppon.
-
buvartacsko
addikt
Rendben, én ezentúl MSDOS-nak hívom majd a WP7-et és megpróbálom majd megmagyarázni mindenkinek hogy, de hiszen ez egy és ugyanazt jelenti!

Egyébként ha nem tűnt volna fel ezért a mondatodért ugrott neked mindenki:
Ennyire futja a Windows 7 Mobile-tól? Egy vacak Passziánszra? Nevetséges...
Szerinted más rendszerre nincsenek gagyibb alkalmazások? Androidra, iOS-ra, mindenre vannak ilyen egyszerű alkalmazások, most akkor menj be az Android topicba linkelj oda egy ilyet, és akkor írd be oda is fröcsögő nyállal, hogy: "Ennyire futja a ZANDROIDTÓL? Egy vacak Passziánszra? Nevetséges."
Te vagy a nevetséges.

-
NGA
addikt
Bakker, ha egyszer WP7 a neve, akkor azt irjad, de variálj. A Win például a Women in Nuclear rövidítése. De egy angol szó is, azaz nyer. Amire te gondolsz az a Windows Phone. De látom besérülsz már mindentől.
Sokablakos: Ne haragudj, de miről beszélsz? A Metro UI pont hogy nem sokablakos. Ott mindig egy ablak van a képernyőn.
-
ArchElf
addikt
válasz
macilaci78
üzenetére
Gratulálunk! Ön megynerte a nap nyelvtannácija címet.

AE
-
Dominó85
addikt
válasz
kiskaktusz
üzenetére
Nem értetted félre. Ennek a két jómadárnak nincsen jobb dolga, mint más HSZ-eit elemeire bontani és f*kázni.

-
Dominó85
addikt
Érdekes módon kiskaktusz egyből levágta, hogy mire gondolok.
Win P7 = WP7
Most őszintén
muszáj ilyen szőrszálhasogatónak lenni? Ti elmében gyenge PH-sok. 1 és ugyanazt jelenti. Te jó ég... Szerinted a WP7-ben a W mit jelöl? Hja tényleg a Win-t, vagy másképp Windows-t. Eldobom az agyam tőletek.

-
gerilee
aktív tag
Anyám, ennyi IQ huszárt egy topikban...

Bár valahol érthető, mert ebben a játékban néha gondolkodni is kell, az meg sok embernek nem az erőssége... -
Apika
addikt
A kártyajátékok kedvelői most örülhetnek, hogy nekik is szól egy alkalmazásbemutató. Nem lehet mindenkinek egyszerre a kedvében járni...
-
macilaci78
nagyúr
egy kártyajátékot nézünk meg, amely kizárólag Windows Phone 7 platformon érhető el
Nagyon kalóz vindózom lehet ezen a PC-n...

-
catroot
veterán
-
kiskaktusz
addikt
Az MA stábja magyar fejlesztéseket mutat be ezekben a cikkekben és most pont 1 WP7-es alkalmazást... Ez nincs összefüggésben a reklámkampánnyal...
Egyébként, ha jól emlékszem a cikkre a Microsoft és a Nokia közösen 1 milliárd dollárt költ reklámokra csak az USA-ban! Az azért nem kevés... Itt az EU-ban biztos kevesebb, mert itt jobban megy a nokia is és a WP7 is, mint az usákoknál, de azért itt sem 2 fillért fektettek be.

-
a2d2
addikt
Ez kész. Először jön a masszív windows phone reklámkampány, meg hájpolás mindenütt, tele vannak a reklámtáblák és hirdetőújságok windows phone-os telókkal aztán egy szimpla passziánsz program kerül a górcső alá.
Ez egy kicsit ironikus. -
Dominó85
addikt
válasz
kiskaktusz
üzenetére
Köszönöm szépen a segítséged. Utánanézek.

-
Dominó85
addikt
Köszönöm szépen.
Egyébként azt lehet tudni, hogy a Win P7 az csak ilyen ablakos felületű lesz, vagy lesz asztali megjelenítés is benne? Csak mert egyenlőre még nem tudtam megszokni (így kívülről nézve) ezt a sok ablakos módszert. 
Szerk.:
Flame off - vettem.
kis, de jó dolgok - örülök nekik.
Félreérthető voltam. -
Inarus
addikt
(#17) Dominó85: A hangnemen meg kérlek változtass, nem probléma ha nem tetszik a cikk, de nem kell rögtön ilyen bicskanyitogató stílusban reagálni és flamet kezdeni. Ne lepődj meg, ha mások felhúzzák magukat rajta!
"jobb lenne ha más nagyobb volumenű dologról kéne cikkezni, amit magyarok "követtek el"."
Miért, ha valaki egy kis dolgot követ el, ami jó, akkor azt már nem is érdemes megemlíteni? -
Dominó85
addikt
válasz
buvartacsko
üzenetére
Windows Phone 7-t akartam írni, rossz beidegződés, amit írtam annó. De egyébként meg majdnem ugyanaz a jelentése. Win7 mobilra = Win P7 Csak tudnám miért olyan jó másokat baxtatni, most nagynak érzed magad? Mert ha igen, akkor van egy volt évfolyamtársam aki pszichomókus.

Öcsém... Mi ez itten??? Nem tudtok olvasni?
"Tény, hogy sokan szeretik ezeket az alap Win-be integrált csodákat, de valami nagyobbat kéne alkotni, mert csak azok lesznek maradandóak."
Ezt tessék már még1x elolvasni... Semmi bajom az alap játékokkal és alkalmazásokkal.
"Képzeld az egyik legjobb haverom is programozó és ha egy egyszerű ablakot csinál egy darab gombbal, még az is tetszik, mert én olyat nem tudnék csinálni, max weblapszerkesztésnél. Sosem nézem le más munkáját"
Ez sem világos?

@catroot
Ki kötött bele az ingyen reklámba? Tény hogy azt írtam, a cikk jobb ha meg sem születik, de írtam utána, hogy jobb lenne ha más nagyobb volumenű dologról kéne cikkezni, amit magyarok "követtek el".Pofázni és feleselni azt nagyon tudtok. No meg kiforgatni más szavait, hát grat. Kb ennyit ér a rangotok, amit ilyen HSZ-ekkel értetek el.

-
-
buvartacsko
addikt
Mi az a Windows 7 Mobile? Én ilyen mobil operációs rendszert nem ismerek. Megmutatnád hogy milyen telefonokra elérhető? A google nem segít. A Microsoft oldalán se találom. Te biztosan nagyon durva információk birtokában lehetsz, ha ismersz ilyen rendszereket, amiket még az MS se jelentett be ! Lécci segíts !
-
Dominó85
addikt
válasz
kiskaktusz
üzenetére
UP! jogos.

De hogy ne csak OFF legyen. A cikk korrektül meg lett írva és elég részletesnek is mondható.

@Blyan
Nos ha neked ebből ez csapódott le... Képzeld az egyik legjobb haverom is programozó és ha egy egyszerű ablakot csinál egy darab gombbal, még az is tetszik, mert én olyat nem tudnék csinálni, max weblapszerkesztésnél. Sosem nézem le más munkáját, főleg, hogy nekem nincsen és a főiskola is sokba fáj. Tudom értékelni az életet. Kösz. -
Blyan
félisten
És akkor mi van? Ez egy kedvelt játék, sokan játszák Windowson is, csak mert Win98-ban volt, akkor többet máshol ne is legyen? Tényleg ennyi ész van?

(#9) Dominó85
Értem, mert szerinted gagyi, ezért ennek az appnak a fejlesztője (aki talán írt másik nyolcat) húzza le magát budin. Tök világos.
-
Dominó85
addikt
Nos ha a magyarok csak ennyire képesek, akkor jobb lett volna ezt a cikket meg sem írni... Köztudottan nagyon jó alkalmazás és játékfejlesztők a magyarok, akkor nehogy már vacak kártyajátékokkal szúrják már ki az ember szemét. Tény, hogy sokan szeretik ezeket az alap Win-be integrált csodákat, de valami nagyobbat kéne alkotni, mert csak azok lesznek maradandóak.

-
misx
senior tag
A számítástechnikában megint kezdődik egy ciklus. Újra feltalálunk mindent, ami eddig volt.

-
Dominó85
addikt
Ennyire futja a Windows 7 Mobile-tól? Egy vacak Passziánszra? Nevetséges...

-
gabancs
addikt
Most komolyan! Ennyire nincs téma?
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- sziku69: Szólánc.
- Mini PC
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Arch Linux
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Precision 7550 27% 15.6" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 512GB NVMe gar
- Honor 400 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- LG 27GL850-B 27 QHD 144Hz Nano IPS hibátlan / G-SYNC / FreeSync
- Zotac Nvidia Gtx 295 ver:2.0 Oem -Ritka -
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Razer Blade 17" i7-12800H / 32GB / 1TB / RTX 3080 Ti 16GB / 4K 120Hz
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szerintem jó, hogy bemutattátok , az én telefonomon kb 3 játék van, de az egyik pont pasziánsz. Jó, hogy van WP7-re is

muszáj ilyen szőrszálhasogatónak lenni? Ti elmében gyenge PH-sok. 1 és ugyanazt jelenti. Te jó ég... Szerinted a WP7-ben a W mit jelöl? Hja tényleg a Win-t, vagy másképp Windows-t. Eldobom az agyam tőletek.

Félreérthető voltam.

De ennyire elölről?