Hirdetés
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Yettel topik
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Garmin topik
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Mobil flották
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Új hozzászólás Aktív témák
-
sing1ep1ayer
őstag
Én is csak szuperlatívuszokban tudnék beszélni a Szincsák Tomi által jegyzett alkalmazásról. MÁV-ra kellene hasonló szinvonalú, ha valaki esetleg tud ajánlani. A korábban itt említett vonatDroid nálam nagyon nem üti meg a mércét.
-
Matada2.3
veterán
smartcity sokat segít nekem a mindennapokban

-
Peter.70
addikt
Én is ezt a menetrend app-ot használom
-
dave_gahan
aktív tag
Én is már jó ideje a Szincsák-féle appot használom.

-
aizen92
addikt
Aki napi szinten használja, azoknak szerintem nem túl kényelmes. Minden alkalommal bepötyögni....
Itt legalább van kedvencek menü, amit az alkalmazás indításkor ki is dob, és megállóra beállítva látod mikor ment el az előző járat és mikor fog menni a következő 1-2 órában.
+ nem offline a googlemaps... -
antim
tag
Én a gugli térképét használom, az is elég jól tudja a bkv 'terveit'. :-)
-
peestee83
aktív tag
Androidon én is az ő appját használtam

Remélem, ha lesz ideje, energiája, kedve, akkor WP-re is megcsinálja. Nagyon hiányzik. És persze csak budapesti menetrend létezik a legtöbb fejlesztő szerint (Szincsák Tamás kivétel!!! ) "vidéken" traktorral, meg lóval járunk mindenhova
-
aizen92
addikt
Szincsák for president!
iOSre mit nem adnának páran szerintem egy olyan appért...
És külön plusz neki a villámgyors supportért, és hogy a színes 4.4 statbart, kb nála láttam csak. Hihetetlen hogy alig hasznaljak ki ezt a featuret a fejlesztők.... -
Csigger
őstag
Én iOSen annó a BpMenetrendet használtam, de mikor áttértem Androidra csakis a Tamás féle menetrend jöhetett szóba! Hatalmas gratula és köszönet neki!

-
legjobb alkalmazás volt a smart city.. (pl widget) de a frissítés óta kezelhetetlen, borzasztó..
-
Coq
aktív tag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
+ 1

-
jozso1989
őstag
Szincsák Tamás Budapesti Menetrendjére +1! Sokszor mentett már meg, zseniális az app is és Tamás is!

-
petipetya
nagyúr
Ezeket használom a BKK-ra menetközben:
- Szincsák Tamás appja a kedvenc megállóimhoz és járataimhoz: link
- BKK infó a napi útvonalamon lévő riasztásokhoz: link
- A BKK Facebook oldala, hogy tudjam hol van gebasz vagy milyen újdonságok várhatóak. Igazából a cikkek alatti kommentek sokat segítettek az automata használatában, melyből azóta így vígan veszem a céges bérletet áfás számlával. Vagy például a múltkor egy általam nem használt metróvonalon volt fennakadás, és útközben láttam a Facebook oldalukon hogy ez helyreállt, így arrafelé tudtam hazamenni.
- Google Térkép: ezen tervezem meg a tömegközlekedési navigációt. Otthon a gépen, menetközben a telón használom, ha kell.
-
Flyme
senior tag
Teljesen egyetertek, a legigenyesebb Bp menetrend app!

-
FіkuszKukіsz
őstag
+ 1 Szincsák Tominak
-
Luser2000
addikt
Én is szeretem Tamás programját, használom is rendszeresen.
És természetesen megvettem, hogy azzal a kis aprópénzzel is segítsem a továbbélését!
Erre buzdítanék mindenki mást is, aki használja a programot! ;-) -
-
joergie
őstag
Tényleg jó. Nyugdíjaztam is, amit eddig használtam.
Viszont MÁV menetrendes app volt idén tavaszig(A-Z menetrend), máv-nál belenyúltak az adatbázisba, és ha jól tudom nem frissítették az appot, pedig az jobban tetszett, mint a jelenleg használt TElvira. 2 katt volt megnézni mennyi van még a vonatom érkezéséig, +1 katt google térképen, hogy hol tart. -
Szatyor95
senior tag
Nem is rossz, bár én maradok a Google Maps megoldásánál. Igaz, nem offline, de szerencsére lassú nettel is boldogul.

-
Mr.Silkó
veterán
Valóban a Szincsák-féle menetrend a legpontosabb. Más kérdés, hogy a bkv buszok néha teljesen random közlekednek..

-
Nigér
őstag
+1 a Szincsák-féle appra!

-
Coq
aktív tag
Az ilyen praktikus alkalmazasok adnak valodi ertelmet egy smartphone-nak.
-
kekkola
senior tag
Csatlakozom az előttem szóló kollégához! Gratulálok Szincsák Tamás munkájához, szvsz a legjobb androidon elérhető bkv menetrend app jelenleg. Pontos, rendszeresen frissül és nem utolsósorban folyamatosan figyeli a fejlesztő a felhasználói igényeket.

-
bobace
addikt
Tamás már az első debreceni menetrenddel megmutatta, hogyan kell jó menetend appot csinálni, szimpatikusan adott a véleményeke, tanácsokra. Lám, hová jutott a kezdeményezése, grat a kiváló programhoz, én is azt használom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Milyen TV-t vegyek?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Asustor NAS
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Komplett PC Szett i5 / R9 380 / 1TB Samsung SSD / Monitor + Perifériák
- ÚJ HP EliteBook 8 G1i Intel Core Ultra 5 14" FHD+ 2029.01.08-ig Garanciás
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 (T14 G3) i7 / 16GB RAM / 512GB SSD / WUXGA / Win11 Pro 12 hó garancia
- Samsung S32F351FUU 32" LED Monitor
- Samsung SyncMaster S23A350H 24" LED Monitor
- 500GB, 320GB, 250GB notebook 2,5" HDD-k. Több db. (100/100%)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Gaming OC RTX 4080 Super 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo X1 Carbon G11 Core i5 1335U 16Gb Ram 256Gb NVMe Touch Gyári Lenovo Garanciás
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4655
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB kék / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest