- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Poco F7
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
johnyblaze
aktív tag
válasz
Shinjike87 #6 üzenetére
Noha a revelations-t végig nem játszottam.de játszottam vele pár órát.annyira nekem sem a hangulata nem jött át illetve az egy kaptafára készült fültisztító szerű ellenfelek sem.
A 2.-ik résszel pedíg ott is sikerült beverni az utolsó szöget a koporsóba.A zero és a Resident evil 1 eléggé klasszikusnak mondható,és valószínüleg ebből következik hogy tényleg elég jók.Az első rész felújítása jól sikerült ez így igaz.
Az új hullámos RE2 remake számomra szintén hamar érdektelenségbe fulladt.cirka 1 órám volt benne.ez volt megjelenés tájékán,azóta sem.szép lett új lett.de pont a hangulat veszett ki belőle.nekem kifejezetten tetszett a klasszikus trilógiában hogy esetlenebb volt a mozgás illetve a kamera sem követett.ezáltal sokkal sebezhetőbb voltál.kés használatra nagyon oda kellett figyelni illetve amint mondtam a lőszerre.
És azt viszont még kifelejtettem hogy a Code veronica volt az utolsó élvezhető rész ami követte a klasszikus vonalat.Sajnos ez a hajó is elúszott már.Mint sok más sorozat.
Érdekes hogy 10-20 éve mindenki a grafikai fejlődést várta hogy milyen jó lesz... nem lett jobb.rosszabb lett.mármint grafika vs sztori/minőség.az utóbbit sajnos már tényleg csak ritkán sikerül teljesíteni.RE3 remake-be bele sem fogok kezdeni.
Ez a resident evil re:verse meg aztán tényleg mindennek az alja.De ezek szerint ez az igény (telenség) ami mostanában tombol.Hiszen ezzel egy igényt kívánnának lefedni.Pénzt ,energiát bele fektetni ,hogy na tessék hát ez kell nektek íme elhoztuk.Gondolom a capcomnál nem kő papír ollóval döntötték el hogy meg legyen-e valósítva.Ha tényleg ilyen cuccoknak van térnyerése,az eléggé elszomorító.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TP-LINK routerek
- Formula-1
- Futás, futópályák
- Ingatlanos topic!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Óra topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Asztali PC , i5 6600 , RX 580 8GB , 24GB DDR4 , 256GB m.2 , 640GB HDD
- Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB (sku:11293-03-40G) használt VGA
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Érintős Laptop 14" -60% i5-1250P 12Mag 32/512 FHD+
- Rockrider AM50s enduro - Teljesen új első maxxis DHF, belsők!
- ASUS ROG STRIX B550-F alaplap eladó /Garanciás/
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Nintendo Switch Oled Zelda Edition
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest