- Google Pixel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
tlac: "egyébként az Alcor valószínűleg csak csomagolja, címkézi:"
Ez nem újdonság, az én Alcor Zest Q813IS tabletem egy az egyben (kívül-belül és szoftveresen is) egy Chuwi V88.
Amikor kellett nemrég digitizert (komplett üveglapot) cseréljem rajta, természetesen nem mint Alcor, hanem mint Chuwi találtam az AliExpressen fillérekért
És persze passzol is bele tökéletesen. Sőt, belül, az alaplapján már C-V88 felirat van, tehát csak kívülről Alcorok ezek.
maser: "Egyébként az csak nekem tűnt fel, hogy design-ra ipad?"
Ez sem újdonság, szintén az én Alcoromat tudom említeni, az meg egy az egyben iPad Mini 1. A Chuwi ezt így csinálja
Az Alcor meg azt másolja, pontosabban csak átcímkézi. Tehát egy klónt klónoznak, ez kérem a Klónok támadása...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 2. 128 GB - HIBÁTLAN
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- Surface Go UAG ütésálló védőtok!
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel/Notebook, üzletből, garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest