- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Mobil flották
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ocsy
aktív tag
válasz viperabácsi #4850 üzenetére
Az valszeg német.
-
püki
aktív tag
válasz viperabácsi #4850 üzenetére
Az német lesz nagy valószínűséggel.
Ha most vetted sok veszteni valód nincs,próba cseresznyeGalaxy S24 Ultra Titanium Blue 512Gb
-
grafnet
veterán
Mi "magyarok" meg csak olvasni járunk ide már megint...
Azért, ha valamelyik "magyarnak" sikerül, hangosan szóljon!
grafnet
[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
püki
aktív tag
csak bemagyarázom magamnak vagy tényleg javult az üzemidő is?
20órája és 40perce vettem le a töltőről (100%-on volt az akku) azóta elég sokat ment a wifi, programok letöltés, telepítgetés, mindent visszaállítani, nyomkodás illetve taperolás ezerrel, stb, jelen pillanatban 46%-on van.
Gyanítom ez még javulni fog, majd ha elmúlik az újdonsága varázsaGalaxy S24 Ultra Titanium Blue 512Gb
-
imiadmin
őstag
-
püki
aktív tag
-
pietrrr
aktív tag
Nekem az OTU 2. lépésében nem indul el az állapotjelző csík, nem tudjátok miért lehet?
-
püki
aktív tag
válasz pietrrr #4863 üzenetére
A 2. lépésben tölti le az update-t a szerverről. Várj egy picit lehet hogy terhelt a cucc. Teló kikapcsolva ahogy írja?
(Most látom, ahogy megnyitottam a OTU-t, hogy hatalmas piros betűkkel ott figyel alul:
Note: Your phone will reset to default settings as result of upgrade)Galaxy S24 Ultra Titanium Blue 512Gb
-
ooooobi
senior tag
Volt egy ötletem, de nem vállt be sajna:
Felraktam TWPRecoveryvel egy másik FW-t, elöre még nem tudtam milyen verzió, de reménykedtem. Ez lett a vége:Ezután indítottam egy OTU-t, de sajna az fogadott, hogy visszarakta az eredeti vB5Y-os fwt
Aki esetleg érrt hozzá és még nem lakta be a JBes telóját készíthetne egy full backupot egy factory reset után, azt fel tudnánk rakni mi is.
Nektek amugy mi van a log fileban?
The phone's cu is ?????
The phone's version is ?????
The version in the server is ?????[ Szerkesztve ]
https://steamcommunity.com/id/ooooobi/
-
sysrq
őstag
Nekem a ONE TOUCH Upgrade S 2.8.0 csinált egy téglát.
Mi legyen?Keresek Thermalright 1150 lefogatót
-
-
-
ctibor
senior tag
Sziasztok,
tudom, hogy most 4.1 upgrade-lázban égünk, én is frissítettem (sikerült, német volt a készülék), de ezzel kapcsolatban egy fura kérésem lenne a fórumtársakhoz:A nejemé a teló és annyira hozzánőtt a 4.0-ás ROM-on használt háttérképe, hogy most azért könyörög: valahogyan szerezzem vissza! Arról a világoszöld stilizált faleveles háttérről van szó, amit helyenként egy-egy katicabogár tarkít.
Egyszóval, ha valaki, akinek még a 4.0 van fönn, valahogyan ki tudná szedni a ROM-ból (gondolom, root kell hozzá), és a fájlt elküldeni nekem privátba, vagy akár postázni itt, a fórumon, nagyon hálás lennék érte!
Előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
Galaxy Tab S6 LTE, Galaxy Z Flip3 5G, Galaxy Watch4 Classic e-SIM
-
customrobi
tag
Skacok, valaki segítsen pls. Hogy kell/lehet unrootolni a készüléket???? Kérdeztem már többször, de vagy vak vagyok, és nem látom a választ, vagy nem jött válasz. Mert így nem tudok frissíteni sajnos.
Vessetek az oroszlányok elé.
-
ooooobi
senior tag
Olyankor nem ír semmit, csak vár. Lehúzod a kábelről akkut kiveszed visszarakod és visszadugod az usbt. Ha nem megy akkor esetleg másik usbt is kipróbálhatsz.
Ha igy se akkor bekapcsolt állapotban rádugod és az eszközkezelőben megtalálod felkiáltójeles ismeretlen devicenak akkor ott telepítsd hozzá a drivert ami az otu könyvtárban van.customrobi: a Root elvileg nem akadály, csak eltümnik ha frissült, ha nem sikerül ott más hiba van
[ Szerkesztve ]
https://steamcommunity.com/id/ooooobi/
-
zizidor
őstag
4.0.4 háttérképek: https://www.dropbox.com/s/xjtqqgkj74p51wp/wallpapers.rar
[ Szerkesztve ]
„Open mind for a different view, and nothing else matters”
-
imiadmin
őstag
válasz customrobi #4873 üzenetére
Nem kell UNROOT a frissítéshez....
-
imiadmin
őstag
válasz customrobi #4878 üzenetére
Hát, talán azért, mert nincs is mit frissíteni...
Gondold végig: kikapcsolt állapotban nem sokat oszt, hogy root-olt vagy sem...
-
zizidor
őstag
SuperSU-ban a beállításoknál van unroot opció, de így igaz, a frissítésnek ez nem feltétele. Úgyis felül lesz írva a rendszer, a korábbi root-nak meg annyi.
„Open mind for a different view, and nothing else matters”
-
coolpet
senior tag
Kerdes:
A teloban van egy gyari visszaallitas ami valami regebbi 4.0-as romra rakja vissza a telot.
Ha felteszem ra JB-t, akkor is azt teszi fel, vagy felulirja a 4.0-as alap fw-t?
-
-
imiadmin
őstag
-
Ocsy
aktív tag
válasz imiadmin #4882 üzenetére
Ebben egész biztos vagy? A factory reset elvileg nem bántja a firmware-t: v5BY-ra se teszi vissza, ha már fent van a vBF7. Letörli a telepített programokat, visszaállítja a default beállításokat, ennyi. Gyakorlatilag csak a user által (root nélkül) piszkálható partíciókat reseteli. Vagy én tudom rosszul...?
-
imiadmin
őstag
Az OS frissítés nem factory reset!
Ez úgy műxik, hogy a NAND flash-t 0x0000-tól fxffffff-ig feltölti adatokkal...ha ezek után csinálsz Factory reset-et, akkor is a JB-t kapod majd viszza...
mint ahogy te is írtad: "Letörli a telepített programokat, visszaállítja a default beállításokat"... -
BrianDK
tag
Megcsináltam, le is futott a frissítés, viszont azóta nem kapcsol be. Szépen világít az alsó értesítési sáv, mintha töltene, de se ki, se be. Most szerintetek mi a helyzet?
iPhone 7, Redmi Note 9
-
válasz ooooobi #4885 üzenetére
tettem fel mindenféle USB- portot figyelő progit, de egyik sem jelzett be ma, amikor számítógéphez csatlakoztattam.. 5 különböző kábel, 5 különböző oprendszer, 6 gép, de néha (kb eddig 2x) tudott a gép a telefonhoz kapcsolódni USB-n. Tölteni tölt, de semmi egyéb.
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
BrianDK
tag
Nah... újra megcsináltam az Upgrade-et, ismét tökéletesen lefutott, a végén kiírta, hogy "Your phone is ready for use..." De nem kapcsol be. Természetesen a garancia a múlt héten járt le, szerintetek mi a teendő? Próbáljam ki másik aksival, vagy vigyem a telemaxba, vagy más ötlet?
iPhone 7, Redmi Note 9
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest