- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjelentek a Vivo telefonjai Magyarországon, ezek az induló árak
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fire_Vire
tag
Ne tárold üres aksival.
Ne tárold feltöltött aksival.
Hogyan töltsük akkumulátorainkat?[ Szerkesztve ]
sajtosszenya.mybrute.com
-
gepardlacee
tag
Hali! Mostanában tervezek új smartphone-t venni, és ár/érték arányban talán ez a legjobb, mindössze egyetlen dolog aggaszt, hogy nem találtam infót arról, van-e erre Jelly Bean frissítés. Tehát 4000+ hozzászólás kikeresése helyett itt kérdezném, van rá *hivatalos* 4.1 ?
radioPLAY - online rádió - www.radioplay.hu
-
zizidor
őstag
válasz gepardlacee #4153 üzenetére
Még nincs, de idén nyárra ígérik...
„Open mind for a different view, and nothing else matters”
-
szabekala
tag
válasz gepardlacee #4155 üzenetére
Az 1GB Ram verhetetlen ebben a telefonban.
Csak német piacost vegyél mert arra ígérgetik a 4.1-et.Már ha nem akarsz visszaolvasni... -
19_OsY_81
aktív tag
válasz szabekala #4156 üzenetére
Nekem is ilyen telefonom van és magyar piacos.
És pontosan itt bukott meg nálam az Alcatel egy életre, mert valóban nincs frissítés az én telómhoz. Még az a legutolsó update sem jött meg az alap 4.0.4-hez, ami orvosolja az iránytű hibáját.
Soha többet Alcatel.
[ Szerkesztve ]
iPhone 12 Pro, Apple Watch S5, iPad 2018, Apple TV 4K
-
rezi69
csendes tag
válasz zizidor #4154 üzenetére
Sziasztok!
Ezt most olvastam itt: ( https://www.facebook.com/AlcatelOneTouchDE?fref=ts )
Kb. 40 perce rakták fel. !Wir möchten uns bei allen Alcatel One Touch 997D-Nutzern für die längere Wartezeit und Verspätung des Updates entschuldigen. Unsere Techniker arbeiten intensiv daran. Wir haben nun eine erste Information erhalten, dass das Update in der ersten Septemberwoche verfügbar sein sollte. Vielen Dank für eure Geduld!
-
Ocsy
aktív tag
-
zizidor
őstag
Kb. 8 órával ezelőtt (reggel 6-kor) újraindítottam a telefont. A grafikon alapján nagyon valószínű, hogy az akku mérésen is bőven van még mit finomítani. Nem tudom, hogy töltés után miért esik 15-20%-ot az akku szintje, miközben újraindítás után normális fogyasztást is lehet mérni (narancs színnel jelölve).
[ Szerkesztve ]
-
Puhány
csendes tag
Sziasztok,
ma vettem meg a telót, rögtön bele is dobtam a céges vodás kártyát és vettem egy másikat netezéshez. Fel is ismerte mindkettőt, hívások, sms, minden megy szépen, azonban a netet sehogyan sem sikerül elindítanom. Sajna lövésem sincs miért nem müködik ( a boltban azt mondták pár perc és aktív lesz ez volt kb 5 órája). Tudna valaki segíteni, hogy igényel e valami speciális beállítást, vagy hol lehet elrontani a dolgot? Első androidos telefonom, úgyhogy totál kezdő vagyok és elnézést ha butaságot kérdeztem!
Köszi -
Puhány
csendes tag
azon belül is átnéztem a beállításokat (már amit a neten találtam) MCC 216, MNC 70APN default
-
Puhány
csendes tag
jah és próbáltam az alapértelmezett visszaállításokat is, kb itt adtam fel
-
Puhány
csendes tag
Jött sms, :13:31 kor, hogy 08.10.-ig használhatom fel az 1Gb netet
-
sysrq
őstag
-
Puhány
csendes tag
Sikerült kipróbálnom egy ismerős vodás kártyáját, azonnal ment vele a net. Amit észrevettem különbséget, hogy a térerő jelzésénél a másik kártyánál ott a 3G jele. Semmit nem állítottam visszaraktam az enyémet és ismét semmi Pedig a 3G szolgáltatás bekapcsolva és társítva van a netes kártyámhoz. Valami tipp valakinek?
-
Puhány
csendes tag
Megoldódott!! Nem nálam volt a hiba, elfelejtettek bekapcsolni valamit a vodánál. Legalább gyorstalpalón ismertem meg a telefonom
-
imiadmin
őstag
Mindig is zavart, hogy a kijelző alján ott van - fizikai gombok híján - a navigációs menü... órmótlanul foglalja a képernyőt egy fekete sávban...
Most találtam rá egy tökéletes megoldást!
Az app neve: GMD Auto Hide Soft Keys ★ rootÍgy teljes nagyságában használható a kijelző 800x480-ban! (még a hárombetűs naviban is!)
ui.: mint ahogy a nevében is látszik, root kell hozzá...
[ Szerkesztve ]
-
Roncsika
csendes tag
Sziasztok! Segítsetek lécci! Egy német előfizetéses és egy osztrák feltöltőkártyás simmel használnám a telefonomat. Az osztrák kártyával Ausztriában nem tud a saját hálózatra ( BOB ) csatlakozni, állandóan roamingolna.Mi lehet a megoldás ?Köszönöm előre is a tippeket !
-
coolpet
senior tag
Hali!
A telo sima sim kartyat fogad vagy mini simet vagy micro simet?
Nekem normal meretu a sim kartyam es nem akarok szamot cserelni.
Udv
-
Wolfy999
tag
válasz coolpet #4183 üzenetére
Egyébként micro simre váltáshoz nem kell számot cserélned. Két módon válthatsz:
1. Bemész a szolgáltatód valamelyik boltjába és kérsz egy sim cserét. Úgy tudom ez 4-5 ezer forint körül szokott lenni, de a nagyon régi simeket lehet, hogy ingyen cserélik. Minden ugyanaz marad, nem változik a számod, csak a pinkódja lesz új a kártyának, de azt vissza tudod állítani.
2. Bemész szinte bármelyik GSM üzletbe, ott le tudják neked vágni egy ilyen eszközzel. A simed ebben az esetben ugyanaz marad, csak felesleges műanyagot vágna le róla. Max 500 Ft-ért megcsinálják szinte bárhol, de sok helyen ingyen is.
Lehet kapni hozzá adaptert is, amivel a micro simet be tudod rakni rendes sim foglalatba is. Amikor én vettem micro simes telefont, a boltos ingyen levágta a kártyám és adott ajándékba adaptert is. Nem kell olyan nagyon félni a micro simtől, előbb-utóbb már csak ez lesz.
-
Action01
csendes tag
Van egy Alcatal 997D- eladó ha érdekel valakit.
Itt[ Szerkesztve ]
-
tompee88
csendes tag
Sziasztok
Tudom hogy ez nem az OT 6030D topicja de nem találtam meg azt és sürgős segitség kellene..
tegnap vettem egy OT 6030D-t és amikor belerakom a SIM kártyát kéri a kódját be lehet állitani hogy erről a kártyáról menjenek a tevékenységek.. utánna pedig felül állapotsorban kis piros x es hálozati jel van tehát ami azt jelenti hogy nincs behelyezve SIM kártya. ugyebár a telefon dual SIM-es nekem meg van egy másik micro SIM-em is beleraktam a másikba azt, de ugyanez belehet állitani beállitásokban is látja mind a két kártyát de kis piros x es hálózati jel.. nincs letiltva egyik kártya sem. régi telefonomban most probáltam ki a kártyát és tudtam rola hivni. nemtudom hogy mi lehet a gondja ha ti okosabbak vagytok kérlek segitsetek válaszokat előre is köszönöm
[image]http://mobilarena.hu/dl/upc/2013-07/14/450370_nxi6iu5vieuvfqee_66720_4379598027663_2033211556_n.jpg[/image]
[image]http://mobilarena.hu/dl/upc/2013-07/14/450370_blgdqje6i6wez8wl_1316_4379604187817_1879365962_n_4.jpg[/image]
[ Szerkesztve ]
-
sysrq
őstag
Már azt hittem a vastag betűk miatt hogy valaki fontos frissítést talált.
Keresek Thermalright 1150 lefogatót
-
Samanbacsii
őstag
válasz imiadmin #4178 üzenetére
100000x
Anno ezért feszegettem a felbontás varikat mert baromira idegesített ez a felbontás "fícsör" pont a hárombetűsnél!
De így tökéletes lett a teló!
Köszi mégegyszer! Az egyes számú kötelező proggi erre a telóra! (Szerintem. )" ... ááhhh, zavaros ez Szilágyi úr, kérem...! "
-
baalco
tag
válasz Samanbacsii #4190 üzenetére
Nektek ez működik? Direkt ezért root-oltam a telót, de amikor elindítom azt írja, hogy a készülék nem támogatott..
-
zizidor
őstag
válasz tompee88 #4188 üzenetére
Ezt a piros X-es jelet még a kézikönyv sem említi, de a google sem talált értékelhető oldalakat ezzel kapcsolatban. Azért próbaképpen nézd meg, hogy mit mond maga a készülék a kártyákról (Beállítások -- A telefonról -- Állapot -- SIM kártya állapota).
-
-
baalco
tag
válasz Samanbacsii #4193 üzenetére
nekem el se tűnik. telepítem, root jog megvan és semmi. Superuser vagy SuperSu van fennt, mint root jogosultság osztogató?
-
baalco
tag
válasz Samanbacsii #4195 üzenetére
Superuser alól kiszedtem, SuperSu alatt nekem is megy
jöhet a megyek -
imiadmin
őstag
válasz Samanbacsii #4197 üzenetére
zsír mi? én is csak ámulok és bámulok....
Új hozzászólás Aktív témák
- Elden Ring
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Lexus, Toyota topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Letiltotta a DLVR megkerülését az Intel új mikrokódja
- Poco X6 Pro - ötös alá
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest