- Mobil flották
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
alex89
senior tag
-
imiadmin
őstag
Ha felrakod az Auto Hide Soft Keys progit, akkor használható a teljes méret...
-
zizidor
őstag
Van néhány telepített alkalmazásom (pl. Sygic), amik képeket, főleg kisméretű ikonokat tárolnak a kártyán. Ezeket hogy tudnám elrejteni a galériából? Már teleraktam a mappáikat .nomedia fájlokkal, de semmi hatása nem volt.
„Open mind for a different view, and nothing else matters”
-
coolpet
senior tag
Sikerult a Telemaxal leleveleznem, hogy a zegi atvevopontban is atvegyek a bolti garileveles szamlas keszuleket.
Nagy vidaman elindultam, hogy nem kell ujra futarszolgalattal felkuldenem, es a Mobilexpresszen keresztul intezni, de sajnos meglepodve tapasztaltam, hogy a bolt aug 16-22-ig szabi miatt zarva... Ez az en szerencsem. Majd 23-an penteken leadom, remelem 28-ara visszakapom, mire kell a sulihoz.
-
püki
aktív tag
Sziasztok! JB-ről még mindig semmi hír?
Galaxy S24 Ultra Titanium Blue 512Gb
-
krozsolt
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy ilyen mobilt
http://mobilbirodalom.hu/termek/alcatel-one-touch-997d-dual-sim-blackorangedark-redwhite--.html/456
itt a legolcsóbb amit találtam
Tudtok valamit róluk? Megbízhatóak? -
krozsolt
csendes tag
válasz Wolfy999 #4411 üzenetére
Választásának megfelelően az EU, HU és Gyártói garanciával kapható készüléket 1 illetve 2 év teljes körű garanciával,magyar nyelvvel, a gyártó által csomagolt összes alaptartozékkal együtt értékesítjük.
Köszi a gyors választ olvasgatom a fórumot ha valaki el szeretné adni az is érdekel.
-
Wolfy999
tag
válasz krozsolt #4412 üzenetére
Láttam én is, hogy ez van odaírva, de nincs a választható opciók között a gyártói garancia. A bolti gari meg azt jelenti, hogy csak a boltban tudod érvényesíteni, tehát nem sétálhatsz be a gyártó szervizhálózatának bármelyik átvevőpontjába. Lehet, hogy a bolt saját szervizese javítja majd a telódat ebay-ről vadászott vagy bontott alkatrészekkel. Arról nem is beszélve, hogy mi van, ha a bolt megszűnik.
Sok embertől hallottam már, hogy mennyit szívott a bolti garival. -
Bferibörs
addikt
válasz krozsolt #4410 üzenetére
Telemax garanciát használnak (Te nem kapod meg csak az ő garipapírjukat) a készüléket náluk kell leadni ha elromlik , udvariasak,segítőkészek,fiatal társaság de, hogy ez után mi van azt nem tudom.
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
jaffika
csendes tag
Sziasztok!
Rátaláltam én is itt erre a vBF7-0 romra. Az lenne a kérdésem, hogy ha felteszem a telóra ezt a romot, akkor (ha egyszercsak) kapunk rá egy 4.1-et nem fog tudni frissíülni magától gondomom. Vagy mégis? Ha nem akkor hogy tudom majd visszatenni a gyári romot, hogy fel tudjam frissíteni az új androidra (ha lesz) Egyébként szerintetek érdemes feltenni ezt a vBF7-0-t?
Köszi a segítséget!
-
krozsolt
csendes tag
Na meg van a teló német import szerintem német nyelvre volt állítva most frissítem a
4.0.4-01001_20130315_031212 verzióra[ Szerkesztve ]
-
coolpet
senior tag
Sziasztok!
Nektek milyen fw verzio van a telon?
Nekem:
Firmware: 4.0.4
Alapsav valtozat: MAUI.11AMD.W12.22.SP.V1.F4.P4,2012/11/27 11:54
Kernel: 3.0.13
Build: Ice Cream Sandwitch
Szemelyre szabott verzio: vBF7-0Es nem mukodik a ki be kapcsolo gomb.
Nektek melyik verzio van fenn?P
-
joe465
tag
Hello!
ti honnan rendeltetek tokot a telefonhoz? -
coolpet
senior tag
Sziasztok!
Bevittem a telot a zalaegerszegi Telemax partnerhez, es ott mondtak, hogy a Mobilexpressztol ne sok jot varjak, a legjobb amit elerhetek naluk, az egy levasarlasi ajandekutalvany, ha a keszulek vegleg bemondja az unalmast.
En sem vagyok megelegedve a garanciaztatassal, ugyhogy most direktbe, koet megkerulve intezem ingyen a jotallast.
Lehet hogy olcsobb, de nem javaslom elso helyen a boltot senkinek, foleg, hogy szervizpartnerek is ilyen velemennyel vannak rola.
-
coolpet
senior tag
válasz coolpet #4430 üzenetére
Ujabb level:
Megirtam nekik, hogy direktbe szervizbe kuldtem a keszuleket, ere azt a valaszt kaptam, hogy a budaorsi Telemax szerviz allaspontjat fogadjak el,csak es kizarolag akkor cserelik a keszuleket, ha OK mondjak azt, hogy a keszulek javithatatlan.
Most nemertem a Budaorsi Telemax nem egyenlo a Telemax szervizhalozattal???
Visszajona keszulek hibasan, es akkor meg fel is kell kuldenem megint futarral, hogy ok ujbol bevizsgaltassak, es csak ugy cserelik?
Mar lassan 2 honapja nem tudom hasznalni a keszuleket...
-
Bferibörs
addikt
válasz coolpet #4431 üzenetére
Javasolom, hogy olvasgasd az oldalt, vagy hívd fel őket :
http://www.nfh.hu/magyar/informaciok/elerheto/eler_telefon.html
jelenleg egy tablettel járok u.ebben a cipőben, a forgalmazótól vissza kérhetném a vételárat-szivatnám őket a szerviz miatt-de ez lesz a vége, nem a forgalmazó trehány jelen esetemben-Ők segítőkészek, ma beírtam a vásárlók könyvébe pld. várom a választ :-)
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
coolpet
senior tag
válasz Bferibörs #4433 üzenetére
Nem lepik tul a hataskoruket, amit csinalnak belefer az adasveteli szerzodesbe, csak a hozzaallasuk es segitokeszseguk nem eri el a customer support szinvonalat.
nem akarom vissza a vetelarat, mert mar egy csomo posta es futarkoltsegembe van a telo, es ha vissza is kapnam amit nemfogok, akkorsem lenne telefonom, es a sok hercehurca utan is csak buktam az egeszen.
-
hawkfoto
tag
A telemaxxal én is szívtam januárban...
A fogy védtől ezt az infót kaptam:
"Tisztelt Uram!
Hivatkozva a 2013. február 6-án e-mailen megkuldött, szevíz eljárását kifogásoló Ievelère, az
alábbiakra hívom fel szíves figyelmét.A minöségí kifogás intézésével kapcsolatosan általánosságban tájékoztatom, hogy a Magyar Köztársaság
Polgári Törvénykönyvéröl szóló 1959, évi IV. tv. (a továbbiakban PTK) foglaltak szerint gyártási
eredetü hiba esetén elsösorban kijavítást vagy kicseréiést kòvetelhet, kivéve, ha a választott szavatossági
igény teljesitése Iehetetlen, vagy ha az a kòtelezettnek a másik szavatossági igèny teljesítésével
összehasonlítva aránytalan többletkòltséget eredményezne. Ha sem kijavításra, sem kicserélésre nincs
joga, vagy ha a kötelezett a kijavítást, illetve a kicserélést nem vállalta, vagy e kötelezettségének nem tud
eleget tenni választása szerint megfelelö àrleszállítást igènyelhet vagy elállhat a szerzödéstöì.
Jelentéktelen hiba miatt elállásnak nincs helye.A konkrét ügyben: amennyiben az On által megjelölt igény teljesítésétöl a szerviz és rajta keresztül a
mobiltelefont forgalmazò kereskedö elzárkózik, úgy a jogvita eldòntése érdekében a PTK elöírásainak
megfelelöen bíròsághoz fordulhat, vagy azt megelözöen a Békéltetö Testület eljàrását kezdeményezheti.
Tekintettel arra, hogy a terméket nem a szervíztöl szerezte be, èrdekeit sem vele, hanem az èrtékesítést
végzö kereskedövel szemben érvényesítheti.Amennyiben azonban a javítást szervíz hibája miatt kár keletkezik a termékben és annak elhérítása
az On számára nem megfelelö, úgy kárigényét a szervízt üzemeltetö egyéni vállalkozóval, vagy
társasággal szemben ugyancsak polgári peres úton, b¥róság elött érvényesitheti,Kérem tájékoztatásom szives tudomásulvételét!"
Nekem kijelző csere volt a telón, amit új kijelzővel, de összefogdosva, összekarcolva kaptam vissza (a plexi alatt).
-
tolts.hu
őstag
Én is náluk vagyok (mobilexpressz), nekem is rosszak voltak a tapasztalataim.
Mivel elvileg bírja a nedvességet, ezen akkor nem ugrik a gari ha vízbe ejtettem egy pillanatra?
Működik rendesen,csak lassabb + a memóriakártyát nem látja.www.tolts.hu - elektromos járművek töltésárai
-
jaffika
csendes tag
Sziasztok!
Rátaláltam én is itt erre a vBF7-0 romra. Az lenne a kérdésem, hogy ha felteszem a telóra ezt a romot, akkor (ha egyszercsak) kapunk rá egy 4.1-et nem fog tudni frissíülni magától gondomom. Vagy mégis? Ha nem akkor hogy tudom majd visszatenni a gyári romot, hogy fel tudjam frissíteni az új androidra (ha lesz) Egyébként szerintetek érdemes feltenni ezt a vBF7-0-t?
Köszi a segítséget! -
krozsolt
csendes tag
válasz jaffika #4438 üzenetére
Szia
Ha jól tudom ha csak rootolva van a telód már akkor se frissül.
Csinálj egy mentést és akkor vissza tudod tenni a mostani verziót ami rajta van.
Már csak az unrootot kell megoldani ami még kérdéses
De én nem piszkálnám az enyém rootolva van és maradni fog az icsé is igazából nem tud többet a 4.2
Sőt ha bele gondolunk szerintem a 2.3.6 is tökéletesen megfelel. -
imiadmin
őstag
Újabb DUAL SIM Ringer progit találtam ami letölthető a Play-ról: DualSim Ringtone
tökjó! nemcsörög túl miután felvettem!
próbálgassátok ti is....
[ Szerkesztve ]
-
-
Logansmg
csendes tag
Mi történhetett?
Egyik pillanatról a másikra a kamera effect nélkül, normál állásban a barna színt lilás narancsnak, a fégéret zöldesnek látja... -.-"
-
Wolfy999
tag
Valaki aki használ navigációs programot OT-997D-n tudna válaszolni pár kérdésemre privátban? (Ha értitek mire gondolok...)
-
rezi69
csendes tag
Üdv
Valaki ezt lefordítaná? Én úgy értelmezem, hogy szeptember első hetében jön a frissítés...
Alcatel One Touch Deutschland facebook oldaláról:kérdés:
Gibt es Neuigkeiten zu dem Update des 997d?
Bleibt es bei der ersten Septemberwoche oder wurde der Termin (wie schon 2 mal) nach hinten verschoben?válasz:
ALCATEL ONE TOUCH DEUTSCHLAND Hallo Lukas, vielen Dank für deine Nachricht. Wie gesagt haben wir nun eine erste Information erhalten, dass das Update in der ersten Septemberwoche verfügbar sein sollte. Vielen Grüße![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- SONY LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mobil flották
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Elden Ring
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest