Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edi77
őstag
Szép napot Nektek!
A kérdés a következő: kiesett egy ismerős kezéből a teló, azóta csak az előlapi kamera használható, volt factory reset, próbálta másik kamera appal, de semmi, ha meg videóra vált, azonnal FC van.
Ez gondolom, szervíz lesz. De mi történhetett tulajdonképpen? Ötlet?Válaszokat nagyon köszönöm
-
Edi77
őstag
Sziasztok!
Egy barátom teló töltőjével (?) valami nem stimmel: ha ( elmondása szerint) odaszorítja a csatkakozót a készülékhez, akkor rendesen tölt, ha elengedi, akkor nem...ez minek a hibája? Megtörhetett valami a töltőben? Vagy a telóval van gond? Hol lehet új töltőt venni és kb menniyért? Vagy ez garis? A telefon pont egy éves.
-
Edi77
őstag
válasz
ToniSoprano #20338 üzenetére
Nem szeretném erőltetni, csak ledöbbentem, hogy nem sikerül, hisz nekem eddig a Fota frissítésekkel nem voltak gondjaim (pedig a régi telóm, egy HTC Wildfire S sem éppen bajnok telefon ). Ha ennyi negatív vélemény merül fel az alcán a GB-ről ICS-re frissítésről, elfogadom a tapasztalatokat. Multitasking meg nem olyan fontos.
Milestone2: Biztos, hogy nem beszélt félre a srác a szervízben
-
Edi77
őstag
válasz
#84490496 #20329 üzenetére
Ezen voltam én s meglepődve és ezért írtam off-ban, mert bár a gyakorlatban nem mókolom a telókat, nagyon sokat, tájékozódom itt a PH-n, így engem is meglepett a szervizes srác ezzel a mondatával.
A telefon egyébként nincs egy éves és garis, teljesen érintetlen, a frissítés meg ugye jott Fota-n, hát akkor elvileg mennie kellene.
#20330 Milestone2 : Köszönöm, hogy felhívtad a figyelmem a mélyvíz topicra.
Igen, szakszerűen idézted a probléma folyamatát, és bár garis a teló, sajnos nem tudjuk nélkülözni 2 hétig ( akkor lehet, hogy elviszem egy jó szervízbe, ahol 2 munkanap alatt megcsinálják a frissítést, mégha 3K is az ára. -
Edi77
őstag
válasz
#84490496 #20327 üzenetére
Nekem S2-őm van, ICS frissítés után csak jobb lett minden rajta. Az Alcatellel így sincs különösebb gond, GB jól teszi a dolgát, gyors, nem fagy, akkuidő is jó.. De a T-nél azt mondt a srác, hogy JB frissítés lenne most rá.
Romolgatással nem próbálkoztam soha, de még egy "sima" rootolásnak sem merek nekifogni az S"-mön.
Namost, nem tudom, hogy ki az, aki egy szoft frissítés miatt 2 hétig tudná nélkülözni a telót, én / mi biztos nem.
-
Edi77
őstag
-
Edi77
őstag
Sziasztok!
Próbáltam utánanézni a problémának és ha rossz helyen kérdezősködöm itt, ne haragudjatok. Adott egy OT-995 készülék T-mobile-os, gyári 2.3.6-os. Páromé a teló, amire van valami frissítés, ami után kiabál a telefon. Frissítés letöltve, de nem települ, hanem a teló újraindul és megáll a felkiáltójeles háromszögig és fagy. Mi lehet a baj?
Köszönöm a válaszokat,
üdv: Edina -
Edi77
őstag
válasz
dgyuri0123 #15888 üzenetére
Igen, T-s a készülék. Hogyan tudom frissíteni itthon? vagy jobb, ha beviszem a T-hez?
-
Edi77
őstag
Sziasztok!
mikortól várható az ICS frissítés? ha volt már a kérdés, elnézést, az utóbbi időben nem volt módom a topikot figyelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Alcatel újra támad a középkategóriában, a gyártó legújabb, áprilisban debütáló készüléke remek ár-érték aránnyal rendelkezik.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Formula-1
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NBA és kosárlabda topic
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok