Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• IamMenyus

tag

A felhasználók nagy része szerintem észre sem veszi az optikai meghajtó hiányát;
    annyira természetes nekik a léte minden notebookban hogy vásárláskor meg sem nézik van-e benne. Van akinek később sem tűnik fel a hiánya :) persze van aki ragaszkodik hozzá, és olyan is akinek tényleg szüksége van rá. De szerintem ők a kisebbség.
    A kicsi/könnyű/hosszú üzemidejű gép kompromisszumokkal jár, pl lehet, h le kell mondani a beépített meghajtóról.

Én még az elején lőttem magamnak egy usb slim drive-ot a notimhoz; amikor szükségem lehet rá, bedobom a noti mellé a hátizsákba, de leginkább otthon lakik a fiókban.

Szűk családi körben már egyik asztali gépbe se raktam optikai meghajtót, az első telepítés megy a slim usb drájvról, minden más jön/megy neten(steam, gfwl, stb), wifin, BT-on, vagy usb adathordozókon.

Az aspire timeline-t pedig ne az üzleti szériás notikhoz mérjétek,
    hanem a saját kategóriájához (dell vostro pl). Ha jobb minőséget szeretne valaki,
    akkor ott a travelmate timeline sorozat.

Szűk fél év használat után azt mondom, az aspire timeline semmivel sem rosszabb más gyártók consumer szériáinál, sőt... Ár/teljesítmény/üzemidő vonalon nincs épkézláb alternatíva más gyártónál sem.

Amúgy engem az su9400 proci hamar meggyőzött;
    így különösen kíváncsi leszek az utódjára.

az eSata viszont nekem is nagyon hiányzik a notimról :(
    expresscard nélkül pedig USB3.0 sem lesz rajta :(

Új hozzászólás Aktív témák