Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfnet
tag
válasz
varga.tamas #19 üzenetére
Egen, egyébként ha felteszel egy ispomega/config-ot akkor települ ez is, de ebben nem vagyok már biztos.
-
wolfnet
tag
ügyes cikk
én munin vhostokat alkalmazok, és nginxel
-
Andreas2
tag
válasz
varga.tamas #15 üzenetére
Köszi ezt láttam a faq-ban, de nekem visszamenőleg kellett, ha már van itt 1 évnyi log ledarabolva
-
-
Andreas2
tag
Hasznos kis program, bár a logrotate által darabolt log könyvtárakat kezelhetné visszamenőleg is.
Egy teszt kedvéért összefűztem egy évnyi anyagot a mellékelt logresolvemerge.pl szkripttel, de úgy tűnik rosszul értelmezi az Apache2 log fájljait alapban.
Felcseréli a látogató és a webszerver host-jait, így azt látom hogy egyedi látogatók száma bármely időszakban 1, és az a saját oldalam. Ha kézzel megcserélem a két adatot az awstats.host.conf fájlban, akkor megjelennek a látogatók:LogFormat = "%other %host %logname %time1 %methodurl %code %bytesd %refererquot %uaquot"
Nálatok is így van?
-
rum-cajsz
őstag
jó cikk lett, gratulálok!
Én ezzel szoktam figyelni a forgalmat, mert ez nem igényel semmilyen szerver oldali csomag telepítést, sima php+mysql párossal üzemel: piwik
-
Ügyes&hasznos
Nagios nem tud ilyesmit amúgy?@varga.tamas : Én beleírtam, sokkal jobban működik, mint a tárhelyszolgáltatóm statisztikája. Igaz, nem épp' egy hűde kritikus alkalmazás, még csak nem is üzleti
(Aláírásomban a link
)
Saját szerverről futó oldalon én sem biztos, hogy Gúgli Analyitcs-t használnék, akkor már sokkal egyszerűbb a saját statisztika, amellett, hogy biztonságosabb is. -
fri
tag
válasz
varga.tamas #7 üzenetére
Bár én a fenti cikkből csak az összekötőszavakat ismertem fel, de az előbbi kérdéssel kapcsolatban, azt azért érdemes mérlegelni, hogy a gugli mikor teszi fizetőssé a rendszerét vagy annak pont azt a részét ami egy ilyenhez kell... Most ez még csak a beetetés időszaka, amikor majd elegen használják és nehéz lesz/lenne leszokni róla...no majd akkor... De lehet csak sok összeesküvés filmet néztem...
De le a kalappal azok előtt akik ilyesmire vetemednek, mint te
-
HuMarc
veterán
Szia! Jó lett a cikk, tetszik!
Egy kérdésem lenne: Ez "élőképet" közvetít? A másik dolog, hogy szerintem most már a Google Analytics-szel ennek a programnak valamilyen szinten "befellegzett"
-
M.W.H
aktív tag
ugyan ez debian alatt is. de lehet tévedek
-
imibogyo
veterán
Ha csak a linux vs. win kérdés miatt kérdezed, akkor:
Mert ingyenes. Mert felesleges pénzt kiadni, ha mondjuk otthoni szervert akarsz üzemeltetni. Mert egy laikus is (mint én) ki tud építeni rajta egy jól működő szervert, köszönhetően a rengeteg a tutorial-nak. Mert nagyon stabil a rendszer. És stb.Ha linux vs. linux szempontból kérdezed, akkor:
Nem tudom, erre nincs elfogadható magyarázat. -
klambi
addikt
1 a gondom, miéééért ubuntu???
-
M.W.H
aktív tag
nah! pont ilyet kerestem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dolce Gusto
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Autós topik
- VR topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- Energiaital topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- EA Sports WRC '23
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- További aktív témák...
- Intel I7 4790 Eladó!
- AMD Ryzen 7 5800 Eladó!
- EREDETI HP Tonerek ( 641A fekete , 641A Magenta , 415x cyan-magenta-fekete-sárga , 142a )
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700K + Apacer Panther RGB 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700KF + Kingston Fury Beast RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged