- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adrian Mole
senior tag
Igen, a memóriakezelés maga szimpatikus, gördülékenyebb, mint pl. az XP-ben. Csak sokat eszik belőle. Két tény, no offense.
Nekem hibrid kártyám van, egyelőre a DVB-T részét nem használom, így működik a MC-ben. Nem ez lesz a végső szavam, mert pl. a tuner távirányítóját nem kezelni (bár az is lehet, hogy rá fogom tudni venni), mindenesetre a rossz filterezés mellett szimpatikus a valós teljes képernyő és az 5.1-re kevert hang. XP alatt semmilyen progival nem tudtam ezt a kettőt megoldani.
-
Adrian Mole
senior tag
Nem fáj, hogy memóriát használ. Meg szimpatikusabb is, hogy inkább beül a memóriába, és kevesebbet pörgeti a procit. Csak megjegyeztem.
MC-s reagálást köszi. Mindazonáltal a MC kezeli a tunert is (külön telepítés nélkül), és a TV képet pakolja ki fullscreenre. MPC-t használok, nyugi.
_Nekem_ ez a benyomásom, hogy feleslegesen kell turkálni. _Nekem_ kevésbé logikus helyen vannak a dolgok. XP-ben classic nézetnél minden kézreáll, azt változtatok, amit szeretnék. Itt rábízom magam az oprendszerre, és csak ő utánna tudok én belenyúlni.
-
Adrian Mole
senior tag
Na jó, még egyszer, gyk:
Nincs tapasztalatom Vistával, jelenleg XP-t használok. -
lorenzen
aktív tag
Csak látszólag eszik sok memóriát. A gyakran használt programokhoz tartozó szeleteket a memóriában tartja. Ha nagy memória igényű program indul el, akkor kiürül az előtöltésnek fenntartott terület.
Ugyan ezt csinálja a Vista is.A Media Center valóban egy alig használható valami. Egy csomó digitális TV kártyát nem támogat.
Ha hybrid kártyával találkozik, akkor csak a DVB-T részét hajlandó használni, az analógot észre sem veszi. Bonyolult, átláthatatlan, és elavult.
Másik programot kell helyette használni. -
gabor85
őstag
felraktam a videokártya drivert is
Szintekötelező felrakni -
"nagyon sok memóriát eszik (800 Mb felett szárazon, tehát még nem indítottam el semmit)"
A nem használt memória pazarlás.
Meg amúgy is 3000 forint a ram gigája, ez ne legyen már gond.
"MC képe szar, becsíkoz (látszik, hogy rossz filtert használ, valószínűleg lehetne finomhangolni)"
Értelmes ember nem a beépített lejátszót használja, hanem pl Media Player Classic Home Cinema-t.
"feleslegesen sokat kell turkálni egyes beállításokhoz"
Nem sokat kell turkálni, hanem MÁS. Szvsz pont az hogy kevesebbet kell turkálni, s sokkal logikusabb helyen vannak a dolgok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 4
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Android játékok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen autót vegyek?
- E-roller topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest