- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
SunMount3r #38 üzenetére
"...az adrenalin, mint az ismert hormon
rózsaárnyalatát..."-> az első "ön" idézetem korrekciója. Túl rövid a szek. idő. -
SunMount3r
nagyúr
válasz
#85552128 #32 üzenetére
Miért kellett volna pont arra asszociálnom a mondatban szereplő szó összetételből, hogy pont egy rózsáról van szó, nem pedig -amit egyébként ennek az egésznek a marketingje is céloz, amit szerintem senki sem tagadhat- az adrenalin hormonra?
Mi alapján? Ha így, linkkel lett volna a cikkben: ...az adrenalin rózsa árnyalatát..., akkor máris konkrétabb a dolog. De aki speciel nem tud pont erről kb. semmit, annak ez az értelmezés volt a kézenfekvőbb: "...az adrenalin, mint az ismert hormon rózsa árnyalatát...", nem pedig "...az adrenalin, mint ismert rózsa virág árnyalatát...".
Az már megint más kérdés, hogy miért épp adrenalin a neve annak a rózsa fajnak, mi indokolja ezt konkrétan, de tessék nyissunk akadémikus vitát akár erről is... És jöhetnek a kiigazító hsz.-ek tömkelegei, facepalm smiley-kkal megspékelve...
Good night...
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
#85552128 #28 üzenetére
Ok, ezt benéztem, de attól meg még így pont egy szóvicces poénnak nem rossz, nem, de!?
(Ezer bocs, de nem vagyok kertész, hogy névről ismerjek minden külön rózsafajt...)
Ultimate Szerk.: amúgy meg: Epinephrine, also known as adrenalin or adrenaline, is a hormone, neurotransmitter, and medication.->[link] -> az asszociációm tehát igenis jogos...
-
SunMount3r
nagyúr
A megszokott vörös szín is felveszi az adrenalin rózsa árnyalatát, és részben innen származik a név is.
->aham... Nem tudtam eddig, hogy az adrenalin rózsa árnyalatú, de mindig "tanul" az ember...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Kuponkunyeráló
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- BMW topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- MSI Gaming X Trio 3060
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest