- Kisebb méretben is elérhető a OnePlus Watch 3
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- HMD Skyline - jó szerelés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
SunMount3r #38 üzenetére
"...az adrenalin, mint az ismert hormon
rózsaárnyalatát..."-> az első "ön" idézetem korrekciója. Túl rövid a szek. idő. -
SunMount3r
nagyúr
válasz
#85552128 #32 üzenetére
Miért kellett volna pont arra asszociálnom a mondatban szereplő szó összetételből, hogy pont egy rózsáról van szó, nem pedig -amit egyébként ennek az egésznek a marketingje is céloz, amit szerintem senki sem tagadhat- az adrenalin hormonra?
Mi alapján? Ha így, linkkel lett volna a cikkben: ...az adrenalin rózsa árnyalatát..., akkor máris konkrétabb a dolog. De aki speciel nem tud pont erről kb. semmit, annak ez az értelmezés volt a kézenfekvőbb: "...az adrenalin, mint az ismert hormon rózsa árnyalatát...", nem pedig "...az adrenalin, mint ismert rózsa virág árnyalatát...".
Az már megint más kérdés, hogy miért épp adrenalin a neve annak a rózsa fajnak, mi indokolja ezt konkrétan, de tessék nyissunk akadémikus vitát akár erről is... És jöhetnek a kiigazító hsz.-ek tömkelegei, facepalm smiley-kkal megspékelve...
Good night...
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
#85552128 #28 üzenetére
Ok, ezt benéztem, de attól meg még így pont egy szóvicces poénnak nem rossz, nem, de!?
(Ezer bocs, de nem vagyok kertész, hogy névről ismerjek minden külön rózsafajt...)
Ultimate Szerk.: amúgy meg: Epinephrine, also known as adrenalin or adrenaline, is a hormone, neurotransmitter, and medication.->[link] -> az asszociációm tehát igenis jogos...
-
SunMount3r
nagyúr
A megszokott vörös szín is felveszi az adrenalin rózsa árnyalatát, és részben innen származik a név is.
->aham... Nem tudtam eddig, hogy az adrenalin rózsa árnyalatú, de mindig "tanul" az ember...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- Formula-1
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- EAFC 25
- Nintendo Switch 2
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Érkezik az OpenAI saját böngészője
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest