Új hozzászólás Aktív témák
-
csorike120
újonc
Sziasztok.egy kis segitséget szeretnék kérni.
van egy zyxel 325 nasom ami ujraindul folyton.
erre jöttem hazza hogy ha nincs benne vinyo akor is ujraindul folyton.
elöre is köszike a válaszotokat.
üdv : Zsolt -
Egy-két
tag
Érdekes egy projekt, de ! Miért nem használod ki a node wi-fi képességét ?
Nekem node van és jelen pillanatban még nem tudom a legjobban kihasználni a kis eszközt de szerintem sokkal stílusosabb, szebb lenne wifin bekérni az adatokat mint sorossal fixálni a dolgokat.
A másik hogy egy fix ip csak mindenkinek megkönnyíti az életét hálózaton belül, kívülre pedig szintúgy érdemes egy noipre benevezned, én azt használom hogy távolról elérjem a vpnt, és azon keresztül a szambát. -
bambano
titán
válasz
Speeedfire #6 üzenetére
ha összeszámoljuk, hogy hány ip címet használhat belső hálózatra, akkor egy igen szép nagy kerek szám jön ki. teljesen lehetetlennek tartom, hogy egyszer egy ip-t beállítva a hálózat későbbi átszervezésekor akadályba ütközzön...
emlékeim szerint vagy 10 hálózatot rezerváltak belső használat céljára. most nem fogom előkeresni. de ha csak a közismert 10.0.0.0/8-at drótozza be, az önmagában 2^24 gép. nálam nem férne be a lakásba ennyi...
-
nyuzoka
aktív tag
Ha elég a kijelző akkor én felpattintanék egy nextion HMI-t kontroller nélkűl.
-
bambano
titán
ez tipikusan az a projekt, amit még azelőtt érdemes befejezni, hogy hozzákezdenél.
persze ha az a probléma magja, hogy nagy kínkeservvel találj egy feladatot, ami miatt lehet mikrovezérlőt használni, arra ez tökéletes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest