Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolesz007
őstag
Iskolai puska terítésre gondoltam speciel
Amúgy a párosítás nyűgjeivel egyet értek meg azzal is, hogy a BT jelenlegi állapotában nem a legpraktikusabb. De egy Wifi alapú fájlküldési technika szerintem nem lenne hülyeség, ha kifejlesztenék. Csak rányomsz, hogy küldés, elérhető készülékek, kiválaszt a fogadó, fogadja vagy nem? (közben letölti, de ha nem kell törli, így is időt spórolva) és kész is. Mellesleg van ahol a BT is így működik, de pl androidon párosítgatni kell ami tényleg körülményes és felesleges.
-
Zolesz007
őstag
-
Zolesz007
őstag
válasz
Valentino K. #52 üzenetére
"Szerintem kezdhetsz hozzászokni, hogy a "kötöttség" lesz az elfogadott a jövőben. Lásd HTC pár új androidos telefonját, amin már nem fognak futni a főzött romok. Szép lassan szerintem a BT fájküldés és az usb-s háttértár funkciók is meg fognak szünni amiatt, hogy visszaszorítsák az illegális tartalmak terjesztését, amiből a gyártóknak\szoftver fejlesztőknek csak a káruk származik."
Erről annyi a véleményem, hogy már a 3.0-áról is azt rebesgették sokan, hogy letiltják a különbőző felhasználói felületeket, aztán mégse így lett...
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Mobilinternet
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Windows 11
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged