- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Apple Watch
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Latza
aktív tag
Olyat találtam most, hogy RC6 (Render Standby): Enabled.
C3, C6/C7 Auto-n vannak. Ja, és Win7-et használok.Majd ha nagyon ráérek, teszek még egy próbát ezeknek az állítgatásával is. Igazából az a zavaró. hogy a régi driverrel semmit sem kellett állítani (ULPS-t sem) és működött rendesen. Csak sajnos az újabb játékoknak kell a friss szoftver.
-
BUMeraNg
csendes tag
Feltettem a creators update-et, majd ki akartam próbálni játék alatt,
( gta v ) nem indult az előtte még tökéletesen futó játék. Hát mondom lehetséges az új AMD Driver.
Feltettem, a következő restart-nál fekete képernyő fogadott.
Sőt utána már a rendszer sem volt hajlandó elindulni.
Igazi AMD Update.
-
X@b3e
addikt
Felraktam a legújabb Crimsont, és a win 10 pro 64 szarrá fagyott. Grat AMD
-
Shreky
tag
Gyártani kell hozzá kézzel drivert, ha a régi Catalystoknál ez működött, akkor az újnál is működhet: [link]
Az olyan cégeket ahol ilyen driver szerencsétlenkedés van, kerülni kell messziről, nekem ezért is van Lenovo gépem, úgyhogy az AMD-s a Acer, Toshiba, és Sony gépek messziről kerülendőek, ha nem akartok szopni két pofára. -
csongi
veterán
Jah ez laptop mizeria elegge tre dolog. Acer nel is csak a sajat driverei telepithetoek alapbol, azok meg 2015-ek.Mi a tokom amit beleirtak, vagy varialtak rajta fogalmam sincs. Egy teljes AMD APU van a laptopba. Ez is reszese a laptop piac toporodesenek. Maguknak koszonhetik reszben. Szemet dolog ket ev alatt elavultatni az eszkozt szoftveresen.
-
Puma K
nagyúr
Nahát milyen érdekes: [link]
-
Clay
senior tag
Ez nem csak a crossfire-re igaz, nekem megoldotta ugyanezt a problémát. Azóta minden driver telepítés után kikapcsolom.
-
8zabi
őstag
a Forza Horizon 3 ezzel is használhatatlan: töltés 5 perc 1 helyett, közben megeszik 20G RAM-ot, az utolsó működő verzió a 17.2.1
igen, W10 Creators Update alatt is
pedig szeretem a Windows-, meg az AMD-t is
de már bosszantó
-
repvez
addikt
Egyszer azért valaki leirhatná, hogy hogyan kérjek a gyártótól meghajtó drivert egy olyan termékre amihez a gyártó nem támogat, visznt maga az eszköz még benne van a driver támogatói listájában.Tehát ha külön telepiteném akkor jó lenne hozzá, viszont nem engedi.
A toshiba cégre gondolok könkrétan és a dualgrafics termékeire a 6xxxg sorozatba tartozó VGA és a A6 os APU val szerelt proci val
-
lsc
nagyúr
Alvásból nem ébred fel, megy vissza a régi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Gyúrósok ide!
- Gurulunk, WAZE?!
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Raspberry Pi
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Gmail
- További aktív témák...
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest