Hirdetés
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Íme az új Android Auto!
- Fotók, videók mobillal
- Microsoft Rewards
Új hozzászólás Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
Érdekes a lista, szinte már mindegyikkel találkoztam, szerencsére sosem dőltem be. Itt most segít azért nyelvünk nehézsége is, a kínai fordítórobotnak nehéz feledat:
Van neked egy üzenet. Nyissad ki mostan az üzenet.

a másik fontos vektor a Web 2.0
Vektor? Értem én, de sztem erre sokkal jobb szavak is vannak, pl. tényező, stb.
-
dajkopali
addikt
azért, ha belegondolsz kvra nem mindegy, hogy dinamikus tartalmakat kell kezelni, vagy statikusakat

ez egyrészt tartalomkérdés: van az"okos", kirakja a cuccot, én meg olvasom (a net korai időszaka), vagy olyan oldalak vannak, ahol kétoldalú a tartalommegosztás
másrészt (és még százrészt): mindez technológiai szempontból nagyon nagy különbség, ha nem lenne interaktivitás, egész másképp kéne a nethez hozzáállni - hogy a témánál maradjunk, biztonsági szempontból ég és föld a statikus és a dinamikus web kezelése -
floatr
veterán
-
Integra
titán
valaki elmagyarázhatná, hogy mi a túró az a web2.0, de tényleg

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Asus R512CA - Core i3 I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 3080 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest