Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Bemutatkozott az Infinix GT széria új generációja
- Mobil flották
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
ONEFREE
aktív tag
Nekem x12 m van. Nagyon szeretem, de a hangerő 0-75 % "kB" tiszta a hangja, de 75 % fölött zajosodik. 😜 Ezt leszámiva kiváló.
-
Carlos Padre
veterán
Engem az érdekelne, ami nem derül ki a propagandaanyagból, hogy ps4-el és Xbox-al is megy e vájörlessz, mert ha csak a kontrollerbe dugva kompatibilisek az azért nem olyan nagy truváj.
-
HELLAFLUSH
őstag
Én már megszűntetném ezt a GAMER kifejezést...lassan már mindenre ráírják tök feleslegesen, és azt hiszik a megnevezés majd eladja

-
Csapoati
nagyúr
Nincs rgb = nem gamer, az e-sport címkét meg egy tápegységre is rá lehet akasztani kb.
-
válasz
Eugene Roe
üzenetére
Vajon golyóálló mód is van és véd a headshotok ellen?

-
Eugene Roe
őstag
Nanoclear... Activate Maximum Sound Quality...
-
Yany
addikt
Ezt, hogy "beléptek" a piacra, én sem értem. 2 évvel ezelőtt már majdnem ráugrottam egy fejesükre, de pl. a picit komolyabbak közül (még mindig gémer kategóriában) itt van pl. ez is: Elite Pro 2 Októbert vihető. Ha nem jelenik meg a Cloud Alpha időközben, akkor a Pro (1-es) lapulna most a fejemen.
-
hemaka
nagyúr
Eddig is ott volt.
Csak nem a bovli kategoriaban versenyeztek, lehet most jonnek majd a gagyik rbg-vel meg OLED-del. 
-
válasz
Szirtimorc
üzenetére
Ez már nem az a Turtle Beach, 2012-ben felvásárolt valami gamer gyártót, aztán a korábbi márkanévre felágaskodva gamer szutykokat árulnak. Sajnos manapság egyre több ilyen van.

-
Micsurin
nagyúr
Miért eddig miket gyártottak?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular, 49 mm újszerű titán zöld-szürke BKNTATLAN terep pánt! Akku 99%!
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 SWIFT Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- MacBook Pro 14" M3 Pro /11C/14C/18GB/1024GB/ 100% Akku / 2027.12-ig garancia
- Honor Magic 8 Pro 512GB Black Karcmentes! Ajándék 100 Wattos SuperCharge töltő!
- iPad 9th gen 64GB space grey
- Lenovo gamer laptop bazár - friss lista (2026.04.01)
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Samsung Galaxy A54 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG UltraGear 27GR95QE-B 240 Hz OLED 2560x1440 Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest