- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos1988
addikt
FM radio gondolom ebben sem lesz.
-
zéügynök
csendes tag
Tetszetős. Már csak azt oldják meg, ha kidokkolom akkor össze lehessen párosítani a dokkolót és a tablet részt bluetooth-on és akkor tévére kötve a tabletet a billentyűzet mint távirányító is működhetne.
-
szilagyiv
senior tag
Csak egy szó: kéne!
-
rankesz
veterán
-
törölt tag
tényleg picit vastag, de ennek részben ergonómiai okai is vannak, ha megfogod fekvő vagy álló helyzetben kétoldalról akkor óhatatlanul is a tenyered közepe lekoppanhat a kijelzőre. az meg nem lenne túl jó hogy a multitapicskolás miatt pl az oldalsó reklámokat nyitogatnád meg folyamat.
-
sti10p
senior tag
Még mindíg túl vastag a káva, mikor lesz vége ennek a trendnek?! Persze éretem én, hogy az kisseb, olcsóbb kijelzővel spórolnak egy kicsit, csak lehetett volna ezt vonzóbbá is tenni, ha már ilyen ügyes megoldást találnak ki, ne ezen múljon, hogy tetszik e az embereknek, vagy annak aki egy kicsit belegondol.
-
plus44
veterán
Huh...na ezt így most szépen bekajáltam. megvárom az első teszteket, de már most raktam egy két forintot a malacperselyembe!
-
rankesz
veterán
Uhh, hát ha erős lesz a karácsonyi szezon, akkor én ahogy itthon lehet kapni rendelek magamnak egyet, 64 gigásat, billentyűzetes dokkolóval.
Ha lenne egy ilyenem lenne tuti nem izgatna hogy milyen telefont vegyek, maradna az SGS amíg szét nem rohad.
-
leonejoci2
tag
Kérek egy ilyet!!!!!!
-
Shiwer
csendes tag
Ha ez megjelenik, gondolom 150-160 körül lesz árban. Megéri szerintetek várni Transformer (1) vásárlással, csökkenni fog az előző generációnak az ára annyira, hogy érdemes legyen kivárni? Vagy annak az árazása ilyenkor marad, és az új generációt afölé lövik? Hogy szokott lenni?
-
ABal
őstag
Első látásra nagyon meggyőző. Végre valami, amit komolyan megfontolnék, ha tabletet akarnék venni.
Majd meglátjuk, hogy a tesztek mit mondanak.
-
hyperspace
őstag
ez egy jól összerakott tablet, igényesen is néz ki, és 500 az alap, mint a nagy riválisé. van benne fantázia.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Autós topik
- Trollok komolyan
- Xbox Series X|S
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- ASUS ROG Ally
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Parkside szerszám kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- ACER Aspire 3 15,6" FHD IPS // 11 GEN // MX350 2GB VGA // 8GB DDR4 // WIN11 // 256GB Nvme SSD
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- MSI GP66 Leopard 10UE 15.6" FHD IPS i7-10870H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Asus A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB magyar vbill gar
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest