- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz
mrhitoshi #53 üzenetére
"Egyébként nem értem ezt a topicot. Vagy 26-30+-os a topic, vagy divat analfabéták vannak jelen.
Ez a mai divat, ezt tudod felvenni normálisan a ruhákhoz. A Google terve semmihez se megy."Ezen felnevettem.
Válaszolok előbb az utóbbira, az egyszerűbb.
A Google "futurisztikus és minimalista" image-éhez a Glass passzol. Egy ilyen otromba álretró divathullámos vacak nem. A Google terve inkább új, saját irányzatot létrehozni, nem pedig követni.Igen, 26-30-as kategóriában vagyok, de szerintem nincs ezzel összefüggésben. Ezt a túlméretes, vastagkeretes, "hipszter-szemüveget" (bocs, Madgie) ennek a divatirányzatnak a legbénább tagjának tekintem. Nagyon kevés embernek áll jól, s azok is inkább a visszafogottabb darabok; ennek ellenére divatmajmolásból rengetegen hordják -- döntő többségüknek már alapból nem áll jól, amit fokoznak avval, hogy olyan ruhákkal is hordják, amihez abszolút nem passzol. S tetézve, a kifejezetten túlméretes, otromba vastagságú és méretű darabokat hordják, amikkel főleg komikus az összkép.
Néha azon tűnődök, hogy egyes mainstreamnek hirdetett divat-irányzatok esetleg nem valami társadalmi kísérlet részei, hogy meddig hajlandóak emberek elmenni, mekkora hülyét hajlandóak magukból csinálni a konformitás jegyében...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged