Hirdetés
- Apple Watch
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobilhasználat külföldön
- iPhone topik
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
hemaka
nagyúr
Mi ez?

-
LEFTHORSE1
őstag
Többet kellene tudjak ròla hogy fikàzni merjem, igy csak egy èrdekessèg, amugy èn nem ilyennek låtom a jövöt, levegöbe kivetithetö nagyfelbontåsu hologramok vagy kontakt lencsèbe oltott kijelzök, beviteli eszközként meg mükörömbe èpitett billentzüzet (hu, ezt most talåltam ki) vagy a szem (kamera)meg a fül (mikrofon) idegeire kapcsolòdò nanoszondåk amik az èrrendszerben hålòzatokat kèpesek kièpiteni, az is lehet hogy majd injekciòval kapjuk meg a mobiljainkat... Jujj ez mår durvasåg, nem is gondoltam komolyan, de a jövö mindig sokkal elkèpesztöbb mint ahogy ma gondoljuk
-
törölt tag
Milyen jo, hogy a papir midnent elbir. A monitor kijelzoje meg vegkepp. Designerek meg sokat gombaznak.
-
craine12
tag
Jól értelmezem a képet, hogy a fentin háromrét hajtott "karperec" látható alább kiterítve, rajta a gemkapocs szerű másikkal? Mert akkor nagyon durva cucc lesz.

-
student
őstag
szériagyártás: 2035-től
btw: hol a kamera? -
Morden24
nagyúr
Nagyon bejövősek

-
Mamuska
őstag
10 évre előre meg van minden technika, csak csöpögtetik, hogy minél jobban meg tudjanak fejni minket.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ejha, haladunk a korral. Nekem teccik

Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4170
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest