Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Netfone
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ulkesh
őstag
válasz
Nyugdíjas
üzenetére
"ég a Macesek pofája az olyan kis szemellenzős arcok miatt, mint te"
Mondod te, a gond az, hogy én napi 10-12 órában PC-kkel dolgozom és itthon is van mindkét géptípusból. Az ide fröcsögő okostojásokkal ellentétben mindkét rendszert használom és ismerem (ok, IE-t talán ha fél éve használtam utoljára
). Szóval biztos, hogy elfogult vagyok az OSX-el szemben, de elég kemény érveim is vannak e-mellett, amit én bármikor tudok prezentálni. Vajon az ellentábor is?Igazából, vannak táborok? Itt ez a topic, ami a Mac-ről és a két rendszer közötti különbségekről szól, mégis kapásból kialakult egy szép kövér sárdobálás, mert páran nem bírják elviselni, hogy ne szóljanak be néhány ostobaságot (amit persze én legtöbbször, nem hagyok szó nélkül, igen ebben én is hibás vagyok).
De érdekes módon az ide író Mac felhasználók (én sem) nem mennek át a Windows 7 topicba észt osztani, vajon miért?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Netfone
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Milyen monitort vegyek?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
). Szóval biztos, hogy elfogult vagyok az OSX-el szemben, de elég kemény érveim is vannak e-mellett, amit én bármikor tudok prezentálni. Vajon az ellentábor is?