- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- A Mate 70 Pro+ és Mate 70 RS a Huawei titánjai
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
andy19770128
aktív tag
válasz
t72killer #22 üzenetére
Innováció ujjitást jelent uj techikai megoldásokat többnyire nulláról kitalálva. Az orajel húzogatása melett a gyáertás finomodik. ez nem innováció ez modernizálás már bocs. Eve bridge ota nem láttam intelnél innovativ technikát. csak ésszerű tuningot. Mondjuk nem is voltak rákényszerülve hogy dolgozzanak a pénzért.
A sugárkövetés egy jövőbe mutató dolog olyan mint MANTLE VOLT AMIBŐL AZTÁN JÖTT A VULCAN. kiderül lesz e belőle valami..... vagy nem.
Pro duo. Nem találtam olyan játékot ami ne használná k ia CF vgat valamilyen szinten. 30%-86% kig mérek eredményeket. Sli vel ugyan ez az arány csak alacsonyabb a hatásfok15% tól 65% ig bár az tény hogy dx 10 és 12 alatta legjobbbak a több vga-s eredmények. dx 11 es játékok alatt nem tudom miért de részben hanyagolták ezt technikai megoldást. Aki komolyan játszik annak mindegy hogy 375 wattosa vga vagy 550.... én is pont leszarom. ha teljesitmény kell akkor hagy menjen ami a csövön kifér. ha meg tökölni akarok ott a MSI GS63 1060-as 6700 i7 ttel.
Az amd tökéletesen supportálja ateljes GCN vonalat. a Pro duo 3 genes GCN-t használ 5 év még tutti lesz benne. bár valószinű addigra eladom vagy megy a gyerek gépébe
Ide jegyzem meg hogy az első genes HD 7990 nnél joob hatásfokú dupla vga kártyát még nem hordot a hátán a föld..... Ilyenekkel bányáztam
Irtad a garit. Velem még nem fordult elő hogy egy vga a gari végéig meg lett volna, amennyiben ujjonnan vettem volna. aza bajom hogy 150 felett nem vagyok hajlandó vgat venni mert pazarlásnak tartom. ez az első eset hogy használt vgam van nem bántam meg.
Elárulok egy szakmai titkot. az 1080 as chipről. ki tudná megmondani hogy a chip gyártási ára 14500 ft ra rúg???? egy bvega 64 22000 körül mozog. ..... Manapság vga gyártónak lenni tiszta haszon. ugye ugye kedves ASROCK?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest