- Kisebb méretben is elérhető a OnePlus Watch 3
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Mobil flották
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Azonnali navigációs kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fruityloops
tag
Sziasztok! Mivel nincs külön topikja de webcamera így kérlek segítsetek ha tudtok. Vettem egy c3 canyon webcamerát, és azt a tükrképem látom a videónál vagy skypenál, azaz ha a jobb kezem teszem fel bal oldalt mutatja, a tévé meg ami mögöttem bal oldalt van a gépen jobb oldalt van, hogy az istenbe lehet ezt átállítani, hogy ami jobbra van azt jobb oltalt mutassa a gépen és ne fordítva?
-
Auratech
őstag
Kipróbáltam a d3200-zal kommunikáló pc-s appot. vga felbontás 16 fps. Bár a minősége, persze rendben van. Fókuszálni kattintással lehet.ok.
Ha nincs más, megteszi a dslr is... Marad a telefon.. -
Auratech
őstag
A videó hosszát pld a D3200-nál a tömörítési fokkal együtt custom firmware oldotta meg. Az egyik linken küldött app, amivel sok kamera webcamként megy, még nem próbáltam.
Az iPhone-nom Ilyen képet ad webcam-ként:
[iPhone7-webcam] -
Dester31
tag
A Logitechnél néha lehet kapni a régi áron C922-t (is). Pár óra alatt elfogy, de én is onnan vettem. 32e Ft volt, ingyenes szállítással, 3 nap alatt ideért. Nézni kell napi kétszer a weboldalukat, és előbb-utóbb lesz raktáron.
-
Béééla
őstag
Ki az a balf* aki 130-ért vesz egy lepkefing szenzoros, bármilyen beállítást nélkülöző játékot amikor vehet egy DSLR-t hasonló áron?
1. borzasztó hiányosság, hogy nem tudja mindegyik fényképezőgép/kamera gyárilag.
2. Még nagyobb hiányosság, hogy a kib...tt "okos" telefonokban nem gyári funkció az USB webkam működés. Midi eszköz, az tud lenni! -
copass
veterán
~1 éve oldották fel a a dslr videó hosszát korlátozó szabályt, ami 30 percet engedett.
-
tntmax
aktív tag
CUCUS webcamre emlékszik még valaki?
-
Auratech
őstag
Azt semmiképp nem "értettem", hogy egy kompakt 4k pana kamera, ami wifis és a telón élőképpel monitorozottan távirányitva lehet használni, nem képes erre. Mi, ha más nem lehet képes az usb-n kistreamelni a kamera képét, ha nem egy digitális videókamera. Mindnek tudni kéne, legalább automata módban. Kizárólag döntés kérdése..nem. Miért?Csak.
rádugom az usb-re. Card reader mód. Van. Pc webcam mód nincs. Mindnek tudni kéne. Fényképezőgépnek, digikamerának. Kamerás telefonnak, akkor repülősbe vált. -
-
-
Auratech
őstag
Én is fenntartásokkal próbáltam, de az iVCam a sok közül a leggyorsabb, legstabilabb. IPhone 7-tel az usb2-n 4k24 fps megy át. A teló becsülettel tömörít. Választható a tömörítési codec is.
720 p-re és 30 fps-re teszem, talán 1/10 s a teljes késése. Legjobban a fHD 60 fps-t szeretem. Megvettem. Nem bántam meg. -
BatchMan
senior tag
Ki az a balf***, aki egy Canon Eos I-et webkamerának akar használni?
És ha volt rá pénze, megretten egy webkamera árától, kerüljön bármennyibe is? -
SidCorky
őstag
válasz
Komplikato #11 üzenetére
Én is próbáltam több ilyet még a droidos korszakomban, meg most iPhone-al is, sajnos nem találtam olyat, ami nem késik. Ez nálam azért probléma, mert csak a kép kell, hanghoz másik setup, a kettőt pedig élőben lehetetlen összehangolni egyszerűen.
De kíváncsi vagyok, hogy ezeknél a fényképezőgépes-USB-s megoldásoknál van-e ilyen probléma - gyanítom, hogy igen.
-
skoda12
aktív tag
A múltkor röhögtem azon, hogy iponnál a dzsunka logitech c270 webcamet 63k-ért árulták. Most harmadáért próbálnak szabadulni tőle, de még ennek is a fele a valós ára.
-
Skynet258
veterán
Vagy mindenki előveszi a zsebéből a telefont és feltelepíti ezt.
iOS-re is van.
-
Kruppmityu
csendes tag
"... kiterjesztik a támogatást az alacsonyabb árkategóriákban versenyző modellekre is."
muhaha...Soha
-
Cs1csó
titán
Vártam már valami hasonlót, nemrég volt róla szó, hogy a járvány miatt a utazáshoz, rendezvényekhez köthető eszközök eladása drámaian csökkent pl. a fényképezőgépeké is.
Tehát most ha nem tudtál venni 10k-ért kamerát akkor vegyél 200k-ért fényképezőgépet. -
Cooper911
senior tag
Hát ezt már tudta a Fuji Finepix S5000 is.
-
-
villamos
őstag
A minap turkáltam itthon a lomok között, és találtam egy ilyen jószágot. Az van rájaírva az elejére, hogy Cmeha. Vajon ez is jó lehet? Mit gondoltok?
-
copass
veterán
digiCamControl Virtual Webcam
magyar fejlesztés. -
"A Canon, a Fujifilm és a Panasonic is tett annak érdekében, hogy mindössze egy USB kábel segítségével webkamerává változtassuk drága fényképezőgépünket."
Újracsomagolás. A 2000-es évek elején pont az olcsóbbak tudtak így működni (borzalmas is volt az egész, na) , de pl. pont Canon, és Fujifilm gépekkel teszteltem azt is, hogy szenzorbeállítás során kompozit kábelen kivezetett képpel működtek, így lehagyhattam az LCD-t. A kompozit képet egy TV tuner adta a monitorra
Hasonló megoldást bármikor lehetett volna, ha nem marketingesek találnák ki a feature listát.
-
Auratech
őstag
Én is felvillanyozódtam, mikor a hír hallatán keresni kezdtem a megoldást. Sajnos a birokomba lévő D3200, Fujifilm 2000, meg nagy rakat 14 Mp-es kompakt Fujifilm, Panasonic kamera(fotószakkör), ami bár hd videót képes csinálni, de az usb2-n vga felbontásban mége képes webkameraként működni. Aztán az iVCam volt a megoldás, amivel a legtöbb mai telefonból egész kiváló autófókuszos webkamera lehet. Dróton, meg anélkül is.
A palettát nézve ez a lista nem nagy segítség. Millereknek telik százdolláros webkamerára is.
Esetleg az ősrégi D90/80... Ott meg az akkuidő a kérdés...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Autós topik
- Milyen széket vegyek?
- Steel Hunters - Lehúzza a rolót a Wargaming robotos játéka
- Filmvilág
- iPhone topik
- Háztartási gépek
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- További aktív témák...
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest