- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Yettel topik
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Meteorhead
aktív tag
Már látom is lelki szemeim előtt a reklámkapmányokat, amint X mobiltelefongyártó aranyos reklámmal a Duracell nyuszik nyomán az aranyosra rajzolt készülékük "még mindig megy", amikor a konkurencia már kipurcant.
Erre jön az ellen-reklámhadjárat, aholis Y gyártó nyomja, hogy X és Y ülnek a padban, tanárnéni kérdez egy egyszerű matek kérdést, és X rávágja a rossz választ, míg Y persze tudja, villogtatva, hogy "bezzeg ő tudja a matematikát".
-
Meteorhead
aktív tag
Ez a kerekítés dolog tényleg érdekes, bár őszintén szólva nem értem, hogy miért akarnak annyira eltérni a szabványoktól (még ha nincs is rájuk erőszakolva) a gyártók. Egy konkrét példa: vegyünk egy közepesen innovatívnak számító játékot, ami gagyinak mondható, de AI-t számol IGP-n. Valami hardcoded változó (aggresszivitás, segítőkészéség, stb.) valamilyen ágens típusban 1,5. A játék konrétan könnyebb/nehezebb lehet valakinek a HW-én, mint egy másik gyártóén, de legalábbis konkrétan más lesz a játékmenet.
Az SI rendszert sem azért találták ki, hogy szívassuk magunkat, hanem mert a szabványok JÓK. Hol lenne a világ USB nélkül? Bár a változatosság gyönyörködtet, de a változatos malfunction már annyira nem. És ha emmiatt többet fogyaszt a mobi, akkor tessék elfogadni hogy itt tart a technika, és nem kiskapukkal nyújtani az akkumulátoridőt.
...szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest