- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
csongi
veterán
Maximálisan egyet értek vele. Csak fajlagosan ugyan azt a szolgáltatást ne adja drágábban.
Ha fajlagosan saccolgatok, akkor a paneles bekötés olcsóbb, de akkor azon extra haszon van?
60 méter vezeték csupán és 60 lakást is felfűzhet.
60 kertes ház, meg legalább 600 méter vezeték, plusz karó bérletek meg sok más egyéb.
Akkor a végén az enyém az olcsóbb
Nem könnyű az biztos. A legnagyobb nehézség a felosztott piac, és így esélytelen a kertes részeken a verseny kialakulása. Az árak úgy vannak meghatározva, hogy nincs lehetőséged eltérő szolgáltatóktól összetenni az igényeknek kedvező csomagot.
PL kábeles net+ műholdas tv.
Monopol helyzet piaci területi oldalról nincs. Felhasználói fizetős oldalról meg csak van -
Somatom
veterán
Kár, hogy a mobilszolgáltatóknak nincs elegendő kapacitásuk. Én is "netmentes" környéken laktam (Bp., Óbuda, ipari övezet, főútvonal. Vicc.) Kötöttem egy flottás szerződést korlátlan mobilnetre társkártyával és vettem egy 4G -s routert (társkártya a router -ben, főkártya a telómban). Bejött, költözés után is megtartottam. Az új lakásban van vmi Telekomos net, de semmivel sem gyorsabb, ráadásul NAT -olt. A mobilnetes routerem mögötti NAS -omat viszont bárhonnan elérem. Szóval, részemről az összes kutyaütő szolgáltató kenje a hajára a vezetékes netjét! Ha a mobilszolgáltatóknak lenne elegendő kapacitásuk nagyobb tömegek kiszolgálására, az a vezetékes szolgáltatókat is mocorgásra kényszerítené.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Egyedül?!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Milyen routert?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Xbox Ultimate előfizetések
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged