- Samsung Galaxy S8 és S8+ duplateszt
- Honor Magic V2 - origami
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Mobil flották
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
sztyui2
őstag
válasz
#95590400 #19 üzenetére
Na azért ez nem így van. De akkor a kedvetekér szvsz az iPhone jó. Mondjuk engem 2 dolog azér ebben is felb*sz. Az akksi cserélgetése(pénzért) és, hogy csak saját füles megy be a 3,5-ösbe. De a kezelés nagyon állat.Azt azért ti is beismerhetitek, hogy mióta megjelent az iPhone, mindenki az érintős telókat próbálja (vagy fogja) eröltetni, és ráadásul ezek a készülékek kinézetben is eléggé az iPhone-ra hasonlítanak.
iwiw meghívó már nem nagy cucc
-
törölt tag
az iwiw meghívó után majd jön ifónért [...*].
[* Máskor lehetne szolidabban?!
]
[ Módosította: Viktor0610 ]
-
orbano
félisten
-
ZoZa™
senior tag
Nem rossz értelemben értem a másolást, mert most mindenki ezt teszi, csak az iPhone kezdte el ezt az utat, szerintem az az első valamire való újjal vezérelt érintős eszköz.
Most naponta olvasom hogy mindenki ezzel akar kijönni.Csak spontán megjegyeztem hogy számomra forradalmi, és ha nem is igy gondolnám, az, hogy mindneki elkezdett ilyen plattformban gondolkodni minden kit megerősíthet.
Félre ne értsetek, nem kekeckedni szerettem volna
-
gabó
tag
A 8707-es 3G, és van a piacon, mondjuk már kifutó termék. De a qwerty mellett az üzemidő lesz a második legnagyobb gond, a mostaniak 4-5 napot elmennek aktív használat mellett.
-
AS
félisten
Ez nem igy működik ilyen gyorsan nem lehet csak igy fejleszteni...
Iphont nem másolják le, csak most elköt az érintős kijelzők kora, -
bolondember
MODERÁTOR
fura - a BB-k ahogy a cikkben volt, nem kicsit júzerfrendlik voltak a billentyűzetükkel, ezen meg semmi?!
fura... -
Sebhelyes
senior tag
A többi cég csak kihasználja hogy az amerikai parasztok is rácuppantak a taccsszkrínre az ájFón hájpolás miatt.
-
törölt tag
azért ha jobban belegondolok az ifónod erőteljesen hasonlít az 1 éves pda-mra, meg úgy általában a pda-kra, csak kevesebb rajta a sallang. most komolyan, lehet dizájnról beszélni egy téglalap alakú felületen, ahol érintőképernyőt helyeztek el és telefon funkciót lát el? jó, lehet, csak épp felesleges arról cuppogni, h a rohadt kija másolja a fócvágenemet, mert nem négszög alakú rajta a kormány.
-
ZoZa™
senior tag
Hát ez tök jó..
Mindenki az én telómat szídja, aztán meg csendben mindenki az én telómat másolja??
Persze ezek nem másolatok. Csak az irány ugyanaz.. Semmi újat nem hozott az iPhone.. Csak kicsikét megváltoztatja a mobil technológiát
Ez most forradalmi? Részemről igen.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Boy Genius megszerezte a következő generációs Blackberry specifikációit.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 88%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Sam Galaxy Flip5 DS 5G 8+512GB, menta
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest